Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a fost huiduit și claxonat, duminică, în timpul unei vizite pe șantierul podului de la kilometrul 36 de pe Autostrada București-Pitești, relatează Digi24. Cuc a cerut, potrivit propriei pagini de Facebook, finalizarea în 30 de zile a lucrărilor de refacere a părţii carosabile a podului, afirmând că, în caz contrar, cei implicaţi vor suporta consecinţele. Asta, deși termenul contractul pentru finalizarea lucrării este luna august 2019.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Astăzi am fost la podul de peste râul Argeş, de la kilometru 36 al autostrăzii A1 Bucureşti - Piteşti pentru a verifica stadiul lucrărilor de refacere a părţii carosabile. Sunt dezamăgit de stadiul lucrărilor. Din această cauză am convocat, astăzi, Comisia care se ocupă de acest obiectiv şi le-am solicitat ca lucrările să fie finalizate în termen de maxim 30 de zile. Trebuie ca toată lumea să conştientizeze că lucrările de infrastructură nu ţin cont de zilele săptămânii. Dacă dânşii nu au înţeles că românii nu mai au răbdare cu finalizarea lucrărilor de infrastructură, mai bine se duc acasă şi lasă locul oamenilor competenţi! În situaţia în care această lucrare nu se finalizează în termenul pe care l-am solicitat, fiecare dintre cei implicaţi vor suporta consecinţele!", a scris ministrul Transporturilor pe pagina sa de Facebook.

Un reportaj video al Digi24 din cadrul vizitei cu pricina îl arată pe Răzvan Cuc cum îi întreabă pe oficialii de pe șantier dacă le convine să fie claxonați tot timpul.

”Dumneavoastră vedeți ce trafic e aicea? La ora 3 o să fie blocat totul. Vă convine să ne claxoneze tot timpul șoferii, să ne claxoneze românii? (Claxonează unul) Ei, vedeți?”, spune Cuc.

Ulterior, în timp ce reporterii Digi vorbeau cu directorul DRDP București, Dinu Daniel, se aude, pe lângă claxoane și mesajul: ”Să nu mai furați, bă!, Huoooo!”