​Sierenevada a lui Puiu a rupt la Gopo. Da, stapanii Internetului baneaza violenta si fake-urile. Beti azi apa de 2 ori mai mult. E ziua Apei. Omu Gnom e-n Expirat. Pungi de vomitat in biletul unui film cu canibali. In creierul lui Trump. VIDEO, FOTO si cum de a facut generatia X chelie si burta?

Khan de ArtaFoto: Internet&Mobile World

Sieranevada a rupt la Gopo. Lungmetrajul ”Sieranevada”, de Cristi Puiu, a fost marele câştigător al celei de-a 11-a ediţii a Galei Premiilor Gopo, cu 6 trofee obţinute, marţi seară, la evenimentul care a avut loc la Teatrul Naţional ”I.L. Caragiale” din Bucureşti.

Astazi este indicat mai mult ca niciodata sa consumati, asa cum zice si la televizor, pentru sanatatea dumneavoastra cel putin doi litri de apa pe zi, sa priviti marea daca este posibil sau macar sa v-o amintiti, si nu uitati sa va spalati pe fata si de pacate, intrucat este Ziua Mondiala a Apei.

Tot pentru sanatatea dumneavoastra va recomandam sa ascultati Beatles din plin. In urma cu 54 de ani, trupa The Beatles lansa primul album, Please, Please me in Marea Britanie.

Tot azi, in urma cu niste zeci de ani, Bob Dylan lansa albumul Bringing It All Back Home, iar in 95’ cosmonautul sovietic Valeri Poliakov revenea pe Pământ, după ce stabilise un record de 438 de zile în spațiu.

Unde iesim?

Khan de arta este un eveniment cultural organizat de Harp&Loom – firma care promoveaza artisti. Artistii pe care ii promoveaza sunt Ammar Alnahhas, Feras Sarmini Noma Shkeir si Juan Negretti de-o viata in Romania, de origine din Siria si Venezuela.

In perioada 22-24 martie, incepand cu ora 18:00.Unde? Gradina Divan – Casa de Targovet.Acest proiect doreste sa ajute la schimbarea perspectivei asupra Orientului – de la cliseu si stereotip la cultura si istorie.

Final de expozitii la MNAC. După 481 de zile,proiectul Punctul alb și cubul negruse apropie de final. Astfel, de la ora 13:00 va avea loc o discuție informală cu Diana Marincu și Anca Verona Mihuleț – curatorii proiectului, Mălina Ionescu – coordonatorul proiectului, cărora li se alătură artiştii: Irina Botea Bucan, Michele Bressan, Alina Popa (Biroul de Cercetări Melodramatice) și Larisa Sitar. Punctul alb și cubul negru a constat în şase expoziţii desfăşurate la etajul 4 al muzeului.

Omu Gnom si DJ Undo au lansare de album in Expirat, de la ora 22.00. Se anunta party mare si cu invitati de seama: DOC, Jurjak,Muse Quartet, Psihotrop și Oliniutza. Omu Gnom, zis si Daniel, este un nume sonor in undergroundul din Romania. Are 33 de ani, din care pe ultimii 15 i-a dedicat muzicii. Scrie, canta, se ocupa singur de imaginea sa si cateodata este numit si “domn’ profesor” pentru ca tine cursuri de scris, ritm si teorie lirica. Altfel spus, te invata sa faci rap. Daca n-ar fi fost muzica, ar fi facut parte dintr-un partid politic extremist, spune el, pentru ca politica il scoate din sarite, insa muzica, cainele, iubita si razele de soare il fac fericit.Citeste interviul HotNews.ro cu Omul Gnom aici.

Razboi in paradisul internetului

Amazon porneste o campanieimpotriva produselor contrafacute.

Twitter incepe vanatoarea impotriva PR-ul politic si violentei.

Google, dupa ce a pierdut ceva clienti importanti, dezvolta soft care sa separe contentul dubios,controversat (extremisme, violenta, etc.) de reclama clientilor sai.

Papa de La Romaii avertizeaza pe tineri asupra realitatii „false” din social media

Hollywoodul inca nu stie ce sa faca: sa fie un nou Netflix sau sa-si cheme spectatorii exclusiv la cinema

Filmul este cu canibali.Cinematograful ofera pungi pentru vomitat.

Lasati speranta si laptopurile acasa. Curand vom calatori fara laptop/ipad. Valul interzicerii ustensilelor a fost decretat in SUA.Atinge Marea Britanie.

Creierul lui Trump? Da,iata o viziune asupra lui venita din partea lui Chopra.

Vesti despre generatia X.Generatia s-a angajat, a facut burta si a chelit.

Un bizon trece prin poza? Da.Trece de obicei pe acolo, prin America.Plimba-te si tu diseara.

Tu si Seful.Funny. Ai ajuns la serviciu? Click