Locuința din Giurgiu a senatorului Niculae Bădălău a fost spartă, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de hoți. ”Eram toți acasă, dormeam. Nu i-am prins”, spune Bădălău.

Niculae BadalauFoto: Agerpres

Senatorul Niculae Bădălău a declarat, pentru corespondentul Mediafax, că locuința sa a fost spartă în noaptea de vineri spre sâmbătă.

”A fost spartă locuința mea. Nu pot să dau mai multe detalii acum, este Poliția aici. Eram toți acasă, dormeam. Nu i-am prins. Au furat”, a declarat senatorul.

Pe de altă parte, Bădălău a spus că nu ținea bani în casă. Potrivit acestuia, Poliția se află la fața locului și face cercetări. Locuința senatorului Niculae Bădălău se află în localitatea Bolintin Vale, județul Giurgiu.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Emanuela Iona Sârbu, a declarat, pentru Mediafax, că sesizarea în privința spargerii locuinței a venit sâmbătă la ora 9.17 și a fost făcută de către o femeie din orașul Bolintin Vale. ”Aceasta a sesizat că în noaptea de 2 spre 3 noiembrie, persoane necunoscute au pătruns într-o locuință de unde au sustras mai multe bunuri. În cauză se efectuează cercetarea la fața locului în vederea identificării autorilor”, a spus Emanuela Iona Sârbu.