DOCUMENT Protocolul de colaborare încheiat între SRI și Parchetul General a fost făcut public / Protocolul prevede constituirea de echipe operative comune

de R.M., A.N.     HotNews.ro
Vineri, 30 martie 2018, 11:43 Actualitate | Esenţial


SRI
Foto: Facebook/ SRI - Serviciul Roman de Informatii
Protocolul de colaborare încheiat în anul 2009 între Serviciul Român de Informații și Parchetul General a fost făcut public. Documentul a fost publicat, vineri, pe site-ul SRI.
Protocolul, care este semnat de prim-adjunctul procurorului general Tiberiu Nițu  si de prim-adjunctul directorului SRI Florian Coldea, prevede „constituirea de echipe operative comune care să acționeze în baza unor planuri de acțiune pentru exercitarea competențelor specifice ale părților, in vederea documentarii faptelor prevazute la art.2„.

La articolul 2 se prevede că Parchetul general și SRI cooperează „în activitatea de valorificare a informațiilor din domeniul prevenirii și combaterii infracțiunilor împotriva securității naționale, a actelor de terorism, infracțiunilor ce au corespondent în amenințările la adresa securității naționale și a altor infractiuni grave, potrivit legii„.

De asemenea, protocolul prevede „elaborarea și derularea de către parți, în domeniile complementare, de strategii, actiuni și programe comune„,  precum și „acordarea de catre experții Serviciului, in conditiile legii, a asistenței tehnice de specialitate procurorilor care efectuează urmărirea penală„.

Protocolul mai arată că SRI acordă „asistență tehnică de specialitate procurorilor in cauzele prevazute la art.2, în care administrarea mijloacelor de probă impune cunoștințe ori dotări tehnice specifice sau în cauzele în care se ascultă persoane cu identitate protejată„. 

Este menționată, de asemenea, „participarea la programe comune de formare, specializare, pregătire sau perfecționare profesională„.

Ce responsabilități avea Parchetul, potrivit acestui protocol (sublinierile redacției):
 • Asigură, prin procurorii specializați, valorificarea informațiilor, datelor, documentelor și materialelor, referitoare la inițierea/săvârșirea de infracțiuni, transmise de către Serviciu, obținute ca urmare a punerii în aplicare a mandatului, în masura în care cunoașterea acestora este necesară pentru constituirea sau finalizarea unei cauze penale și nu afectează derularea activităților specifice pentru contracararea amenințărilor la adresa securității naționale.
 • Comunică, în mod operativ, dar nu mai tărziu de 60 de zile, modul de valorificare a informărilor sau sesizărilor primite de la Serviciu referitoare la infracțiunile prevăzute în art.2, cu excepția cazurilor în care, înainte de implinirea termenului menționat, se solicită informații suplimentare în legatură cu cauza.
 • Termenul de 60 de zile curge de la data înregistrării informării sau sesizării la Parchet
 • Pune la dispoziția Serviciului datele și informațiile referitoare la implicarea unor cadre militare sau salariați civili ai acestuia în pregătirea sau savârșirea de infracțiuni, dacă apreciază că, prin aceasta, nu se împiedică sau îngreunează aflarea adevărului în cauză.
Ce responsabilități avea SRI:
 • Efectuează, în condițiile legii, la cererea Parchetului, activități specifice în vederea obținerii datelor și informațiilor privind  pregătirea sau savârșirea unor infracțiuni prevazute la art.2.
 • Pune la dispoziția Parchetului date, informații și documente, cu respectarea prevederilor legale referitoare la accesul la informații clasificate, care pot sprijini documentarea cauzelor aflate în lucru. Aceste informații trebuie să cuprindă suficiente elemente de identificare pentru adoptarea unor măsuri specifice și pentru a putea fi valorificate în cadrul urmăririi penale.
 • Acordă sprijin pentru completarea informațiilor în cauzele complexe dintre cele prevazute de art.2, aflate pe rolul Parchetului, scop în care desfășoară activități de investigații și supraveghere operativă.
 • Acordă sprijin tehnic, prin compartimentele specializate pentru activități necesare punerii în aplicare a prevederilor art. 91 (1) - 91 (5) și art.98 Cod Procedură Penală, care implică utilizarea mijloacelor tehnice specifice.
 • Comunică Parchetului, la cerere sau din oficiu, informațiile obținute din derularea activităților operative de realizare a  securității naționale, care prezintă relevanța și pot fi valorificate în cadrul procesului penal.
 • Informațiile destinate potrivit legii structurilor centrale ale Direcției de lnvestigare a lnfracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism și Direcției Naționale Anticorupție se comunică exclusiv Procurorului General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.
 • Efectuează, prin lucrători operativi anume desemnați, activitățile prevăzute in art.224, alin.2 din Codul de Procedura Penala, în cazurile prevazute la art.2.
 • La solicitarea scrisă a Parchetului, acordă sprijin tehnic, în condițiile prevăzute de art.91 (1) - 91 (5) din Codul de Procedură Penală, în vederea constatării savârșirii infracțiunilor prevazute în art.2, in condițiile prevăzute de art.465 din Codul de Procedură Penală, în baza unui plan comun de acțiune;
 • La solicitarea scrisă a Parchetului, pune la dispoziție, în termen de 15 de zile de la data obținerii, informațiile provenite din bazele de date la care are acces în virtutea protocoalelor încheiate cu alte institutii.
Potrivit protocolului, schimbul de informații, date, documente și materiale se efectuează de procurori și ofițeri anume desemnați, cu aprobarea conducerii Serviciului, respectiv a conducătorului structurii/unității de Parchet, însă „în situații excepționale, pentru valorificarea unor oportunități operative, schimbul de informații se poate face și la nivelul de execuție, cu încunoștințarea, de îndată, a conducerii Serviciului, respectiv a conducătorului structurii/unității de Parchet„.

Ce prevede protocolul pentru mandatele de interceptare pe siguranță națională:


Solicitarea, prelungirea și încetarea mandatului prevăzut de art.20-22 din Legea nr.535/2004 și eliberat în temeiul art.3 din Legea nr. 51/1991 privind siguranța națională a României se face potrivit dispozițiilor legale
În situațiile în care se impune desfășurarea și a altor activități decât cele autorizate prin mandatul anterior, Serviciul poate propune, în scris și motivat, procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, completarea mandatului potrivit nevoilor impuse de evoluția amenințărilor ce constituie temeiul legal al acestuia.

Articolele de lege invocate pravăd:
 • Amenințările la adresa securității naționale a României, prevăzute la art. 3 din Legea nr. 51/1991 privind siguranța națională a României, inclusiv faptele de terorism prevăzute în prezenta lege, constituie temeiul legal pentru a se propune procurorului de către organele de stat cu atribuții în domeniul securității naționale, în cazuri justificate, să solicite autorizarea efectuării unor activități în scopul culegerii de informații, constând în: interceptarea și înregistrarea comunicațiilor, căutarea unor informații, documente sau înscrisuri pentru a căror obținere este necesar accesul într-un loc, la un obiect sau deschiderea unui obiect; ridicarea și repunerea la loc a unui obiect sau document, examinarea lui, extragerea informațiilor pe care acesta le conține, cât și înregistrarea, copierea sau obținerea de extrase prin orice procedee; instalarea de obiecte, întreținerea și ridicarea acestora din locurile în care au fost depuse.
 • În situații deosebite care impun înlăturarea unor pericole iminente pentru securitatea națională, organele de stat specializate cu atribuții în domeniu pot efectua activitățile prevăzute de art. 20, fără autorizarea menționată de prezenta lege, urmând ca solicitarea să fie înaintată de îndată ce este posibil, dar nu mai târziu de 48 de ore.
Protocolul prevede ca, „în situații deosebite”, „schimbul de informații se poate face și cu privire la alte cauze, dupa obținerea aprobării verbale a șefilor celor două instituții sau a înlocuitorilor legali ai acestora, urmând ca, în termen de 24 de ore, să fie transmise, spre aprobare, la nivelul celor două instituții, documentele necesare”.

Parchetul poate, de asemenea, să solicite SRI „verificări tehnice cu privire la identitatea titularului postului telefonic propus a fi interceptat”.

SRI era responsabil cu „înregistrarea comunicărilor sau convorbirilor rezultate din interceptare pe suporți de date înseriați, puși la dispoziție de procuror, precum și trimiterea acestora Parchetului sau parchetelor teritoriale”, precum și cu „transcrierea comunicărilor sau convorbirilor considerate relevante în cauză”.

În ceea ce privește art 91 - 95 din Codul Penal privind suspendării executării pedepsei sub supraveghere, protocolul prevede ca „Serviciul acordă sprijin tehnic pentru asigurarea îndeplinirii sarcinilor ce revin Direcției Naționale Anticorupție - structura centrala, denumita in continuare Direcția - cu privire la punerea în aplicare a actelor de autorizare eliberate in temeiul art.91 (1) - 91 (5) din Codul de procedură penală”.

Acest sprijin tehnic constă în transmiterea semnalului, managementul și întreținerea echipamentelor de transmitere a semnalului, de la centrele de interceptare ale Serviciului spre spațiile destinate DNA.

Interceptările


La cererea scrisă a Parchetului sau parchetelor teritoriale, SRI „efectuează operațiuni tehnice audio/video, în baza actului de autorizare emis de instanța de judecată sau de procuror, pe momente operative, în cazuri concrete, numai prin intermediul ofițerilor de legatură desemnați de Serviciu”.

Supravegherea operativă și investigația informativă se organizează și se execută de către SRI, la solicitarea parchetelor.

„Solicitarea de realizare a unei actiuni de supraveghere operativă se transmite celor în drept să o aprobe, cu cel puțin 48 de ore înainte de declanșarea acesteia, timp necesar organizării în mod conspirat a dispozitivelor”.

„Termenul de angajare a supravegherii operative este de 24 de ore. În situații deosebite, termenul poate fi extins până la maxim 3 zile, indiferent de natura infracțiunilor săvârșite sau a măsurilor  preventive dispuse”.

„În situații excepționale, când nu există posibilitatea emiterii, în termenul prevazut la alin.(1), a solicitării scrise, cu acordul verbal al prim adjunctului directorului ori adjunctului care coordonează activitatea de profil, acțiunea se poate executa, urmând ca în cel mult 24 de ore, să fie trimisă solicitarea scrisă, în care se vor menționa în mod obligatoriu datele pe baza cărora s-a obținut aprobarea”.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

13136 vizualizari

 • +54 (80 voturi)    
  Mult Zgomot pentru Nimic (Vineri, 30 martie 2018, 11:59)

  un domn [utilizator]

  De Pashte Arestarea Lui Livache Vrem !
  • +38 (50 voturi)    
   Aferim ! (Vineri, 30 martie 2018, 12:59)

   Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui un domn

   Dar sa ne intelegem de Pastele oamenilor nu al Cailor, da ?

   PS. Sa n-avem vorbe ca a fost proasta comunicarea !
   • -25 (31 voturi)    
    otz domnu domnu (Vineri, 30 martie 2018, 13:45)

    nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

    nu spune si anu'...
    e mai tare ca baba vanga.:-)
    • +12 (22 voturi)    
     Nici in gluma sa tastezi “otz” (Vineri, 30 martie 2018, 14:38)

     un domn [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

     Ca nu sunt Frate cu tine; obiceiu acela probabil e hobby DOAR pentru Tine
     • +3 (9 voturi)    
      Iarta-l d-le pe Nashu...! (Vineri, 30 martie 2018, 17:55)

      scaraotchi [utilizator] i-a raspuns lui un domn

      Astazi poarta personalitatea malefica, de maine daca se mai innoreaza, se va simti mai bine...
      • -3 (11 voturi)    
       am zis (Sâmbătă, 31 martie 2018, 9:22)

       nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui scaraotchi

       otz, nu hotz.
       otz, adica smecher, in limbaj de cartier.:-)

       si apropo de echipele mortii, pardon, mixte, serieica n'are voie la anchete penale, conf. legii de functionare.
       vechea secu, a varanului, tata socrului, zgrebenciuca, ilici, bombonel, melescoiu, aia, inainte de lovirutie aveau o directie de cercetari penale.

       sri, numai adunarea de info si avertizarea celor in drept..
       anchetarea in echipe mixte este treaba politiei judiciare, dar nu prea avem. numai niste manechine care pun catuse la ordin.
       in america au fbi, care se ocupa de anchete penale. nu e serviciu secret, nu e militariazat, si tine de justitie.
       pe vremuri, la noi era siguranta statului.
       deci, politia tre sa faca anchete penale, impreuna cu procurorii, nu securitatea, pardon, sri.
       deci, este nevoie de un birou de anchete penale, politie judiciara, cum vrei sa'i zici, sub ministerul justitie sau csm, nu la interne, nu la gramada cu politia nationala.
       oameni specializati, criminalisti, experti financiari, etc.
       fbi si politiile judiciare di vest recruteaza absolventi dintre cei mai buni de facultate, in toate domeniile de interes, dupa care sunt scoliti in probleme de politie in academia fbi. au numa' muc si farc...

       asa ca domnu si voi ailalti care puneti palma pt. cotrutza, aflati ca ea a semnat protocolul, in baza unei hotarari csat de pe timpul lui kaghebescu si bombonel.

       base a crezut ca face bine inlaturand vechii securisti ai lui timofte si sefii procuraturii pusi de ilici si bombo, dar a gresit in alegeri, cotrutza n'a innoit procuratura, ba l'a scos bazma curata pe ilici.
       coldea a continuat zestrea lui vlad, pe care l'au si onorat mai acum cateva luni....
       jalnic.
       caci mai draga, lovirutia si ce'a urmat a fost lucratura kgb si secoritatii lui al batran.
       i'au ras pe rand, pe al batran, pe milu, si acum pe base. singurul neatins, fura ilici, caci este din interior, din nucleul dur.
       si de herru se vor lipsi, poate mai cu manusi, cand opinia publica e avertizata, poate avansare la bruksal
       • +2 (8 voturi)    
        Ai Coborat Limba Romana (Sâmbătă, 31 martie 2018, 10:19)

        un domn [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

        La nivelul de Cartier ( a nu se intelege marca de lux) arata ca NU iti depasesti Conditia Umana, votantii ce cu drag te impresoara iti sorb cu nesatz discursul...mare pacat.
        Fara nici o aplecare la comentariile anterioare cu inteles abscons si de Cartier nu aduci Nimic Valoros unui dialog cu Oamenii de pe acest forum. Caracterul malos si fermentat al “zicerilor” tale te reprezinta. Nota Bene: ce ti am scris este Constatare NU Discriminare
        • -1 (7 voturi)    
         ezact (Sâmbătă, 31 martie 2018, 11:09)

         nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui un domn

         noi vorbim discutii acilea, nu facem literatura.
         scriem comentarii, ca intre vecini, nu dizertatii sau eseuri.
         credeam ca stii...
         • +3 (3 voturi)    
          Vezi ca esti un biet venetic (Sâmbătă, 31 martie 2018, 17:49)

          Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

          care incearca sa se dea paun ?

          "ezact" se scrie cu "ph" de la Phetrica !
       • +5 (9 voturi)    
        Le amesteci (Sâmbătă, 31 martie 2018, 11:06)

        dekar [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

        Observatii pertinente cu chestii pe care te prefaci sau chiar nu vrei sa le-ntelegi. 1.Da,politia judiciara ar fi trebuit sa colaboreze cu parchetul in urmarirea penala ,dar de unde suport tehnic performant de interceptare ? .LCK a explicat de mai multi ani in urma,public si in mai multe randuri ca protocolul a avut ca motivatie MAJORA acest lucru.Chiar si asa borfasii scrobiti au zburdat si zburda dand cu tifla. Apoi, 2. da,Kovesi a semnat protocolul fiinca ea era atunci in postura care permitea acest lucru.Iar chestia ca "n-a innoit procuratura",fii serios,nu era apanajul ei si nu statea in pixul ei,(singura) ca si acum de altfel. 3. Ilici n-a luat-o infreza ca ceilalti pomeniti nu numai pentruca era din interior ,cum adevarat graiesti ci si pentru faptul realist ca n-a fost ahtiat dupa avere (bani) ca bombo sau hrebe daca-i luam rapid pe astia ca-s intre cei mai nehaliti si la indemana.Ilici are alte pacate grele dar nu si pe cel al lacomiei. 4. Base n-a gresit la restructurarea de la varf a vechii garnituri dar au ramas destui in straturile doi si trei.Nu base l-a scos basma curata pe Ilici. Si,in sfarsit,Coldea e din alta discutie.Cum zicea @un domn la inceput,s-a facut mult zgomot pentru nimic,s-a turtit o lamaie stoarsa deja,doar-doar o sa mai iasa putina acreala din ea.
        • -2 (6 voturi)    
         avem sts (Sâmbătă, 31 martie 2018, 12:47)

         nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui dekar

         si politia judiciara, bine organizata, cum spuneam, ar insemna si aparatura, si baza de date, etc.
         in sua, baza de data in cazuri penale este la fbi. ei au amprente.
         cand ceri rezidenta in sua, ti se iau amprentele, care ajung in baza de date de la fbi. daca faci o nasoala, oriunde in america, si politia de acolo preleva probe cu amprente, spre exemplu, le trimite la fbi. la fel cu adn-ul.

         cine ne opreste sa avem fbi-ul nostru.
         adica o politie judiciara bine organizata si dotata, un birou national de invesitgatii penale.

         adica, procurorul general n'are nimic de spus, de facut cu politica de cadre a procuraturii, a ministerului public ?!
         pai atunci ce face, semneaza numai protocoale si claseaza dosrarele cu crimele revolutiei si mineriadelor ?!
         de unde stii ca numai pt. ascutari foloseau sri ?!
         protocolul are zeci de pagini, aici e o sinteza subiectiva.
         si dragomir, generalul ce se ocupa de oficiul juridic al sri, ce rahat a mancat.
         sa uitam ce'a spus el despre campul tactic ?
         pai cica sri ar mai avea protocoale si cu iccj, si cu csm, ca dna ar avea protocol cu iccj.
         sa le desecretizeze pe toate, incepepand de la lovirutie, pana azi, ca au mai fost. si arhiva sipa sa fie desecretizata, dupa modelul arhivei securitatii, sa poata magistratii sa vada cum au fost spionati, cum au fost turnati de colegi.

         sa stoarcem mai bine lamaia, dupa aia concluziile :-)
         ca s'ar putea sa fie neplacute...
         pt unii.
        • -3 (7 voturi)    
         apropo de saracia lui ilici (Sâmbătă, 31 martie 2018, 12:57)

         nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui dekar

         asa o fi, n'a pus laba, dar nici pe milu nu l'au prins, n'a facut averi.
         i'au inscenat aia cu tzigareta lui fieso, cum i'au tras'o si lui base cu fratele, cu fata, cu gineri, nepoti.
         cand milu a renuntat, i'au aratat pisica, alde melescoiu sau cine era pe atunci la secu.
         si nu seful sri, ci generalii, unii ca dumbarava, coldea, anaconda...
         poate ca si herru are ceva la sertar, un babau de care numai el a aflat, de la un ..prieten. :-)
         • +4 (4 voturi)    
          Trecutul Cotrocenilor (Sâmbătă, 31 martie 2018, 14:18)

          un domn [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

          Il Stapanesti Foarte Bine, evident este ceva la care Te Inchini pentru ca nu regasesti Simpatiile si Placerile din Trecut; dinamica anului 2018 arata ca talharii se ascund dupa vorbele tale cu Iz De Ticluite...inversunarea de a apara Talharii de o Femeie arata ca Ea Are Dreptate! Indiferent ce si cum a facut sa ii prinda, metodele Ei sunt Ortodoxe fata de Talhariile Comise de cei care ii ancheteaza sau au fost anchetati; marele noroc al Talharilor P$D, ALD€ , pemepe mai nou in cardashie cu DUamna Gabi, si finalmente penele aceeasi Mizerie este ca Pedeapsa cu Moartea este Abolita!
          • -5 (5 voturi)    
           stii despre ce vorbeam ?! (Sâmbătă, 31 martie 2018, 15:09)

           nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui un domn

           io ii raspundeam cuiva, trebuia sa urmaresti tot firul.
           normal sa stiu de cotrocesti, ca de acolo ni se trage...
           votam un om cu milioane de voturi si el nu e in stare sa stapaneasca tzara.
           ii arata babau, ba pe al baran, nefericitu(!), il mai si plumbuiesc, cu sotia, cum mergea peste tot...
           iar aia care conduc, nu sunt votati. dar sunt facuti generali cu stele grele, tot de la cotrocesti.

           domnu domnu, simpatia mea este inainte de dec. 1947, pentru majestatea sa regele mihai I, si chiar pt. tatal sau, care a fost, ca si fiul, o victima a vremurilor.
           daca nu era fascismul, legionarismul, totalitarismul care mocnea sa iasa, regele carol II ar fi fost un mare monarh.
           manca economie pe paine, era un bun organizator si ar fi aranjat economia tzarii pe fagasul capitalismului modern.
           caz asemanator cu al lui harry VIII al marii britanii, care a pus bazele capitalismului in anglia, dar a ramas cunscut ca eretic si ca schimba nevestele mai des decat ciorapii...
           asa si carol, cu duduia lambrino, mamaia partzului paul de alexandria.

           deci, monarhia salveaza romania !
    • +4 (12 voturi)    
     Te inseli ! E un adevarat domn ! (Vineri, 30 martie 2018, 17:17)

     Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

     Ii sugereaza lui Livache sa se predea !

     PS. Doar ca Dinti de Grebla nu stie ce e aia onoarea ! ;))

     PPS. Eu sunt cel naiv in toata chestia asta ! :)
   • +14 (18 voturi)    
    Ma Multumesc (Vineri, 30 martie 2018, 14:20)

    un domn [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

    Sa fie intre Pastele Catolic si Pastele Ortodox, daca Holinesdeniel vrea sa Sfinteasca Catushele si cu asta Pot Fi Multzumit! Dar sa fie! Altfel Ar Trebui sa Intervina Strada!
    • +14 (18 voturi)    
     daca-l (Vineri, 30 martie 2018, 15:08)

     nahir [utilizator] i-a raspuns lui un domn

     salta in saptamana patimilor, o sa pozeze in victima si o sa devina martir, vezi Doamne crucificat pentru lupta lui cu statul paralel.
     Mai bine in saptamana luminata, ca nu o sa mai aiba ce bolborosi.
     • +7 (11 voturi)    
      O sa devina martir printre hotzi, (Vineri, 30 martie 2018, 18:06)

      scaraotchi [utilizator] i-a raspuns lui nahir

      printre cei cinstiti nu are nicio sansa...!
      Nu are sens sa-i dati sperante biblice, poate doar daca faceti referire la ceva capitole prea binecunoscute mie...
    • +3 (7 voturi)    
     Dar lui sa nu-i zica unde-l duc ! (Vineri, 30 martie 2018, 17:40)

     Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui un domn

     Sa-i spuna ca il duc la peste la balta Jilava ! :)
     • +3 (9 voturi)    
      Protocolul e LEGAL (Vineri, 30 martie 2018, 23:28)

      Kivek [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

      ”Până în februarie 2016, Codul de Procedură Penală prevedea ca aceste operațiuni speciale- interceptări,filaje ambientale și așa mai departe se fac de procurori, cu organele de urmărire penală și alte instituții ale statului. Deci,implicarea SRI era prevăzută de lege.Ilegal ar fi fost dacă acest protocol ar fi fost utilizat și după februarie 2016, când Curtea Consituțională a spus că sintagma <<și alte instituții ale statului>> e neconsituțională. "
      • +3 (3 voturi)    
       Astept ca cineva sa ceara desecretizarea (Sâmbătă, 31 martie 2018, 14:26)

       Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui Kivek

       tuturor celorlalte protocoale de acest tip si , in special, al celui incheiat in timpul guvernarii Nastase, in anul 2003 la initiativa SRI si sub semnatura lui Radu Timofte, amicul lui SOV !

       PS. Pe cat ca Slugarel nu e interesat si de aceste protocoale ?
  • -7 (27 voturi)    
   hm (Vineri, 30 martie 2018, 13:42)

   nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui un domn

   pai, atunci dece atat codeala, bre ?!
   dece a mai fost secret, ca asta putea fi publicat pe hn, ev. zilei, chiar si la l3. sau in scanteia tineretului, unde lucra maiesstru crisstoiu.
   secretu' lui peste afumat....
   adica, noi am fost afumati...
   ceatza si fum...
   • +12 (22 voturi)    
    Ce ai priceput cu mintiuca ta? (Vineri, 30 martie 2018, 14:58)

    un domn [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

    Ca Binomu e definit acolo? Ca Statu Paralel este definit acolo? “Dokomentu” este de pe vremea lu Von Burberry..nitzel cizelat..nah..l ai bagat acum pe Vanatoru de Cornu in Statu Paralel, crezi ca vei lua diurna pentru asta?
    • -3 (9 voturi)    
     nu bre (Sâmbătă, 31 martie 2018, 9:28)

     nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui un domn

     docomentu e semnat de cotrutza si maioru, in 2009, dar in baza unei hotarari csat din vremea lui lilici si termopanu bombonel.
     deci, asa a inceput binomul, ala e certificatu' de casatorie. :-)
   • +4 (10 voturi)    
    Daca as citi aici pe HN, semnat de mata, (Vineri, 30 martie 2018, 17:34)

    Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

    un comentariu prin care ii ceri lui Dragnea sa-i porunceasca lui Slugarel sa -i ceara Procurorului General sa desecretizeze protocoalele de colaborare incheiate in anul 2003 in timpul guvernului lui Adrian Nastase, intre SRI-ul condus de Timofte si PG, zau ca i-as convinge pe ceilalti sa nu te mai trateze ca pe un "nea", ci sa te considere un "nene" !

    PS. Zau !
    • +1 (5 voturi)    
     Primul protocol SRI - DNA semnat in...2003 (Vineri, 30 martie 2018, 23:24)

     Kivek [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

     - protocol dintre SRI şi PNA datând din ianuarie 2003

     intre 200-2004 PSD conducea Romania TOTAL PSD( Iliescu Presedinte, Nastase prim ministru, parlament PSD)


     https://www.news.ro/politic-intern/update-protocolul-de-colaborare-incheiat-de-sri-cu-parchetul-general-in-anul-2009-a-fost-facut-public-ce-prevede-documentul-cu-privire-la-interceptari-si-la-supravegherea-operativa-1924403130002018031118014137
     • -2 (6 voturi)    
      Nu are importanta cine a fost (Sâmbătă, 31 martie 2018, 11:07)

      xrogo [utilizator] i-a raspuns lui Kivek

      primul sau al n-lea, important este sa vedem ce si cum s-a incalcat, cine a facut asta si sa se traga la raspundere vinovatii, eventual, daca se poate sa se revizuiasca dosarele contrafacute!
      • +3 (7 voturi)    
       nu s-a incalcat nimic, de unde ai tras concluzia? (Sâmbătă, 31 martie 2018, 11:34)

       Kivek [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

       Nu s-a incalcat nicio lege, chiar PSD-istii din comisia SRI care au vazut aceaste protocoale acum 5 luni au zis ca totul e legal


       dar in final JUSTITIA va decide daca e vreo problema cu aceste protocoale
      • +1 (3 voturi)    
       Exact asta spun si eu xgroho ! (Sâmbătă, 31 martie 2018, 14:36)

       Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

       Important este sa vedem ce si cum, incepand cu Radu Timofte si pana in prezent !

       PS. Tocmai pt ca, daca se mai poate :)), eventual sa-i tragem la raspundere pe vinovati ! ;) si "sa se revizuiasca dosarele (hopa... aici a iesit postacul pesedist din tine) : care dosare "contrafacute" ?

       PPS. Gata, le-ati si decretat contrafacute ? Pai voi parca erati cu statul de drept : totul, cand evorba de penal se hotaraste de catre judecator !
     • +3 (3 voturi)    
      Exact asta spun ! (Sâmbătă, 31 martie 2018, 14:28)

      Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui Kivek

      Va fi oare desecretizat vreodata ?

      PS. Sau ne vom trezi ca au disparut din arhivele SRI si ale PG ?
      • +3 (3 voturi)    
       La Berevoiesti (Sâmbătă, 31 martie 2018, 15:07)

       un domn [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

       Au ars la gramada multe dosare
       • +2 (2 voturi)    
        Oare ? (Sâmbătă, 31 martie 2018, 18:02)

        Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui un domn

        Nu cumva or fi ars tone de ziare vechi (care s-au facut scrum !) si au parpalit doar pe la suprafata 2-3 dosare mai simplute dar "pe bune", tocmai pt a crea impresia ca gata, s-a dus arhiva Securitatii ?

        PS. Adica a fost vorba de o prima manipulare postrevolutionara "di granda", dar nu neaparat a "pulimii" ci a anumitor persoane si institutii !
        • -3 (3 voturi)    
         aha (Sâmbătă, 31 martie 2018, 21:19)

         nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

         deci recunosti ca securitatea a supravietuit, a dainuit, dainue si chiar a inflorit.
         un pas bun, inainte. :-))

         mai, si ce drac' or face ei cu vechiturile alea de dosare ?!
         vorba stramosilor de limba latina, cui bono ?
         • +2 (2 voturi)    
          Ai un mod particular de a intelege (Duminică, 1 aprilie 2018, 2:35)

          Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

          lucrurile complexe, simplificandu-le peste poate, pana cand ajungi sa le denaturezi !

          PS. Dar cu oarece clasa, recunosc !
    • -3 (7 voturi)    
     absolut de acord (Sâmbătă, 31 martie 2018, 9:41)

     nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

     sa vedem cum facea dosarele doamna menistra a lui bombonel, stanoiu parca, si timofte, cel care avea in folosinta o limuzina de la vintu....
     atunci era ceva mai ramuros decat binomul, era bombonel /stanoiu, ilici/timofte plus vintu cu banii si propaganda la zvonalitatea tv, proprietate sa. se zice ca timofte era omul sau, nu al lui ilici. sau, poate ca si ilici a fost omul lui vintu, i'o fi finantat campaniille.
     de asta nu s'a ocupat nici precuratura, nici sri.
     de acolo, de la zvonalitatea, provin multi din halitorii de azi, alde ursu, oana, astia de la otv ghita, cretzuleasca, etc.
     scoala mare fura acolo....


     alo, dom menistru, s'aude acolo'n fund, la justitie, sa se desecretizeze tot, inclusiv arhivele sipa, serviciu intemeiat de stanoiu/bombo, cu sarcina expresa sa spioneze justitia, adica magistratii.
     inchisa pe buna dreptate de macovei.
     si daca motocicleanu e corect, a fost seful lui macovei atunci, sa ceara si el desecretizarile ca tot urla langa dracnea de desecretizarea protoacoalelor lui base,.... "intemeietorul statului mafiot+..

     apropo, milu, in discursu' sau de renuntzare la candidatura, vorbea de stat mafiot si ca a fost invins de sistem.
     deci, sistemul exista si atunci, a existat si in timpul lui ilici, care l'a ajutat sa se transfere, din iepoca de aur, in iepoca democratiei si prosperitatii.
     prosperitatea lor...
     amin.
     • -3 (3 voturi)    
      vezi bre dom sufleur (Sâmbătă, 31 martie 2018, 14:56)

      nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

      canda sunt si io, in fine, de acord cu matale, imi dau colegii matale numai minusuri, de ma umfla plansu' !
      • +3 (3 voturi)    
       Lasa, nea' , nu ti-am promis ca ii fac sa (Sâmbătă, 31 martie 2018, 18:13)

       Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

       sa iti zica "nene" Pandelica daca scrii aici pe forum cu "subiect si predicat" (ma innebunesc dupa expresia asta !) ca Slugarel trebuie sa ceara desecretizarea Protocolului SRI-PNA, incheiat intre Radu Timofte, Directorul SRI si Ion Amariei Procurorul Sef al PNA in anul 2003 ?

       Oamenii or fi vazut ca nu ai dat curs rugamintii mele, stiu eu ?

       PS. Hai, fa incercarea asta si mai vorbim dupa !
       • -3 (3 voturi)    
        tot am zis (Sâmbătă, 31 martie 2018, 21:13)

        nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

        inclusiv hotararea csat din vremea lui ilici. toate protocoalele secret semnate intre sri si segmente din justitie, care ar putea afecta independenta justitiei, incalcarea drepturilor si libertatilor civile.
        si arhivele sipa, dupa modelul arhivelor secu.
        citeste ce'am zis.

        ba, sa mearga mai repede cu procesul ala, macar s'auda si ilici sentinta. chiar daca nu face o zi la racoare, macar sa auda clar si tare:vinovat de genocid, crime impotriva umanitatii. si el, si pedro apaca si toti cei acuzati de crimele lovirutiei si mineriadelor.
        sa ramana in istoria romaniei ca s'a facut o data dreptate.
        ca procesul comunizmului a ramas balta.
  • -3 (15 voturi)    
   SI Securitatea facea putin zgomot. (Vineri, 30 martie 2018, 18:51)

   adrianhn [utilizator] i-a raspuns lui un domn

   Asa zicea si Ceausescu cand era intrebat ce face Securitatea... mai nimic doar baga oameni nevinovati la puscarie.. mai creaza cate un dosar pentru cei neagreati de PCR ... cateva fleacuri ici si colo =))
 • +26 (40 voturi)    
  adica (Vineri, 30 martie 2018, 12:00)

  yyyxxx1981 [utilizator]

  sa faca exact ce trebuie sa faca: combaterea infractionalitatii. Nici decum trucarea deprobe sau ce mai vomita jegosii. Exact asta trebuie sa faca aceste intitutii sa colaboreze si sa genereze sinergie.
  • -1 (5 voturi)    
   adica (Sâmbătă, 31 martie 2018, 11:25)

   nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui yyyxxx1981

   securelu sa'si bage nasu' in dosarul meu, al tau, al lui, dar avocatul apararii sa nu stie, sa se trezeasca in trebonal cu probe despre care nu stie si nu e pregatit sa le combata, sa poata sa vina cu contraprobe, sau martori.
   caci, dosarele sunt secrete, in faza cercetarii penale, chiar si pt. sefi.
   desi, dupa lege, avocatul are dreptul sa stie toate documentele din dosar, marturii, probe, inainte ca dosarul sa fie definitivat si trimis in judecata, caci e dreptul apararii sa aduca probe in dosar, chiar si in faza instruirii cazului respectiv.

   pai nu spunea cotrutza ca ea nu'si baga curiozitatea prin dosare ?!
   deci, sefu precurorului n'are voie, dar coechipieru de la sri, da.
   pai, inseamna ca de la ei veneau scurgerile spre pressa de serviciu.... aaaa ?!
   legea nu face exceptii pt. securei. legea spune ca toti suntem egali in fatza ei.

   cu imixtiunea cum ramane ?!
   ca csm lua foc cand vreunul critica o metoda, sau o hotarare a tribunalului, iar secureii, aflam ca se bagau, cap coada.
   cu campu' dactic al gen. dragomir cum ramane ?!
   gata, se sterge ! :-)
   n'a zis omu' nimic. carcotasii..

   votati'o bre cotrutza la cotrocesti. ideal catindat !
   coldea prim ministru.

   stati sa vedeti acuma ce'or sa mai curga intampinarile la cedo, pt. judeacata incorecta.
 • -6 (44 voturi)    
  pacat ca n-a functionat cu Hexifarma! (Vineri, 30 martie 2018, 12:02)

  kingdavidhotel(banat pentru adevar?) [utilizator]

  sau cu taierile de paduri! Sau cu retrocedarile in cash data "portocaliilor"!

  Dar e bine ca a functionat in alte cazuri, gen Grebla!
 • +25 (39 voturi)    
  Cuuum? (Vineri, 30 martie 2018, 12:19)

  mitg [utilizator]

  Nu-i semnat de Soros? :O
  Nu prevede deportari la gulag?
  Socant!
  • -18 (30 voturi)    
   nu, nu e (Vineri, 30 martie 2018, 13:33)

   nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui mitg

   dar este semnta pentru...

   deci, la ce bun un gulag, cand jilava e ca la ocna ?!
 • +20 (36 voturi)    
  Protocole (Vineri, 30 martie 2018, 12:21)

  SRA [utilizator]

  L-am citit, https://www.sri.ro/.../protocol.../Protocol_declasificat.pdf, care este problema ? Semnatarii Nitu / Coldea vs KOVESI / Maior ! Au functionat conform legii ! Daca cineva are alte informatii ca ofiterii SRI s-au substituit procurorilor sau inverse veniti, exemple concrete !Altfel BLA / BLA de type Fugarul GHITA !Mai sunt cativa IZMENARI ofiteri dati afara pentru incompetenta care incearca sa-si spele oghelile la televiziuni! Cârcotasi au inceput stampila de pe pag 17 nu este rosie ! Se vorbeste mult de SRI si DNA si mai putin de MAFIA Fugarului ghita, udrea, adamescu !
  • -13 (49 voturi)    
   nu zicea Kovesi (Vineri, 30 martie 2018, 13:14)

   Lovercraft [utilizator] i-a raspuns lui SRA

   ca protocolul asta nu exista?
   • +7 (27 voturi)    
    nu va (Vineri, 30 martie 2018, 15:14)

    nahir [utilizator] i-a raspuns lui Lovercraft

    mai saturati sa manacati... Cu polonicul.
   • +4 (18 voturi)    
    Kovesi n-a zis ca protocolul nu exista...da citatu (Vineri, 30 martie 2018, 19:40)

    Kivek [utilizator] i-a raspuns lui Lovercraft

    Kovesi a zis ca nu exista un protocol intre SRI si DNA ceea ce e corect pt ca protocolul e intre SRI si Parchetul General
    • +4 (12 voturi)    
     Fals! (Sâmbătă, 31 martie 2018, 9:35)

     Lovercraft [utilizator] i-a raspuns lui Kivek

     Kovesi a spus ca nu a existat un protocol Kovesi/Coldea iar acest protocol e semnat de ambii. Scuza ca ea nu era inca la DNA e penibila. Tot ea a semnat acest protocol. Oricum va aparea si cel intre DNA si SRI.
     • 0 (6 voturi)    
      Ar trebui sa o citezi pe kovesi nu sa minti (Sâmbătă, 31 martie 2018, 11:36)

      Kivek [utilizator] i-a raspuns lui Lovercraft

      arata citatul exact din ce-a spus Kovesi.

      tu citezi titluri pe care le-ai vazut la Antena 3
      • -1 (3 voturi)    
       Na comunicatul, e de pe site-ul DNA (Sâmbătă, 31 martie 2018, 19:33)

       Lovercraft [utilizator] i-a raspuns lui Kivek

       http://www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=7992

       Citez din el ”Nu există și nu a existat nici un protocol de colaborare SRI-DNA și nici protocol secret Coldea/Kövesi.”
       Care e scuza ta?
   • -2 (6 voturi)    
    Pai ce sa te astepti de la mincinoasa (Sâmbătă, 31 martie 2018, 11:11)

    xrogo [utilizator] i-a raspuns lui Lovercraft

    neamului, protocoale nu au existat, echipe mixte nu au existat, elita de la Ploiesti nu a facut abuzuri, Kovesi nu a decapat nimic, nu a trimis email la subordonati facandu-i de ocara, deci in concluzie nu a fost nimic, numai zgomot si imaculata e bine mersi!
    • +2 (4 voturi)    
     Ma Bucur ca ai realizat urmatorul lucru (Sâmbătă, 31 martie 2018, 15:10)

     un domn [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

     INDIFERENT cat vor emite onomatopee pe sticla Crescent teve si Raitaru teve NU se va intampla ceva rau la adresa LCK, merita sa ardeti curentul degeaba in continuare?..aaaa..de dragul celor care savureaza onomatopeele poate...
  • +5 (9 voturi)    
   numai astia ? (Vineri, 30 martie 2018, 19:44)

   sareta [utilizator] i-a raspuns lui SRA

   L-ai uitat pe cel mai "alegoric " fugar,Mazare cel malgash.
 • -18 (46 voturi)    
  Politie Politica. Beria (NKVD) ar fii invidios (Vineri, 30 martie 2018, 12:24)

  Velma Kelly [utilizator]

  (No comment)
  • +10 (30 voturi)    
   Intr-adevar, te dai Regin, dar esti o biata duda ! (Vineri, 30 martie 2018, 13:10)

   Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui Velma Kelly

   La ce prostie cat tine de mare ai spus, ar fi fost culmea sa incerci sa mai adaugi ceva !

   PS Dude, sper insa ca nu ti-ai inchipuit ca scapi "nesanctionat ! :))
   • +12 (20 voturi)    
    Este Regnul Duda (Vineri, 30 martie 2018, 14:39)

    un domn [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

    Parazit Locuitor al Caselor Mari ( sau foste Mari)
    • +3 (9 voturi)    
     Stii ce-mi place la hipsterii astia rosii (Vineri, 30 martie 2018, 17:47)

     Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui un domn

     ca bujorul ?

     Ca daca au auzit de Beria si NKVD, gata au devenit specialisti in domeniu si pot sa jongleze cum vor in favoarea PSD !

     PS. Duda asta nici macar nu are curajul sa se gandeasca la ce ar cuprinde protocolul incheiat de Timofte in 2003 cu PG si vorbeste de protocolul din 2009 care strict formal este corect.
  • +3 (9 voturi)    
   Beria invidios pe Daddy ...?! Dar de ce, din (Vineri, 30 martie 2018, 18:17)

   scaraotchi [utilizator] i-a raspuns lui Velma Kelly

   pricina ..hamsterului?! Si pe hamsterul Tatucului a fost atat de invidios, incat pana la urma n-a mai rezistat si i-a ''facut felul''...

   Se pare ca hamsterul cu blana argintie aduce ghinion pana la ...urma, eu unul nu m-as mai risca sa-l port dupa mine peste tot !
 • +7 (13 voturi)    
  cred ca acum este clar.. (Vineri, 30 martie 2018, 12:32)

  ..13 [utilizator]

  "ascultă persoane cu identitate protejată„. "
 • +18 (30 voturi)    
  ? (Vineri, 30 martie 2018, 12:34)

  Dan100 [utilizator]

  Si care-i problema?! Nu poate PSD-ul sa doarma-fure linistit?
 • +39 (53 voturi)    
  Deci e un protocol de colaborare NORMAL (Vineri, 30 martie 2018, 12:38)

  Gryphus [utilizator]

  in toate tarile UE exista protocoale de colaborare intre serviciile de informatii si parchete + politie.

  e ceva normal ca institutiile statului sa colaboreze pt a prinde INFRACTORII (ca Dragnea)
  • -1 (1 vot)    
   sau ca Hexifarma! (Sâmbătă, 31 martie 2018, 9:52)

   kingdavidhotel(banat pentru adevar?) [utilizator] i-a raspuns lui Gryphus

   absolut corect, infractorii sunt prinsi!
 • -4 (24 voturi)    
  Protocolul este interesul hoților. (Vineri, 30 martie 2018, 12:51)

  asavreau [utilizator]

  Dacă nu furi nu ești interesat de asemenea chestii.Nu ne rămâne decât să forțăm actuala clasă politică să facă cum vrem noi.Un singur mandat indiferent de funcția publică,fără imunitate=egali în fața legii,dublarea pedepselor dacă încalci legea ca persoană publică aleasă.Nu ne putem baza pe mas media pentru presiuni asupra borfașilor politici.Au bani și își permit să cumpere jurnaliști să ne prostească.Priviți nesimțirea lui Ion Cristoiu-numai nu ne cere să pupăm picioarele infractorilor!
  • +5 (7 voturi)    
   ai scris (Vineri, 30 martie 2018, 15:16)

   nahir [utilizator] i-a raspuns lui asavreau

   fara sa citesti protocolul.
   Evident ca ai debitat numai prostii.
 • +14 (18 voturi)    
  Dupa desecretizarea acestui Protocol (Vineri, 30 martie 2018, 13:01)

  Susufler0 [utilizator]

  am aflat de Protocoalele incheiate sub regimul Nastase (Iliescu, era deja un simplu flaturator) !

  PS. Pe cand si desecretizarea acestora ?
 • -11 (27 voturi)    
  ce lipsește (Vineri, 30 martie 2018, 13:30)

  Mazeta [utilizator]

  Nu sunt menționați nicăieri ofițerii CIA.
  • +7 (19 voturi)    
   Dar in Protocoalele din 2003 (Vineri, 30 martie 2018, 14:15)

   Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   incheiate in regimul Nastase, oare s-o vorbi pe vreundeva, macar prin vreo anexa, de ofiterii NKVD ?

   Pt a stii asta insa, va trebui ca cineva sa ceara desecretizarea (de exemplu, Tudorel) iar Dragnea sa fie de acord !

   Pe cat insa Mazeto, ca Slugarel o sa taca malc in chestiunea asta ?

   PS. Sunteti tot mai neglijenti in munca, nu cititi tot si vorbiti intr-una de funie in casa spanzuratului !
  • +7 (15 voturi)    
   Pai cred ca mai mult te ar interesa (Vineri, 30 martie 2018, 14:22)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   Cat din Ambasada URSS cu Gard Electrificat este ocupata de KGB si GRU...parerea mea, asta ca sa ai stiinta cine i mai mare in Grad (chiar si alcoolic) pentru a Saluta Respectuos
  • +10 (14 voturi)    
   daca (Vineri, 30 martie 2018, 15:18)

   nahir [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   pana si tu ai constatat asta, spune-i si pui dragnea, poate scartie ceva prin creierii lui paranoici si isi da seama ca a fost cel putin ridicol cu desecretizarea asta.
  • +3 (7 voturi)    
   CIAr mai fi fost de mentionat, din moment (Vineri, 30 martie 2018, 18:24)

   scaraotchi [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   ce Joe a spus-o cu subiect si cu predicat:
   "Avem o obligaţie sacră să fim alături de voi..., dar mai intai trebuie sa faceti ''deratizare'' pe portavionul numit Romania...!"
 • -12 (22 voturi)    
  o intrebare simpla (Vineri, 30 martie 2018, 13:30)

  nash pandelica [utilizator]

  este ala original, incheiat conf. hotararii csat, luata pe timpul lui ilici kaghebescu/bombonelu-termopan ?

  marinciu a spus clar ca formarea de echipe a fost hotarata in csat pe vremea iliciului, ucigas in serie ..
  sa vedem ci'o sa mai zica ciuvica si comapania, ca o dadeau pe base, la greu.
  asta e din 2009, cand kotrutza era precuroare jenerala.
  deci intre kotrutza si coldea. deci, binomul. :-))

  acuma, si cele zece porunci spun sa nu furi, sa'ti respecti aproapele, chiar sa'l iubesti. :-))
  asta nu inseamna ca nu mai poti da pe langa...
  mai da el si messi pe langa...:-)
  • +10 (16 voturi)    
   Io iti recomand sa ceri interventie (Vineri, 30 martie 2018, 14:41)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

   Telefonica la Crescent teve, vezi cum vor primi acest comentariu al tau
  • +11 (15 voturi)    
   la (Vineri, 30 martie 2018, 15:20)

   nahir [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

   intrebarea ta cel putin ridicola, iti poate raspunde chiar slugarel, marele ministru preocupat cu gasirea celui mai mic argument real, doar i-o implini visul lui dragnea, demiterea lui Kovesi.
   • -14 (22 voturi)    
    aha (Vineri, 30 martie 2018, 16:08)

    nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui nahir

    deci, nu e ala original.. banuiam io..:-)
    dar, daca e nevinovat, dece e secret ?
    • +11 (17 voturi)    
     Bat Mat Bat Man (Vineri, 30 martie 2018, 16:36)

     un domn [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

     Tu eshti breh?
    • +1 (5 voturi)    
     Pai cum sa fie originalul? (Vineri, 30 martie 2018, 19:59)

     Alius [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

     Nu stii ca hotii tai fac ce fac si "pierd" originalele?

     Raspunsul la intrebarea ta il ve gasi in raspunsul la intrebarea urmatoare: daca directorii celor 22 de companii municipale sunt atat de bine pregatiti pentru functiile in care au fost pusi si fara "bube", iar criteriile in baza carora au fost alesi sunt competentele si experienta profesionala a fiecaruia, de ce firuta le tine CV-urile la secret? Eh?

     "Primarul Gabriela Firea ține la secret CV-urile directorilor celor 22 de companii municipale."
 • +6 (10 voturi)    
  Asa si? (Vineri, 30 martie 2018, 21:11)

  kthor7 [utilizator]

  Care-i problema?? Cumva vreti sa dati tara rusilor dobitocilor de psd alde si ati primit gologani pentru asta si tot o dati cu constitutia? Dar cand ne incalcati voi drepturile cu oug 13 si cacaturi gen scelerati iordache, aia e voie? Zicea bine vadim, pe stadion si kaput cu voi!
 • +1 (5 voturi)    
  e bine ca exista protocol (Sâmbătă, 31 martie 2018, 7:56)

  nedumeritul [utilizator]

  e in sensul imbunatatirii transparentei.O colaborare bazata pe un document scris e mai buna decat o colaborare nescrisa (asa cum functioneaza PSD)
  Eu care de mic stiam ca institutiile statului functioneaza total netransparent ,acum am surpriza sa constat ca cele doua institutii au lucrat cu buna credinta spre deosebire de PSD si clica celor imbogatiti peste noapte. Ce si cat de legal au lucrat acestia de au devenit miliardari in cateva zile ?
  Daca imi filmez vecinul ingropand un cadavru in gradina lui, judecatorul nu are voie sa accepte filmul ca dovada pentru ca nu aveam aprobare sa filmez?
  Asta vor sa spuna cei care fac legile (PSD) ?
  • -1 (1 vot)    
   ezact pt. trasparentza (Sâmbătă, 31 martie 2018, 14:40)

   nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui nedumeritul

   ca d'aia fu secret...
   • +3 (3 voturi)    
    Inteleg ca inghitzi greu Dezamagirea (Sâmbătă, 31 martie 2018, 15:11)

    un domn [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

    Asta e Viata!
 • +1 (3 voturi)    
  si daca se poate (Sâmbătă, 31 martie 2018, 10:22)

  gopo2016 [utilizator]

  echipele mixte, nu pot recupera prejudiciu, sa tortureaze gunoaiele pina dau tot , conturi numere totul , dupa care incolonati sa munceasca pt binele Romaniei, autostrazi impaduriri, si la ce mai trebuie, au dreptul la o masa pe zi restrul munca pe toti astia de cred ca fura si nu sint prinsi
  • -2 (2 voturi)    
   anii 50 (Sâmbătă, 31 martie 2018, 14:40)

   nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui gopo2016

   redivivus.
   sa redeschida pitestii....
   canalul bucuresti marea neagra.....
   • +2 (4 voturi)    
    Avem Autostrazi de Construit (Sâmbătă, 31 martie 2018, 15:12)

    un domn [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

    Cumanutzele Talharilor ce ii Admiri Inainte de culcare
   • +2 (4 voturi)    
    Nashule, sa stii ca exista speranta (Sâmbătă, 31 martie 2018, 17:24)

    scaraotchi [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

    pentru d-ta...!
    Repeta de 3 ori cu intonatie si cu mana stransa pe portofel: ''ma lepad de talhari...!'' si treaba se va aranja..!

    Ai insa mare grija sa iesi din sediul PSD atunci cand pronunti formula magica, altfel totul va fi in zadar...


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by