​O postare în care europarlamentarul Maria Grapini se felicită singură pentru că Liviu Dragnea ar fi preluat de la ea ideea sancționării firmelor care vând produse de calitate inferioară pe piața din România i-a făcut pe internauți să lanseze un veritabil trolling, postând pe Facebook, în cascadă, mesaje ironice în care se felicită pe ei înșiși.

Postare Maria GrapiniFoto: Captura

”Mulțumim! Felicitări, Maria Grapini!”, este mesajul de pe pagina oficială a europarlamentarului care candidează pentru un nou mandat în PE, pe lista PSD.

Postarea este însoțită de un articol care redă declarațiile făcute de liderul PSD la unul dintre recentele mitinguri electorale. Dragnea a amenințat că ”vom da o lege ca să pedepsim orice firmă nemernică care își permite să vândă produse care nu au aceeași calitate ca cele din Vest.

Recunoscută pentru numeroasele greșeli gramaticale și gafe, Grapini este ironizată prin avalanșa de postări pe Facebook, după modelul ”Mulțumim!. Felicitări, X!”. Unii internauți au remarcat în glumă că, dincolo de faptul că vorbește despre sine la persoana a treia și se felicită singură pentru ”realizări”, măcar a scris corect de data asta, folosind semnul exclamării și virgula acolo unde trebuie.

”La inițiativa doamnei Maria Grapini, s-a realizat o dezbatere pe dublul standard, la iniţiativa dumneaei s-a finalizat şi raportul care dă posibilitatea statelor membre să poată interveni cu autorităţile naţionale când identifică astfel de cazuri”, este un alt mesaj de pe pagina oficială a europarlamentarului.