Primarul comunei Săcălășeni, județul Maramureș, Emilian Pop, este cercetat de polițiști după ce și-a împuşcat o vecină cu o pușcă airsoft, trăgând după un iepure din curtea casei sale.

HotNews.roFoto: Hotnews

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, Florina Meteș, a declarat, vineri, pentru Mediafax, că, în funcție de cele constatate în acest caz, urmează să fie luate măsuri de către polițiști.

„Polițiștii Serviciului Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase din cadrul IPJ Maramureș s-au sesizat din oficiu privind un incident care a avut loc în comuna Săcălășeni, un bărbat fiind cercetat cu privire la aspectele apărute. Urmează să fie luate măsuri în funcție de cele constatate”, a spus Meteș.

Surse judiciare au declarat la rândul lor că bărbatul cercetat este primarul comunei Săcălășeni, Emilian Pop, care ar fi rănit o vecină pe care ar fi împușcat-o cu o pușcă de airsoft, în timp ce trăgea după un iepure în curtea casei sale.

Edilul a declarat că este o anchetă a polițiștilor și nu poate oferi detalii: „Este o anchetă deschisă, am tras joi seara cu o pușcă de airsoft, din greșeală am atins-o pe vecină. Nu este nimic grav”.

Potrivit presei locale, acesta este membru PSD.