Un atac armat a avut loc lângă un bar, în orașul Dayton, din statul Ohio, nouă persoane fiind ucise și alte câteva rănite, potrivit cotidianului Dayton Daily News. De asemenea, potrivit poliției, atacatorul a fost și el împușcat mortal. Incidentul s-a petrecut la câteva ore distanță de atacul din Texas, în urma căruia nu mai puțin de 20 de persoane și-au pierdut viața.

Atac armat SUAFoto: Captura YouTube

UPDATE 11.53: Echipa FBI a sosit la fața locului pentru derularea anchetei.

UPDATE 11.43: Poliția încearcă să identifice autorul atacului, care a fost împușcat mortal de ofițeri. Din informațiile anchetatorilor, suspectul ar fi acționat singur.

În același timp, poliția încearcă să stabilească motivul care l-a determinat pe acesta să deschidă focul în apropierea Barului Ned Peppers, situat în cartierul Oregon, cunoscut ca fiind unul liniștit.

Poliția patrula străzile la ora incidentului, ceea ce a făcut ca intervenția să fie una foarte promptă.

UPDATE 11.38: Zece persoane au fost confirmate decedate, printre acestea numărându-se și autorul atacului.

Cel puțin 16 persoane au fost rănite, fiind transportate la spital.

Potrivit unor surse citate de cotidianul american, 10 oameni au fost uciși, mai multe persoane au fost rănite.

Înregistrările publicate pe rețelele sociale arată lumea fugind, cuprinsă de panică.

Una dintre ipotezele avansate de sursele citate este aceea că focul a fost deschis de un individ, pentru că nu i s-ar fi permis accesul în bar.

Incidentul are loc la doar câteva ore distanță de atacul armat din Texas, în urma căruia 20 de persoane și-au pierdut viața.