Turnul Sfatului: ”Și eu am omorât oameni!” Dezvăluiri șocante din secția ATI COVID a Spitalului Județean Sibiu
Acesta susține că pacienții au fost omorâți cu zile la secția ATI din cauza ignoranței, a lipsei de profesionalism și empatie, a neștiinței, fiind vorba despre crimă pur și simplu.
Cadrul medical spune că nu vrea să-și divulge identitatea de frica repercusiunilor, îi este teamă că și-ar putea pierde dreptul de liberă practică prin încălcarea confidențialității actului medical. Dar susține că va da declarații procurorilor dacă se va declanșa o anchetă, pentru că tot ceea ce spune poate fi probat. Numele pacienților despre care se va vorbi în acest articol este de asemenea codat, astfel încât familiile acestora să fie protejate.
Cel mai șocant pentru el este faptul că toți cei care ajung la ATI sunt sedați din primele ore. ”Pe un om cu insuficiență respiratorie dacă îl sedezi, moare. Pentru că în insuficiență respiratorie nu se dă de dormit și seara. Se face terapie. Se face oxigeno-terapie. Cum îți explici că vine din spital un caz. O doamnă operată, «deschisă, închisă» de un chirurg anume. O ciroză hepatică. S-a gândit să o ducă în modular să mai moară unul de COVID. Da, oamenii se omoară. Și eu am omorât oameni, pentru că am lucrat acolo. Chiar dacă din toate puterile mele am încercat să fac totul să nu încarc acele seringi cu sedare”, povestește sursa.
El susține că în mod constant seringile automate se încarcă cu Midazolam, Propofol și Fentanyl anestezice și sedative extrem de puternice.
”Eu am intrat cu alt scop acolo. Am intrat prost, nevinovat, plin de energie, cu sufletul curat să ajutăm că m-am săturat de COVID. Și când colo... Eu nu m-am făcut asistent să-i omor prin sedare. Nu vreau ca mama mea să se răsucească în mormânt, să spună «ăsta nu e copilul meu». Din prima zi când am intrat, m-am îmbrăcat și mi s-a făcut rău. Mă închinam, nu-mi venea să cred. Am mers acasă, nu se poate. Salvatorul nu poate fi criminal, el trebuie să salveze vieți. Ce am văzut eu nu poate fi închipuit de o viață de om. Am văzut oameni care efectiv mor de vii. (...) Nu am văzut pe nimeni intubat care să fie apoi detubat la ATI Sibiu. O singură doamnă am văzut că a deschis ochii, intubată fiind, cu sedare în venă. M-am gândit, Doamne, Dumnezeule nu e un doctor să o supraveghem, poate reîncepe să respire singură. Nu. Mi s-a spus să mărim sedarea la maxim și să-i mai băgăm și Midazolam (n.r. - este un medicament cu acțiune de scurtă durată utilizat pentru a induce sedarea, o stare de calm, somnolență sau somn și care înlătură anxietatea și tensiunea musculară), pe lângă Propofol și Fentanyl. Sunt convinsă că acea femeie a murit de vie. Și altă femeie, și alți bărbați. Ei practic nu mor de COVID, mor de clostridium, mor asfixiați, mor sedați”, mărturisește cadrul medical.
Citiți articolul integral AICI

Guvernul ia în calcul „un statut special” pentru restaurante: Dacă își vor vaccina tot personalul să nu mai fie legați de rata de incidență
Din primăvară până-n toamnă, pandemia a dus la creșterea de 4 ori a românilor descurajați în a-și găsi un job
Trei scenarii pe termen scurt ale mediului de afaceri. De ce nu vor scădea prețurile la imobiliare și la cât ar putea ajunge euro
VIDEO Criza din Coaliție, săptămâna a doua. Prima ședință a Coaliției după demiterea lui Voiculescu, fără o nominalizare pentru Ministerul Sănătății. Kelemen, întrebat dacă e necesară intervenția președintelui: Nu e nevoie
Cercetătorii au descoperit cele mai precise informații de până acum privind emisiile radio rapide
INTERVIU Cum vede educația o elevă româncă admisă la Oxford. Mara Pîndaru: Trebuie introdusă mai mult tehnologia în procesul de învățare / Care este principala problema a sistemului de învățământ din România
Mai simpatic e ca erau si diverse poezii copilaresti, cum de fel copii le tot propaga in zonele de joaca care isi bateau joc de cei mai slabi de minte ca ar ajunge in Spitalele acelea.
istoria nu se repeta, dar rimeaza.
Nici n-as fi crezut ca exista vreun antibiotic "de ultima instanta" pe care sa-l poti lua acasa, fara supraveghere medicala.
E o mare porcarie ca nu se mai dau antibiotice la farmacie cand bacteriile rezistente sunt doar in spitale de la lipsa dezinfectantilor, Hexi stie de ce.
Ia de ici si citeste:
https://eswi.org/knowledge-center/difference-between-vaccines-antivirals-and-antibiotics/
a intrat la spitalul de infectioase. A stat internat inca o saptamana si aici. Povestea ca ce a patit cu covidul a fost lejer in compratie cu ce a patit cu stomacul.
Acum, ca apartinator, nu mai ai acces la bolnavul aflat la ATI, iar cei putini care scapa au povesti de groaza.
Experianta mea cu ATI-ul spitalelor mari din Bucuresti este terifianta: cand tatalui meu cardiac si suferind de diabet i-au amputat piciorul la Spitalul Militar, am auzit de la usa cum o asistenta urla la el "hai da-te jos din pat sa vedem cum mergi, trebuie sa am grija de toti...". Cand am reclamat aceasta atitudine medicului de garda care asistase la scena, mi-a raspuns "scuzati-o ca a avut un deces in familie si e obosita si surmenata". Tatal meu avea sa moara in spital cateva zile mai tarziu, cand aveam sa aflu ca nu mai primise medicamentele pentru afectiunile cardiace, medicamente pe care le adusesem de acasa.
La Spitalul Floreasca, la ATI, in urma cu 3 ani, alta asistenta isterica si surmenata, suparata pe bunica mea care a cerut sa-i fie dezlegate mainile pentru ca o dureau ingrozitor si i se invinetisera. Cand a rugat-o mama sa-i slabeasca legaturile, a inceput sa urle ca nu-i spune nimeni ei ce sa faca si oricum "eu ti-am salvat-o acum 3 zile cand eram de garda".
Pacientii care nu se pot apara de la ATI sunt victime sigure ale unui sistem putred si ale unor oameni in alb care si-au uitat menirea.
Nu spun ca toti sunt la fel, insa, din pacate situatia de la Sibiu este mult mai des intalnita in spitalele groazei din Romania decat ne-am putea imagina.
Se pare ca asta meritam.
bineinteles, ca apartinator in pandemie nu ai acces la informatii, dar daca esti amabil, ti se cere sa mergi sa cumperi medicamente, scutece pt adulti, ba chiar si apa!! si sa le lasi la poarta, apoi sa te cari.