Peste 20.000 lei este valoarea sancţiunilor contravenţionale aplicate de jandarmii din Constanţa, sâmbătă noapte, pentru organizatorul şi participanţii la un spectacol ce a avut loc pe plaja din Tuzla. Este a doua noapte la rând când jandarmii constănțeni aplică sancțiuni participanților la o petrecere pe plaja din Tuzla, pentru nerespectarea regulilor din starea de alertă.

HotNews.roFoto: Hotnews

Conform unui comunicat de presă al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Constanţa, citat de Agerpres, în zona plajei din comuna Tuzla a avut loc o acţiune de verificare a respectării măsurilor dispuse de autorităţi pe timpul stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

„Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au constatat că mai multe persoane participă la un spectacol de muzică mixată de un D.J., nerespectând prevederile legale impuse de evoluţia situaţiei epidemiologice. Jandarmii l-au sancţionat contravenţional pe organizatorul acestui eveniment cu amendă în cuantum de 4.000 lei, iar pe cei 32 de participanţi aflaţi la faţa locului i-au sancţionat contravenţional cu amenzi în valoare totală de 18.500 lei”, se precizează în comunicat.

Și în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă jandarmii constănţeni au dat amenzi de 10.000 lei organizatorului şi participanţilor la o petrecere pe plaja din comuna Tuzla.