Șantierul inaugurat miercuri în prezența lui Liviu Dragnea, a ministrului transporturilor, Răzvan Cuc și a șefului companiei de drumuri, Narcis Neaga, este joi pustiu, arată o imagine făcută de jurnalista Ramona Săseanu și postată pe Facebook.

HotNews.roFoto: Hotnews

Muncitorii, camioanele și numeroasele utilaje care erau ieri pe șantier au dispărut, la fața locului mai sunt doar cele câteva borduri puse în prezența înalților oficiali.

UPDATE 14.35Compania de drumuri spune că este vorba de o ”manipulare” a opiniei publice și publică un clip cu camioane și utilaje la lucru.

Ministrul transporturilor vorbea ieri, la inaugurare, de costuri de accelerare și spunea că respectivii constructori ”pot lucra 24 de ore non-stop”: ”Pentru că este necesar să venim şi cu măsuri suplimentare în acest contract s-au prins costuri de accelerare. Noi ne dorim ca aceşti constructori să vină şi să ne consume banii pentru că ei pot lucra 24 de ore non-stop şi în acest sens se vor suplimenta fondurile din contract tocmai pentru a finaliza mult mai rapid aceste obiective. Este vorba de 17 km al acestui obiectiv, împărţit în trei secţiuni”.

Ieri, mai mulți manifestanți l-au așteptat pe Liviu Dragnea în câmp, în apropierea șantierului, ei strigându-i șefului PSD: „Teatru ieftin! Hoților, ne-ați îndatorat, ne-ați sărăcit, nemernicilor! Hoțule!, La pușcărie, Dragnea! Mai ai câteva zile!, Infractorule!, Du-te după Mazăre, să ai grijă de el!”.

Imaginile postate ieri de Dragnea pe Facebook: