Autoritățile americane au revizuit bilanțul atacului din vestul Texasului, care a avut loc sâmbătă, la șapte victime. Astfel, potrivit datelor publicate de New York Times, numărul total al oamenilor care și-au pierdut viața în atacuri armate doar în luna august se ridică la 53.

HotNews.roFoto: Hotnews

New York Times mai precizează că, potrivit datelor oficiale, în acest an, în SUA au avut loc cel puțin 38 de atacuri armate cu multiple victime.

Publicația mai notează că luna august s-a sfârșit exact așa cum a început: cu un atac armat. Două astfel de masacre au avut loc la distanță de mai puțin de 24 de ore, pe 4 august.

În atacul de sâmbătă din apropiere de Odessa, Texas, și-au pierdut viața șapte persoane. Un bărbat alb, de aproximativ 30 de ani, care era cunoscut poliției, a omorât mai multe persoane și a rănit alte 21 sâmbătă într-un atac armat între orașele Midland și Odessa, din vestul Texasului.

Suspectul a deturnat o mașină poștală și a deschis focul asupra ofițerilor de poliție, șoferilor și clienților înainte să fie împușcat în fața unui complex cinematografic din orașul Odessa, a precizat poliția.