Liderul PSD Liviu Dragnea a fost miercuri, împreună cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, în județul Dolj, pentru a asista la începerea lucrărilor la primul tronson din drumul expres Craiova-Piteşti. Aici, mai mulți manifestanți l-au așteptat în câmp, în apropierea șantierului, ei strigându-i șefului PSD „Hoțule, infractorule!”.

Cei din delegatia lui Dragnea au vrut sa-i alunge pe manifestantiFoto: Captura video Facebook

Ziarul Adevărul relatează că delegaţia oficială, din care au mai făcut parte și parlamentarii PSD Claudiu Manda şi Lia Olguţa Vasilescu, a asistat la montarea câtorva dale de beton care ar trebui să reprezinte primele lucrări ale drumului expres Craiova-Piteşti, în lungime de 40 km. Este un proiect început în urmă cu peste 10 ani, iar inaugurarea şantierului a mai avut loc în trecut de alte câteva ori, întrucât există probleme din cauza studiilor de fezabilitate făcute deficitar, precizează Adevărul.

În apropierea șantierului, câțiva manifestanți au început să-i huiduie pe cei din delegația PSD și să le strige: „Teatru ieftin! Hoților, ne-ați îndatorat, ne-ați sărăcit, nemernicilor! Hoțule!, La pușcărie, Dragnea! Mai ai câteva zile!, Infractorule!, Du-te după Mazăre, să ai grijă de el!”

La scurt timp, din rândul celor care însoțeau delegația, au apărut mai multe persoane, între care și un barbat care purta o vestă de la „Drumuri Naționale”, care au început să-i îmbrâncească pe protestatari, încercând să îi alunge. Vezi video: