Un adolescent de 16 ani a fost lovit cu pumnii și picioarele, sâmbătă, de un bărbat de 56 de ani, pe stadionul din Cavnic. Incidentul a fost filmat, iar imaginile au fost publicate chiar de către primarul localităţii, Vladimir Petrut, care a cerut intervenţia autorităţilor. Poliția a anunțat că a deschis o anchetă.

HotNews.roFoto: Hotnews

Vladimir Petrut, primarul din Cavnic, judeul Maramureş, a sesizat pe pagina de Facebook un incident în care a fost implicat un localnic şi un adolescent.

  • ”Azi, pe stadionul de fotbal din oraşul Cavnic, domnul Rai Nicolae a bătut un copil cu pumnii şi picioarele. Rog autorităţile competente sa se autosesizeze de urgentă şi sa dispună măsurile legale. Se pare că în ultima perioadă mai mulţi copii au fost victima acestui individ”, a scris primarul, sâmbăătă seară.

El a publicat și imagini în care se vede cum un bărbat loveşte un băiat culcat la pământ.

Poliția Maramureş a transmis că a fost deschisă o anchetă, potrivit News.ro.

”Poliţiştii din Cavnic au fost sesizaţi prin plângere cu privire la faptul că un minor de 16 ani ar fi fost agresat de către un bărbat. Minorul a relatat, în prezenţa tatălui său, faptul că a fost agresat fizic de către un bărbat de 56 de ani din Cavnic, în urma unui conflict spontan. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a transmis Poliţia.