Locuitorii din Moldova Nouă, județul Caraș-Severin, își aleg duminică primarul, anunță Autoritatea Electorală Permanentă (AEP), potrivit Mediafax.

Stampila votFoto: Agerpres

AEP a transmis, sâmbătă seara, că toate cele 12 secții de votare din Circumscripția electorală orășenească nr. 6 Moldova Nouă au fost deschise pentru a se face, între orele 18.00 – 20.00, operațiuni preliminare zilei alegerilor, inclusiv înregistrarea cererilor pentru urna specială (mobilă).

Birourile electorale ale secțiilor de votare au preluat de la Primăria orașului Moldova Nouă un număr de 11.984 de buletine de vot și 11.350 de timbre autocolante cu mențiunea „VOTAT”, materialele sanitare, precum și celelalte materiale necesare desfășurării scrutinului pentru funcția de primar al localității Moldova Nouă, județul Caraș-Severin.

Reprezentanții AEP participă, în calitate de observatori, la operațiunile preliminare zilei votării în secțiile de votare din Moldova Nouă pentru a monitoriza buna desfășurare a acestora.

Președintele AEP, Constantin-Florin Mitulețu-Buică, face un apel către membrii birourilor electorale ale secțiilor de votare să asigure, pe toată durata votării, fluidizarea accesului în funcție de numărul de cabine de vot disponibile, iar scrutinul să se desfășoare cu respectarea măsurilor de protecție sanitară.