Trei barbati originari din Romania au fost arestati sambata, la Bruxelles, pentru o presupusa implicare intr-o incaierare, la inceputul lui septembrie, in "cartierul rosu" din Amsterdam, in care a fost ucis un barbat in varsta de 32 de ani, a anuntat marti politia intr-o emisiune de apel la martori a televiziunii olandeze, relateaza Belga, citata de News.ro.

Cele trei persoane arestate au varsta de 20, 22 si 27 de ani, a precizat politia in aceasta emisiune, Opsporing Verzocht.

Potrivit unor elemente de care dispun anchetatorii olandezi, barbatul care a murit, s-ar fi incaierat, impreuna cu prietenii sai, cu trei persoane descrise de politie ca "de tip est-european, aparent romani".

Emisiunea Opsporing Verzoch a abordat deja acest caz, anterior, si a difuzat imagini de la aceasta incaierare, care s-a terminat cu moartea unuia dintre protagonisti.

Potrivit NL Times, victima, Robert Gerritsen, in varsta de 32 de ani, din Voorhuizen, a intrat in coma din cauza loviturilor primite pe 3 septembrie. Tanarul a murit doua zile mai tarziu.