Un bărbat în vârstă de 57 de ani din Capitală a fost reţinut, vineri, după ce ar fi înjunghiat-o pe administratora blocului în care locuia, în Sectorul 2, după un conflict pe care îl avea cu femeia, potrivit Agerpres.

Suspect reținutFoto: DreamsTime

Procurorii au deschis un dosar penal în cazul bărbatului pentru infracțiunea de omor, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Anchetatorii notează că, în ziua de joi, în jurul orei 19.15, pe fondul unei situaţii conflictuale anterioare, inculpatul s-a înarmat cu un cuţit, s-a deplasat în camera administraţiei blocului în care locuia, situat în municipiul Bucureşti, Sector 2, şi i-a aplicat victimei (administratora în vârstă de 55 de ani a imobilului) multiple lovituri de cuţit în zona toraco-abdominală şi în zona braţelor, provocându-i numeroase plăgi care au dus la deces.

„Unul din cei doi martori oculari a apelat numărul de urgenţă 112, iar echipajele medicale sosite la faţa locului au constatat decesul victimei. Inculpatul a fost depistat în imobil, având asupra sa cuţitul cu care săvârşise fapta. Trupul victimei a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală 'Mina Minovici', iar autopsia efectuată în dimineaţa de vineri a relevat peste 25 de plăgi produse prin lovire cu cuţitul. Faţă de inculpat a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore", se precizează în comunicat.

În cauză a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile, informează Parchetul.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Omoruri. (sursă foto Dreamstime)