Fotbalistul brazilian Neymar, vedeta lui PSG, s-a mutat, din motive de securitate, din casa pe care o cumparase la sfarsitul lui august la Bougival, un orasel din apropierea capitalei Frantei, scrie ziarul Le Parisien, preluat deAgerpres.

Atacantul venit in vara de la FC Barcelona s-a mutat din conacul luxos, de cinci etaje, cu piscina interioara si un teren de 5.000 metri patrati. Neymar, ce a locuit cu o parte a familiei sale si cu cativa prieteni, a fost un vecin foarte linistit, dar prezenta lui i-a atras pe curiosi, dintre care unii au mers prea departe.

Cateva persoane ar fi patruns in proprietatea care altminteri era protejata de un zid lung, cu o inaltime de aproape 1,70 m. Vecinii au povestit ca mai multi pompieri au intervenit de cateva ori intr-o casa din imprejurimi si ar fi profitat de aceasta pentru a observa ce se petrece la Neymar. Aceste experiente dezagreabile au facut ca fotbalistul si autoritatile sa devina suspiciosi. De atunci, un jandarm se ocupa de securitatea caselor din acest sector, in care in afara de Neymar locuiesc si alte personalitati.

Neymar a ales sa locuiasca in alta casa din acea zona, care este mai sigura.