Poliția are un suspect în cazul celor două femei care au fost agresate marțea trecută în cartierul Drumul Taberei din București, dar acesta este în prezent internat într-un spital iar cercetările vor continua imediat după ce se va primi acordul medicilor, a declarat luni purtătoarea de cuvânt al poliției Capitalei, Diana Sarca.

barbat cautat de politistiFoto: Captura video

„Există un bărbat bănuit de comiterea agresiunilor” dar acesta este în prezent internat iar cercetarea va continua când „medicii își vor da acordul”, a precizat aceasta.

Reamintim că două femei au fost agresate la distanță de câteva zeci de minute în București, pe 24 septembrie. Polițiștii au publicat atunci o serie de imagini care l-ar fi surprins pe bărbat și cer sprijinul cetățenilor pentru prinderea presupusului atacator.

Potrivit Poliției Capitalei, în seara de 24 septembrie 2019, prin apel 112, Secția 25 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că o tânără a fost agresată de un bărbat necunoscut, fără a i se sustrage vreun bun, iar agresorul a părăsit zona la intervenția unui martor.

Agresiunea a fost urmată de o sesizare similară în alt caz.

”La aceeași dată, Secția 25 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, că în zona unui complex comercial, o femeie de 42 de ani a fost găsită căzută pe stradă. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiști, dar și un echipaj de prim ajutor. Persoana a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, iar din primele investigații a rezultat ca ar fi fost victima unei agresiuni”, arată Poliția municipiului București.

Ambele cauze sunt în cercetare sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 și au fost audiate mai multe persoane.