Autoritatile din statul american Arkansas il cautau, luni seara, pe un barbat suspectat ca a tinut ostatici o femeie de 73 de ani si sotul acesteia, dupa care a trimis-o pe batrana sa jefuiasca o banca cu o bomba legata de picior, transmite Yahoo!News. Betty Davis si sotul ei au fost luati ostatici in propria lor locuinta.

Davis le-a spus angajatilor bancii din Fayetteville despre obiectul pe care atacatorul i-l legase de picior. Autoritatile au reusit sa evacueze cladirea, inainte ca genistii sa indeparteze bomba. Politia a anuntat ca cerceteaza obiectul, sa determine daca era cu adevarat periculos.

Ulterior, Davis a declarat politiei ca un barbat i-a luat ostatici pe ea si pe sotul sau, in locuinta lor din districtul Washington.

Politia a anuntat ca s-a deplasat la locuinta acestora unde l-a gasit pe sotul lui Davis legat, insa fara sa fie ranit.

Camioneta familiei a fost data disparuta, iar politistii au anuntat ca au gasit in cursul serii o masina abandonata, care corespunde vehicului furat.

Sotii Davis nu au reusit sa ofere o descriere amanuntita a suspectului, ei precizand doar ca e vorba de un barbat alb, cu varsta nedeterminata, care purta jeansi.

Politistii au afirmat ca povestea sotilor Davis pare reala, bazandu-se pe dovezi si pe declaratiile martorilor.

Fayetteville se afla in nord-vestul statului Arkansas, la circa 200 de km de Little Rock.