Poliția Brașov anunță că s-a autosesizat după un concert cu taraf în Prejmer. Acolo, foarte multe persoane au participat la o petrecere în aer liber și au dansat, multe dintre ele fără măști de protecție.

Petrecere cu taraf la PrejmerFoto: Captura video

„Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Brașov, în colaborare cu reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică, Direcției Sanitare Veterinare, Comisariatului pentru Protecția consumatorilor și Inspectoratului Teritorial de Muncă, s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări cu privire la modul de respectare a măsurilor de diminuare a impactului de risc cu ocazia desfășurării unui concert în aer liber în seara zilei de 03 iunie a.c., pe raza localității Prejmer, județul Brașov. La finalizarea verificărilor vor fi dispuse măsurile legale care se impun” - este anunțul Poliției din Brașov, informează Mediafax.

Un concert cu taraf a avut loc la un restaurant din Prejmer, în aer liber, la care ar fi participat sute de oameni, care au dansat în fața scenei fără măști de protecție. Petrecerea ar urma să continue și duminică seara.

„O petrecere în aer liber, cu Vlăduţa Lupău şi Rapsozii Maramureşului a adus la un loc o mulţime de oameni şi o mare îmbulzeală în faţa scenei, unde s-a dansat „ca în vremurile bune” (a se citi, fără coronavirus), pe muzica tarafului”, scrie BrașovMetropolitan.ro

În judeţul Braşov s-au înregistrat, în ultimele zile, tot mai multe cazuri noi de infecţii cu noul coronavirus. Joi au fost confirmate 56 de cazuri, vineri alte 62 de cazuri, iar sâmbătă au fost anunțate 36 de cazuri.