Americana Kristin Anderson isi petrecea noaptea intr-un club de noapte newyorkez la inceputul anilor '90, atunci cand un barbat s-a asezat langa ea pe canapeaua de catifea rosie, inainte de a-si intinde mana pe sub fusta acesteia si de a o atinge in zona genitala. Femeia sustine ca atunci cand s-a intors pentru a-si privi in ochi agresorul, l-a recunoscut imediat pe republicanul Donald Trump. Acuzatia vine in contextul in care cel putin sase femei au marturisit in ultima saptamana ca au fost pipaite sau sarutate fortat de catre miliardarul republican, relateaza Washington Post.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Avea un aspect deosebit - cu frizura si sprancenele. Adica, nimeni altcineva nu are acele sprancene", a marturisit femeia intr-un interviu emotionant pentru jurnalistii de la Washington Post, scrie News.ro.

Anderson era doar o tanara, care incerca sa-si faca o cariera de model in metropola newyorkeza, atunci cand miliardarul a pipat-o intr-un club de noapte. Aceasta sustine ca a fost extrem de scarbita de incident, iar prietenii ei s-au gandit ca: "Donald este un om scarbos. Cu totii stim ca este un om scarbos. Hai sa depasim momentul".

In ultimii ani, femeia le-a povestit despre incident unor rude si prieteni. Kelly Stedman confirma faptul ca Anderson i-a povestit dupa doar cateva zile despre momentul in care miliardarul republican si-a bagat degetele pe sub fusta acesteia, in timp ce femeia statea la o masa cu prietenii ei.

"Eram ca fetele la un brunch la Great Jones Cafe din Manhattan", isi aminteste Stedman. Aceasta a ras impreuna cu prietenele ei depre comportamentul "patetic" al lui Donald Trump.

Kristin Anderson a locuit in metropola newyorkeza in perioada 1991-2008, inainte de a se muta pe coasta de vest pentru a deveni fotograf.

"Era un moment in care fetele povesteau cum niste batrani slinosi le-au facut avansuri. Asa am aflat eu despre aceasta poveste", a declarat un alt prieten al femeii agresate.

Anderson este doar una dintre femeile care l-au acuzat in ultima saptamana de avansuri sexuale si hartuire pe Donald Trump.

Campania republicana a dezmintit imediat acuzatiile, sustinand ca este vorba despre o alta femeie care lanseaza acuzatii false.

"Trump dezminte vehement aceste acuzatii ridicole, facute de o persoana care incearca sa obtina publicitate gratuita. Este absolut ridicol", a declarat purtatoarea de cuvant a miliardarului republican, Hope Hicks.

Insa, Anderson nu este cea care a contactat publicatia Washinton Post. Femeia a fost initiat contactata de o jurnalista, care a auzit povestea de la o cunostinta comuna. De asemenea, aceasta s-a gandit mai multe zile daca vrea sau nu sa povesteasca incidentul pentru publicatia americana, avand in vedere modul in care presa conservatoare a scris despre femeile ce l-au acuzat pe republican de agresiune sexuala.

"Este vorba de un avans sexual. Nu stiu de ce s-a comportat in acest mod. Parca voia doar sa demostreze ca poate sa faca asa ceva si nimic nu i se va intampla. Nu a existat nicio conversatie. Nici macar nu ne-am privit prea bine. A fost o situatie intamplatoare...", a declarat femeia, care a recunoscut ca este indecisa politic si nu sustine niciuna dintre campanii.

Saptamana trecuta, presa americana a publicat un videoclip din urma cu mai bine de un deceniu, in care miliardarul republican se lauda ca poate sa pipaie neinvitat femeile pentru ca este celebru. De asemenea, acesta a facut mai multe comentarii vulgare si obsene despre femei, care au dus la prabusirea sa imediata in sondajele realizate de cele mai importante institutii media americane.

De la acest incident, pana la sase femei l-au acuzat in mod public pe republican ca le-a facut avansuri sexuale si le-a pipait in locuri publice, desi acestea l-au respins.

Donald Trump a reactionat fata de acuzatiile de agresiune sexuala lansate impotriva sa de doua femei, sustinand ca asemenea declaratii sunt "absolut false" si ca va aduce dovezi in apararea sa.