Jandarmii constănţeni au aplicat, în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, sancţiuni de 10.000 lei organizatorului şi participanţilor la o petrecere pe plaja din comuna Tuzla pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2, transmite Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Constanţa, în cursul nopţii trecute, în jurul orei 1,00, jandarmii constănţeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe plaja din comuna Tuzla are loc un eveniment artistic la care participă mai multe persoane, fără să fie respectate măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2.

"Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au constatat că sesizarea se confirmă, mai multe persoane participând la un spectacol de muzică mixată de un DJ. Organizatorul acestui eveniment a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 2.000 lei, iar participanţii aflaţi la faţa locului au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 8.000 lei", se arată în comunicatul IJJ Constanţa.