​VIDEO Cluj: 2.000 de persoane la "Marşul pentru Viaţă". Printre participanţi - mitropolitul Andrei Andreicuţ şi episcopul Florentin Crihălmeanu

de V.M.     HotNews.ro
Sâmbătă, 24 martie 2018, 17:22 Actualitate | Esenţial


Marsul pentru Viata Cluj-Napoca
Foto: Facebook / Marsul pentru Viata Cluj-Napoca
Aproximativ 2.000 de persoane au participat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, la o manifestaţie pentru viaţă şi împotriva avorturilor, intitulată "Marşul pentru Viaţă", transmite Agerpres.

Participanţii s-au adunat în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, au susţinut discursuri şi au purtat asupra lor pancarte cu mesaje precum "Spune da vieţii copilului tău", "Există iertare şi vindecare după avort", "Fiecare copil merită o zi de naştere", "Pentru viaţă, pentru femeie, pentru familie".

Printre participanţi s-au numărat mitropolitul ortodox al Clujului, Andrei Andreicuţ, şi episcopul greco-catolic de Cluj-Gherla, Florentin Crihălmeanu, precum şi reprezentanţi ai altor culte.

"Sfânta Scriptură ne spune lucrul esenţial în ceea ce priveşte viaţa. (...) Referitor la Domnul Iisus Hristos ne spune că El este viaţa. (...) Mai mult, ştim că avortul, din moment ce suprimă o viaţă, este crimă, crimă calificată. (...) Prin Moise, Domnul a dat cele zece porunci. În porunca a şasea, Domnul Dumnezeu ne spune aşa: să nu ucizi! (...) S-a constatat îmbătrânirea României, şi nu numai a României, ci a întregii lumi creştine. Toate familiile noastre tinere ar trebui să aibă câte trei copilaşi. Măcar câte trei copilaşi. Unul pentru tata, unul pentru mama şi celălalt pentru biserică şi pentru ţară", a spus, în faţa participanţilor, Andrei Andreicuţ.

La rândul său, episcopul Florentin Crihălmeanu a afirmat că primăvara este semnul vieţii.

"Spunem bun venit primăverii mult aşteptate, care este semnul vieţii pe care Dumnezeu ni-L oferă în fiecare an şi-L repetă pentru ca noi să înţelegem că viaţa, de fapt, îşi are originea în El şi nu în noi. (...) Mulţumim lui Dumnezeu pentru această zi însorită şi pentru viaţa pe care am primit-o fiecare dintre noi, bine ştiind că fără o bună decizie a mamelor noastre, niciunul dintre noi nu era astăzi aici", a subliniat Florentin Crihălmeanu.

Ulterior, participanţii au pornit într-un marş prin zona centrală a municipiului Cluj-Napoca.

"Marşul pentru Viaţă" este cel mai mare eveniment pro-viaţă din cursul unui an, care se organizează în peste 300 de oraşe din România şi din Republica Moldova. • "Marşuri ale vieţii" au avut loc sâmbătă şi în Bucureşti şi alte oraşe din ţară: mesaje anti-avort şi în favoarea familiei tradiţionale
Evenimentul "Marş pentru viaţă" a avut loc sâmbătă şi la Bucureşti şi în mai multe oraşe, participanţii declarându-se împotriva avortului şi în favoarea familiei tradiţionale şi solicitând sprijin pentru viitoarele mame, relatează News.ro.

Bucureşti: Marşul pentru viaţă a fost organizat de Asociaţia "Studenţi pentru Viaţă" şi s-a încheiat cu concertul Live for Life, susţinut de Aurelian Temişan.

Participanţii, care s-au adunat în Parcul Unirii şi au plecat în marş până în Parcul Tineretului, au avut fotografii cu copii şi baloane colorate, care de altfel au decorat şi zona în care a avut loc concertul lui Aurelian Temişan.

Asociaţia solicită societăţii să ofere instrumente prin care să ajute femeile însărcinate, precum acordarea, după a 14-a săptămână de sarcină, a unei indemnizaţii, înfiinţarea de centre de sprijin pentru, unde femeile să poată beneficia, la cerere, de consiliere psihologică gratuită sau crearea posibilităţii legale ca femeia însărcinată care consideră că nu poate creşte copilul să îl încredinţeze spre adopţie imediat după naştere.

Alba Iulia: Aproape 1.000 de participanţi la "Marşul pentru viaţă", printre care şi preoţi de diferite confesiuni

Aproape 1000 de persoane au participat, sâmbătă, la Alba Iulia la "Marşul pentru viaţă", majoritatea celor prezenţi fiind tineri şi adolescenţi, dar şi părinţi veniţi cu copii mici pe care îi purtau în braţe sau în cărucioare.

Oamenii s-au adunat, în jurul orei 15.00, în zona cetăţii din Alba Iulia, de unde au pornit pe jos într-un marş pe străzile oraşului, pe traseu câţiva tineri împărţind trecătorilor reviste şi fluturaşi cu mesaje împotriva avortului.

Majoritatea participanţilor la marş au fost tineri, adolescenţi şi copii, unii dintre aceştia fiind îmbrăcaţi în tricouri albe pe care scria "Stop avort!".

Unii dintre cei prezenţi la marş au purtat pancarte cu mesaje precum: "Avortul ucide România", "Opriţi uciderea celor nenăscuţi!", "Noi susţinem viaţa!" sau "Copiii vor dragoste şi viaţă, nu moarte".

În final, grupul de participanţi s-a oprit în Cetatea Alba Carolina, pe esplanada dintre Catedrala Ortodoxă şi Catedrala Romano-catolică, locul fiind ales simbolic în condiţiile în care la marş au participat oameni de toate confesiunile religioase.

Participanţii, printre care şi preoţi de diferite confesiuni religioase, au rostit, împreună o rugăciune pentru sufletele copiilor avortaţi.

Marşul pentru viaţă a fost organizat şi în alte localităţi din judeţul Alba precum Aiud, Blaj, Sebeş, Câmpeni şi Cugir.

Oradea:
Peste 2.000 de participanţi la "Marşul pentru viaţă". Au cerut referendum pentru familia tradiţională

Peste 2.000 de persoane au participat, sâmbătă, la Oradea, la o amplă acţiune organizată de Coaliţia pentru Familie, în cadrul căreia au cerut iniţierea unui referendum naţional pentru modificarea Constituţiei astfel încât căsătoria să fie definită ca unirea dintre un bărbat şi o femeie.

Oamenii, unii dintre aceştia veniţi împreună cu copii mici, s-au adunat în jurul orei 14.00 în Piaţa Unirii din centrul municipiului Oradea. Participanţii s-au rugat mai întâi împreună rostind rugăciunea "Tatăl nostru", după care au intonat Imnul Naţional al României.

În cadrul acţiunii au fost rostite discursuri în care s-a cerut organizarea unui referendum naţional pentru modificarea Constituţiei astfel încât căsătoria să fie definită ca unirea dintre un bărbat şi o femeie.

Unii dintre participanţi au adus steaguri tricolore dar şi steaguri ale Statelor Unite ale Americii, precum şi pancarte cu mesaje precum "Susţin familia întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat şi o femeie".

În final oamenii au pornit într-un "marş pentru viaţă" pe străzile municipiului Oradea.

Târgu Mureş:
Sute de participanţi la "Marşul pentru viaţă", printre care preoţi de diferite confesiuni şi medici

Câteva sute de persoane au participat şi la Târgu Mureş la un "Marş pentru viaţă", printre participanţi aflându-se preoţi de diferite confesiuni, dar şi medici.

Acţiunea a început în Biserica greco-catolică "Bunavestire" din centrul municipiului, unde a fost oficiată o slujbă specială pentru copiii nenăscuţi, iar apoi În Piaţa Teatrului unii dintre participanţi au susţinut discursuri în care au vorbit despre avort şi prevenirea acestui fenomen, având în vedere faptul că statisticile din România privind întreruperile de sarcini sunt îngrijorătoare.

Printre participanţi s-au aflat preoţi de diferite confesiuni, medici, unii dintre aceştia ginecologi, dar şi mulţi părinţi veniţi cu copiii la marş.

Oamenii au pornit apoi într-un marş tăcut pe străzile din Târgu Mureş afişând pancarte cu mesaje împotriva avortului.

Constanţa: Peste 300 de persoane au participat la "Marşul pentru viaţă"

Peste 300 de persoane au participat sâmbătă după amiază în municipiul Constanţa la "Marşul pentru viaţă", declarându-se împotriva avorturilor şi apărători ai copiilor din pântecele mamelor. Marşul a pornit de la Catedrala Arhiepiscopală şi a ajuns până la Spitalul Judeţean, unde oamenii au rostit "Tatăl nostru", apoi revenind la catedrală.

Printre participanţi s-au aflat multe familii cu copii şi câţiva preoţi. Oamenii aveau pancarte pe care scria "Marşul pentru viaţă. România plânge pruncii avortaţi", "Bărbaţii adevăraţi aleg viaţa", "Adevăraţii părinţi nasc copii, adevăraţii doctori nasc copii", "Fiecare viaţă este un dar", "Avortul opreşte o inimă care bate". Ei au scandat pe parcursul marşului "Suntem pentru viaţă, nu dorim avorturi", "Avortul ucide copilul din tine".

Organizatorul marşului, Leonard Vancu, a spus că participanţii la această manifestare sunt apărătorii copilului din pântecele mamei, ceea ce nu ţine nici de medicină, nici de legislaţie.

"De-a lungul timpului, ca orice cetăţean ne-am întrebat şi noi ce reprezintă avortul. Încă din tinereţe ne spuneau că este un lucru foarte rău, alţii ne spuneau că trebuie să-l facem. Am studiat şi ne-am dat seama că un copil în pântecele mamei la 12 săptămâni, când se întâmplă majoritatea avorturilor, are toate organele aproape dezvoltate, deja sistemul central nervos dezvoltat. Ne-am hotărât să fim apărătorii acestui copil din pântecele mamei pe care nu-l apăra nimeni, nici legislaţia, nici medicina, nici umanitatea", a spus Leonard Vancu.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, preotul Eugen Tănăsescu, a afirmat că trebuie să fim susţinătorii vieţii, viaţa fiind supremul dar primit de la Dumnezeu.

"Acţiunea de astăzi este organizată de federaţia asociaţiilor Pro-Vita şi este sprijinită de Biserica Ortodoxă Română, în ideea în care, fiind în ajunul Sărbătorii Bunei Vestiri, readucem prin acest marş în atenţia publicului următoarea îndatorire. Dacă noi am primit viaţa de la părinţii noştri şi de la Dumnezeu, atunci avem datoria şi noi la rândul nostru să oferim viaţă copiilor pe care Dumnezeu ni-i dă. Să ne ajute bunul Dumnezeu să înţelegem acest lucru şi să fim susţinători ai vieţii, pentru că viaţa este supremul dar pe care Dumnezeu ni l-a făcut", a spus preotul Eugen Tănăsescu.

După o scurtă rugăciune rostită în faţa Catedralei Arhiepiscopale, oamenii au pornit către Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, ei fiind însoţiţi de echipaje de jandarmi şi de poliţie rutieră. În curtea unităţii medicale, participanţii la manifestare s-au oprit pentru a ţine un moment de reculegere, după care au rostit "Tatăl nostru". Oamenii au pornit apoi către Catedrala Arhiepiscopală, acolo unde marşul a luat sfârşit.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

3140 vizualizari

 • +22 (30 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Sâmbătă, 24 martie 2018, 17:24)

  [anonim]

  • +22 (38 voturi)    
   Cred ca tampitii astia sunt finantati de Rusia, (Sâmbătă, 24 martie 2018, 19:10)

   emil bobu [utilizator] i-a raspuns lui

   altfel nu-mi explic cum se trezesc astia si cu CpF sa-si faca reclama la tampeniile lor.

   E ceva putred la mijloc.
   • +19 (33 voturi)    
    solutie (Sâmbătă, 24 martie 2018, 19:34)

    grongobar [utilizator] i-a raspuns lui emil bobu

    Solutia e educatia sexuala in scoli cu evitarea unei sarcini nedorite.Asta e calea in lumea civilizata.In momentul in care contraceptia e la indemana oricui e informat catusi de putin,avortul devine o barbarie care ar trebui sa existe doar ca solutie terapeutica sau ca varianta de avarie.Problema adevarata e ca cei de la CpF sunt si impotriva educatiei sexuale,adica un fel de ceausism redivivus.
    • -11 (19 voturi)    
     Are dreptul parintele (Sâmbătă, 24 martie 2018, 19:57)

     Mondialul [utilizator] i-a raspuns lui grongobar

     Sa decida cum si cand discuta aceste treburi cu copilul sau trebuie sa intervina statul atotputernic?

     In Olanda primele lectii le primesc la gradinita, de la 4 ani:

     https://www.youtube.com/watch?v=-OGN0cgoUEo
     • +11 (15 voturi)    
      Majoritatea parintilor (Duminică, 25 martie 2018, 11:05)

      kent8 [utilizator] i-a raspuns lui Mondialul

      nu ofera copiilor nici o notiune de educatie sexuala pentru ca nu stiu cum sa abordeze problema, de rusine sau pentru ca ei cred ca e gresit. Altii dau sfaturi eronate.

      Educatia sexuala la scoala sau gradinita se face de catre personal specializat si are in vedere nivelul de intelegere specific varstei.
   • -5 (21 voturi)    
    Intolerenta (Duminică, 25 martie 2018, 11:48)

    ids [utilizator] i-a raspuns lui emil bobu

    Atata vreme cat niste oameni demonstreaza pasnic pentru ceva ce cred, imi pare un exercitiu de democratie care ar trebui apreciat de toata lumea. Sigur, poti contesta ideile, dar nu faptul ca cineva le exprima public.
    Ce ma uimeste e ca exact oameni care se proclama sustinatori ai democratiei, diversitatii si liberei exprimari sint primii care baga pumnul in gura celor care nu sint de aceeasi parere cu ei si le lipesc etichete jignitoare. E o vorba din folclorul copiilor: ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Pacat ca adultii o uita.
    • +10 (16 voturi)    
     Ok si cum sa le zica lumea (Duminică, 25 martie 2018, 12:20)

     nginx [utilizator] i-a raspuns lui ids

     daca sunt inapoiati ? Noi trimitem oameni pe luna si sunt unii care mai cred ca daca-ti educi copilul cu privire la reproducere si viata sexuala, il superi pe doamne-doamne.
    • 0 (10 voturi)    
     Democratia e optionala dupa unii (Duminică, 25 martie 2018, 20:47)

     Iomen [utilizator] i-a raspuns lui ids

     ...daca e sa ma uit la minusurile pe care ti le-ai luat. Cine nu e cu ei, e impotriva lor si dreptul la libera exprimare e bun doar sa spui ce vor sa auda. Mda, Brucan s-a inselat; ne trebuie 50 de ani sa scapam de apucaturile comuniste si sa invatam adevarata democratie.
  • -26 (34 voturi)    
   Doua discursuri de exceptie din State (Sâmbătă, 24 martie 2018, 19:20)

   Mondialul [utilizator] i-a raspuns lui

   Doi oameni cheie din administratia Trump:

   FNN: Kellyanne Conway March For Life 2017 Washington DC
   https://www.youtube.com/watch?v=yPk-h-gRhMU

   VP Mike Pence addresses 2017 March for Life
   https://www.youtube.com/watch?v=OvJPqxdEPkI
   • +21 (29 voturi)    
    Faci reclama la mincinosi, postacule (Sâmbătă, 24 martie 2018, 19:41)

    emil bobu [utilizator] i-a raspuns lui Mondialul

    Kellyanne Conway e mincinoasa profesionista care a inventat expresia "alternative facts", iar Pence nu raspunde niciodata direct la o intrebare si deviaza constant de la subiect.

    Cine te plateste sa postezi discursurile unor ticalosi?
    • -15 (21 voturi)    
     Nu ai obosit de la propaganda (Sâmbătă, 24 martie 2018, 20:47)

     Mondialul [utilizator] i-a raspuns lui emil bobu

     Stangii progresiste? Schimba de pe CNN, MSNBC samd, spre binele tau.
     • +11 (17 voturi)    
      Adevarul nu e propaganda (Duminică, 25 martie 2018, 11:43)

      fornade [utilizator] i-a raspuns lui Mondialul

      Duamna a mintit cu nerusinare si i-a zis simplu "alternative facts". Presa spune adevarul, tu zici ca e propaganda. Traiesti in "alternative reality".
    • -17 (25 voturi)    
     Politica (Sâmbătă, 24 martie 2018, 21:14)

     Setalcott [utilizator] i-a raspuns lui emil bobu

     Ticalos esti tu.
    • -12 (16 voturi)    
     Dar pe tine... (Sâmbătă, 24 martie 2018, 21:43)

     Grexit [utilizator] i-a raspuns lui emil bobu

     ce te freaca grija de altii?
     Bunaoara,'mneata pari stipendiat de un UM SRL(I).
   • +23 (29 voturi)    
    Kellyanne Conway :)))) (Sâmbătă, 24 martie 2018, 19:57)

    fornade [utilizator] i-a raspuns lui Mondialul

    Un fel de Carmen Dan de la Casa Alba care zicea ca minciunile nu sunt minciuni, ci "alternative facts"

    https://www.youtube.com/watch?v=MZp93vI4VOg
    • -14 (20 voturi)    
     Scepticismul ca fundament epistemologic (Sâmbătă, 24 martie 2018, 21:13)

     Setalcott [utilizator] i-a raspuns lui fornade

     Daca nu crezi in "alternative facts" nu crezi in stiinta.

     Sa spunem ca sunt un cerrcetator care am o ipoteza. Fac 100 de experimente, 50 imi confirma ipoteza, 50 o infirma. Nici o problema, nu sunt eu cel care a inventat "cherry picking". Trimit articolul spre publicare doar cu cele 50 de experimente favorabile si se publica cu felicitari. Un alt cercetator, mai sceptic, face si el niste experimente si gaseste si el niste date care contrazic ipoteza, si le trimite spre publicare. Daca voi astia anti-alternative facts ati fi in comitetul revistei stiintifice i-ati respinge articolul cercetatorului sceptic, facand un mare deserviciu adevarului.
     • +10 (16 voturi)    
      Cuvinte goale (Duminică, 25 martie 2018, 11:41)

      fornade [utilizator] i-a raspuns lui Setalcott

      Confunzi scepticismul cu minciuna. E ca si cum ai zice ca soarele se invarte in jurul pamantului si ai prezenta asta ca pe "alternative facts".
      • -8 (10 voturi)    
       Interpretari (Duminică, 25 martie 2018, 17:13)

       Setalcott [utilizator] i-a raspuns lui fornade

       Nu am nici o problema ca mass media sa prezinte o lista cu afirmatii false pe care le-a facut Sean Spicer, la care se referea Conway. S-au tot chinuit, si pana la urma n-au decat niste afirmatii interpretabile. Problema e ca toata valva a fost creata sa arate cat de proasta e Conway ca a folosit acest termen.

       Si, by the way, de la Einstein incoace cel putin stim ca miscarea si repausul sunt relative. Asa ca vreau sa-ti prezint un alternative fact: Soarele se misca in jurul Pamantului.
       • +4 (8 voturi)    
        Sa ne amintim (Duminică, 25 martie 2018, 19:38)

        fornade [utilizator] i-a raspuns lui Setalcott

        minciunile aka "alternative facts" ale lui Spicer.
        https://www.politico.com/blogs/donald-trump-administration/2017/01/trumps-press-secretary-just-told-4-whoppers-in-5-minutes-233984
        • -3 (7 voturi)    
         Minciuna care conteaza (Duminică, 25 martie 2018, 22:54)

         Setalcott [utilizator] i-a raspuns lui fornade

         Am aratat clar ca examinarea unor date alternative este cruciala in stabilirea adevarului. Daca intr-un caz se dovedesc inexacte nu inseamna ca trebuie sa denigram principiul. Dar asa se intampla: pentru a combate asa-zisele minciuni, de fapt minciunele si inexactitati, presa promoveaza marea minciuna.

         "There no such thing as alternative facts".

         http://act.freepress.net/sign/trump_alternative_facts/
         • +2 (2 voturi)    
          Spicer a mintit (Luni, 26 martie 2018, 23:21)

          fornade [utilizator] i-a raspuns lui Setalcott

          Conway a mintit, Trump a mintit, tu minti. Dar in fantezia voastra voi ii ziceti "the quest for truth".
       • +2 (6 voturi)    
        Ceeee....??? (Duminică, 25 martie 2018, 21:51)

        canavaro [utilizator] i-a raspuns lui Setalcott

        Ce face Soarele ma, se misca in jurul Pamantului ?
        Repede un Nobel pentru dom profesor !
        • -3 (7 voturi)    
         Dogme (ne)stiintifice (Luni, 26 martie 2018, 12:06)

         Setalcott [utilizator] i-a raspuns lui canavaro

         Cine ma obliga sa iau un sistem referential legat de Soare, daca eu, observatorul, sunt pe Pamant?
         • +2 (2 voturi)    
          Tu poti sa iei ca referinta (Luni, 26 martie 2018, 18:53)

          canavaro [utilizator] i-a raspuns lui Setalcott

          si o varza, oricum iei Nobelul :)
   • +14 (18 voturi)    
    O chestie nostima despre Mike Pence (Sâmbătă, 24 martie 2018, 22:16)

    tordz [utilizator] i-a raspuns lui Mondialul

    individul este atat de habotnic incat nu ia masa cu o femeie daca nu e nevasta-sa de fata si nu bea alcool decat cu nevasta de fata. Cica ca sa nu fie ispitit :)))
    • -14 (18 voturi)    
     #MeToo (Duminică, 25 martie 2018, 4:07)

     Setalcott [utilizator] i-a raspuns lui tordz

     Ar trebui sa ia exemplu de la Weinstein si toti agresorii sexuali de la Holywood. Astia s-au emancipat.
     • +10 (14 voturi)    
      Pentru tine nu exista decat (Duminică, 25 martie 2018, 12:50)

      tordz [utilizator] i-a raspuns lui Setalcott

      2 posibilitati ? Habotnic si obsedat sexual ? Ce zici de normalitate ?
      • -4 (8 voturi)    
       Habotnic (Duminică, 25 martie 2018, 17:15)

       Setalcott [utilizator] i-a raspuns lui tordz

       Pentru tine, o atitudine prudenta si inteleapta cand esti tinta predilecta a crestinofobilor si cand justitia e facuta de gloata la televizor e habotnicism.
       • +3 (7 voturi)    
        E habotnicie pura (Duminică, 25 martie 2018, 20:39)

        tordz [utilizator] i-a raspuns lui Setalcott

        Atitudinea lui Pence este rodul indoctrinarii religioase. Pentru el femeia este un izvor de ispite sexuale, iar barbatul este o fiinta incapabila sa-si stapaneasca instinctele si sa reziste tentatiei. Astfel de comportamente isi au originea in educatia religioasa rigida si exprima conceptia biblica arhaica care descrie femeia ca izvor al pacatului si ispitei primordiale. Nu e de mirare, avand in vedere aceste conceptii, numarul mare de scandaluri sexuale in care au fost implicati de-a lungul timpului reprezentanti ai cultelor religioase.
        • -3 (7 voturi)    
         Crestinofobie pura (Duminică, 25 martie 2018, 21:56)

         Setalcott [utilizator] i-a raspuns lui tordz

         Indoctrinare de pe bloguri atee cu atitudini instigatoare la ura.
         • +2 (4 voturi)    
          Indoctrinat (Luni, 26 martie 2018, 16:38)

          tordz [utilizator] i-a raspuns lui Setalcott

          e ala care se teme ca sar femeile pe el..
 • +38 (52 voturi)    
  A mai fost interzis in Romania (Sâmbătă, 24 martie 2018, 17:45)

  Arizonian [utilizator]

  Probabil că dumealor au uitat ca avortul a fost interzis de regimul criminal comunist, impreuna cu orice fel de metoda contraceptiva.

  Pentru cine a uitat cum era la vremea respectiva, sa se uite la documentarul Decrețeii. E un documentar atat de cutremurator, incat nu o sa se mai gandeasca la interzicerea avortului. Sau mai recent, sa se uite la filmul 4 luni, 3 saptamani si doua zile.

  Am trait pe vremea aceea si nu cred ca cineva mai vrea sa traiasca asa orori.
  • -35 (55 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Sâmbătă, 24 martie 2018, 18:11)

   [anonim] i-a raspuns lui Arizonian

   • +28 (44 voturi)    
    crima este in capul vostru de (Sâmbătă, 24 martie 2018, 18:47)

    kkciosuldelahamangia [utilizator] i-a raspuns lui

    fanatici religiosi.
   • +21 (37 voturi)    
    crima ca ce, (Sâmbătă, 24 martie 2018, 19:08)

    Ord [utilizator] i-a raspuns lui

    ca omori un ovul abia fecundat? Lunar femeile atunci fac crime ca au menstruatie. Dupa o anumita perioada este stipulat in lege ca nu mai ai voie sa faci avort.
   • +28 (42 voturi)    
    d c ?! (Sâmbătă, 24 martie 2018, 19:17)

    liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui

    daca avortul e o crima... inseamna ca dumnezeu (ca de la asta porneste toata harababura asta)... e cel mai mare criminal... de avorturi spontane ai auzit?! de morti subite la copiii sub 1 an?!

    allso d c fetusul e viinta umana, dar spermatozoidul, sau ovulul nu?! pt ca asta ar da ca zeul vostru e rau, nu?!

    este o crima d c?! crima este definita de lege, nu de postaci!
    avortul nu este de dorit , este adevarat... dar sunt situatii in care este necesar... si femeia are dreptul sa decida asta! e corpul ei, este problema ai!

    eu nu vin sa-tiu spuin tie sa faci un tatuaj de exemplu... tu d c ii spui femeii ce sa faca ?!
    • -19 (23 voturi)    
     Cine este Dumnezeu (Sâmbătă, 24 martie 2018, 21:15)

     Setalcott [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

     De potopul lui Noe ai auzit? Dar de cei 100% din oameni care mor din voia lui Dumnezeu?
    • -12 (18 voturi)    
     Comentariu sters de utilizator (Sâmbătă, 24 martie 2018, 21:31)

     [anonim] i-a raspuns lui liviu_

  • +15 (19 voturi)    
   ..... (Sâmbătă, 24 martie 2018, 18:52)

   Matusalem [utilizator] i-a raspuns lui Arizonian

   ei le vor inapoi !
 • +34 (52 voturi)    
  da, sigur (Sâmbătă, 24 martie 2018, 18:10)

  tba [utilizator]

  Gândeam că femeia e stăpână pe corpul ei dar se pare că m-am înșelat!
  Mai mult, pare că ne trebuie o lege cum că familia (tradițională, desigur) trebuie să aibă minim 3 copii.
  Dacă nu, io zic să-i divorțăm!
  • -30 (40 voturi)    
   Femeia e stapana pe corpul ei normal. (Sâmbătă, 24 martie 2018, 18:40)

   adrianhn [utilizator] i-a raspuns lui tba

   Dar nu si al copilului. Asa mai bine dam o lege ca femeia sa aibe voie sa isi omoare copilul cand vrea ea, chiar si la 20 de ani, ca deh e al ei /s

   Pana la urma daca ai facut sex fara prezervativ e clar ca vrei un copil. Pai asa de ce femeia are voie sa se razgandeasca cand copilul are 1 luna dar nu are voie cand are 20 ani? De ce familia e obligata sa il intretina sa il hraneasca. Daca se razgandeste dupa 20 ani e normal sa aibe voie sa il ucida. E parte din ea crescut cu mancarea ei /s

   Cel putin asta e logica liberalilor cu -2 clase.
   • +14 (24 voturi)    
    Cine esti tu sa iei decizii pentru o femeie? (Sâmbătă, 24 martie 2018, 19:42)

    emil bobu [utilizator] i-a raspuns lui adrianhn

    Te erijezi in dictator, asa te-au invatat la FSB?
   • +14 (20 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Sâmbătă, 24 martie 2018, 21:13)

    [anonim] i-a raspuns lui adrianhn

  • +27 (35 voturi)    
   ... nebuni (Sâmbătă, 24 martie 2018, 18:54)

   Matusalem [utilizator] i-a raspuns lui tba

   E plina tara de nebuni care manipuleaza lumea! Acum se pare ca asta vor .... sa scoata educatia sexuala din scoli si sa interzica avortul ! ... la ce sa va asteptati ... educatia din Ro produce numai genii .. nu ?
  • -25 (29 voturi)    
   Nikolas Cruz a fost stapan pe corpul lui (Sâmbătă, 24 martie 2018, 18:59)

   Setalcott [utilizator] i-a raspuns lui tba

   Te asigur ca nimanui nu-i pasa cum isi taie femeia unghiile si parul, Cu exceptia poate a partenerului/partenerei/partenerilor de viata.
  • -28 (34 voturi)    
   Femeia este stăpână pe propriul corp (Sâmbătă, 24 martie 2018, 19:02)

   c.radu [utilizator] i-a raspuns lui tba

   Dar nu este stăpână pe acea mică și nouă viață care s-a născut în corpul ei încă de la momentul concepției. Iar dacă nu consideră că aceea este o viață și că suferă enorm atunci când este curmată cu o violență barbară, să urmărească măcar acest film: https://www.youtube.com/watch?v=hIIFiH6KNEA
   • +15 (23 voturi)    
    Esti postac fundamentalist pro-rus (Sâmbătă, 24 martie 2018, 19:43)

    emil bobu [utilizator] i-a raspuns lui c.radu

    Mai ai putin si zici ca fetusul apartine statului.

    Din nou, cine esti tu sa iei decizii pentru o femeie?
   • +16 (22 voturi)    
    păi văd că (Sâmbătă, 24 martie 2018, 19:53)

    tba [utilizator] i-a raspuns lui c.radu

    Voi vreți să hotărâți ce să facă toate femeile.
    E jenant să spui că femeia poate să-și taie unghiile că nu deranjează societatea! Și că așa hotărăște ce face cu corpul ei.
 • +35 (49 voturi)    
  pas cu pas (Sâmbătă, 24 martie 2018, 18:15)

  helvig [utilizator]

  Incep cu avorturile, apoi cu contraceptia, urmeaza educatia sexuala si ne trezim ca ne conduce BOR.
  • -27 (37 voturi)    
   Sa socam progresimea (Sâmbătă, 24 martie 2018, 19:03)

   Setalcott [utilizator] i-a raspuns lui helvig

   Cea mai bună lecție de educație sexuală e ora de religie.

   http://inliniedreapta.net/monitorul-neoficial/adrian-papahagi-hai-sa-socam-progresimea-stangista-cea-mai-buna-lectie-de-educatie-sexuala-ramane-tot-ora-de-religie/
   • +20 (26 voturi)    
    Ohoooo...... (Sâmbătă, 24 martie 2018, 19:41)

    helvig [utilizator] i-a raspuns lui Setalcott

    Asta e tare ! E de pus in rama. Nu credeam sa mai aud asa ceva in sec 21, ba chiar de la un intelectual.

    As putea adauga: la naiba cu anatomia, ne educa ora de religie, la naiba cu biologia, invatam creationismul, la naiba cu astronomia, invatam geocentrismul, la naiba cu democratia, sa ne conduca BOR. Il facem presedinte pe viata pe preafericitul si il lasam sa ne duca spre mantuirea vesnica. Amin.
   • +10 (16 voturi)    
    Papahagi, act ratat (Sâmbătă, 24 martie 2018, 22:19)

    tordz [utilizator] i-a raspuns lui Setalcott

    nu a reusit decat sa socheze inteligenta si bunul simt. Cata inapoiere !
  • +28 (36 voturi)    
   Deja ne conduce BOR (Sâmbătă, 24 martie 2018, 19:11)

   emil bobu [utilizator] i-a raspuns lui helvig

   Uite cati bani le da statul, fara motiv real, ci din cauza lacomiei politice - sa fie voturi pentru PSD! Nu conteaza ca nu sunt bani de scoli, care se inchid cu sutele!
   • +16 (22 voturi)    
    O sa fie si mai rau (Sâmbătă, 24 martie 2018, 19:44)

    helvig [utilizator] i-a raspuns lui emil bobu

    PSD deja a inceput sa preia din ideile CPF.
    • +15 (21 voturi)    
     CPF e o creatie de inspiratie ruseasca (Sâmbătă, 24 martie 2018, 22:21)

     tordz [utilizator] i-a raspuns lui helvig

     e un vehicul pentru raspandirea ideile dughinste in Romania.
 • +32 (44 voturi)    
  De acord cu IPS (Sâmbătă, 24 martie 2018, 18:19)

  DanDare [utilizator]

  ... dar ar trebui atunci sa se interzica si divorturile sau cuplurile necasatorite cu copil sa se casatoreasca obligatoriu, de nu puscarie pt amandoi parintii / pe viata.

  Si inca ceva ... in cazul in care nu se pot aplica cele de mai sus, atunci obligatoriu toate bisericile sa aiba o cresa, o gradinita , scoala , liceu si hotel pentru toti copii abandonati si sa se oblige sa-i tina la facultate daca ei doresc asta. Asta ca sa facem lucrurile pana la capat , nu asa doar sa dam din gura prin piata mare !

  PS: IPS cu ce a venit la intalnire tot cu Mertzanu' ala negru ?
  • +25 (33 voturi)    
   ai innebunit?! (Sâmbătă, 24 martie 2018, 19:13)

   liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui DanDare

   sa dea de pomana din banii furati?!
   da ce crezi sc bor srl e asociatie de caritate?!
 • +30 (42 voturi)    
  mana rusnacilor (Sâmbătă, 24 martie 2018, 18:19)

  tirolez [utilizator]

  Au inceput si la noi.
  Eventual si transfuziile de sange sau operatia de apendicita (biserica catolica era contra la un moment dat, pe motiv ca nu mai esti cum te-a lasat Dumnezeu ). Pe calea spre evul mediu inainte.
  Mai intai avortul , dupa aia avortul copiilor cu malformatii(cum tocmai s-a hotarat in Polonia) sau rezultati din violuri, dupa aia interzicerea anticonceptionalelor si a prezervativelor.
  • +24 (34 voturi)    
   creatia omului nou (Sâmbătă, 24 martie 2018, 18:33)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui tirolez

   Originara in URSS
   • +14 (20 voturi)    
    Kirill aproba (Sâmbătă, 24 martie 2018, 19:48)

    fornade [utilizator] i-a raspuns lui un domn

    ...
  • +17 (25 voturi)    
   ironie (si ipocrizie) (Sâmbătă, 24 martie 2018, 19:14)

   liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui tirolez

   e (ma rog era) impotriva transfuziilor ca nu-s dumnezeiesit.... dar e impotriva deconectarii oamenilor tinuti in viata de aparate...
   the irony!
  • +16 (24 voturi)    
   E o invazie de postaci fundamentalisti pe HN (Sâmbătă, 24 martie 2018, 19:47)

   emil bobu [utilizator] i-a raspuns lui tirolez

   Setalcott, adrianhn, john06 si postacul mai vechi galeo sunt aici sa faca jocul fundamentalist-ortodox al lui Putin.

   Degeaba instigati la cearta, sunteti dusi cu pluta, iar noi nu ne lasam prostiti atat de usor.

   Incercati sa va postati aberatiile pe Sputnik, unde sunt verisorii vostri de la GRU.
   • -11 (19 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Sâmbătă, 24 martie 2018, 21:32)

    [anonim] i-a raspuns lui emil bobu

   • -12 (20 voturi)    
    Asa-i cand ai o idee fixa (Sâmbătă, 24 martie 2018, 23:09)

    Setalcott [utilizator] i-a raspuns lui emil bobu

    Ai raspunsul la orice intrebare inainte de a fi pusa. Cine e responsabil pentru miscarea pro-life? Rusia, evident. Ce mai conteaza ca Rusia are cea mai mare rata a avorturilor din Europa.
    Postacii ONGisti, inapoi la CriticAtac si Vice.
  • +13 (19 voturi)    
   Poti sa mai pui pe lista (Sâmbătă, 24 martie 2018, 22:23)

   tordz [utilizator] i-a raspuns lui tirolez

   interzicerea divorturilor, a filmelor contrare moralei crestine, a fustelor scurte, a muzicii rock-creatia satanei.
 • -19 (31 voturi)    
  Lasati oamenii sa se expirme (Sâmbătă, 24 martie 2018, 18:44)

  galeo [utilizator]

  Asa cum progresistii au dreptul sa se exprime, tot asa ar trebui sa se intample si cu cei de mai sus
  • +16 (26 voturi)    
   Dar cine i-a oprit ? (Sâmbătă, 24 martie 2018, 19:47)

   fornade [utilizator] i-a raspuns lui galeo

   Sunt liberi sa-si sustina prostiile medievale.
  • +19 (23 voturi)    
   Daca ii critici (Sâmbătă, 24 martie 2018, 19:59)

   alexpro [utilizator] i-a raspuns lui galeo

   Nu înseamnă ca nu-i lași sa se exprime. De cand critica = cenzura?
   • -17 (23 voturi)    
    Logica tolerantei (Sâmbătă, 24 martie 2018, 21:24)

    Setalcott [utilizator] i-a raspuns lui alexpro

    Pai stai putin: asta nu e hate speech misogin?

    "We should therefore claim, in the name of tolerance, the right not to tolerate the intolerant." Karl Popper
    • +8 (14 voturi)    
     Poftim? (Duminică, 25 martie 2018, 13:07)

     alexpro [utilizator] i-a raspuns lui Setalcott

     Critica e hate speech? Asa rasfatat ai crescut? Daca te critica cineva o iei ca pe o afronda?
     • -8 (12 voturi)    
      Hate speech is free speech (Duminică, 25 martie 2018, 16:36)

      Setalcott [utilizator] i-a raspuns lui alexpro

      Ar fi o mare incurajare pentru mine sa aflu de la tine ca a critica avortul, contraceptia si alte perversiuni nu e hate speech. Din pacate Karl Popper nu e de acord, si din pacate mediul academic occidental e de partea lui.

      https://www.youtube.com/watch?v=kVM6Dlcj3co&t=25m
      • +5 (9 voturi)    
       Prostie mai mare rar auzi (Duminică, 25 martie 2018, 19:03)

       jam.jam [utilizator] i-a raspuns lui Setalcott

       e din categoria bataia e rupta din rai sau dom' judecator avea fusta scurta deci clar a cautat-o.
       • -2 (6 voturi)    
        Hate speech (Duminică, 25 martie 2018, 21:52)

        Setalcott [utilizator] i-a raspuns lui jam.jam

        Fii mai explicit: cu cine esti de acord, cu mine sau cu alexpro? Cu cei care au pus afisele in filmul ala sau cu cei care le-au rupt? E sau nu e hate speech sa critici avortul? Dar sa-i numeti pe vicepresedintele american un ticalos, ca utilizatorul obosit?
        Daca ma critica cineva eu nu trebuie sa o iau ca pe o afronda, dar daca cineva critica activismul LGBT, aia e homofobie?
 • -22 (32 voturi)    
  Stiinta (Sâmbătă, 24 martie 2018, 18:52)

  Setalcott [utilizator]

  Secularistii si rationalistii uita si de stiinta, si de ratiune, si de bunul simt cand vine vorba sa raspunda la o simpla intrebare: cand incepe viata unui om.
  • +18 (24 voturi)    
   om (Sâmbătă, 24 martie 2018, 20:19)

   grongobar [utilizator] i-a raspuns lui Setalcott

   Ar mai fi o intrebare: cand o entitate biologica poate fi numita OM ? E spermatozoidul om? NU.E ovulul om ? NU. E ovulul fecundat om ? NU.Toate sunt celule.Nici ovulul fecundat la prima/a 2-a/a n-a diviziune nu e OM. Probabil ca momentul in care devine fat VIABIL ar putea fi considerat cel in care devine om.Adica prin luna a 5-6 de sarcina.Avort se face pana in luna a 3-a.Evident nu avortul e solutia ci cum am mai scris EDUCATIA.
   • -15 (21 voturi)    
    Stiinta are raspunsul (Sâmbătă, 24 martie 2018, 23:05)

    Setalcott [utilizator] i-a raspuns lui grongobar

    Un om este un organism membru al speciei Homo sapiens. Un spermatozoid nu e un organism. Un ovul nu e. Un ovul fecundat nu mai e ovul, e un organism
    • +7 (9 voturi)    
     organism (Duminică, 25 martie 2018, 15:01)

     grongobar [utilizator] i-a raspuns lui Setalcott

     ORGANÍSM ~e n.Corp viu cu sistem de autoreglare; totalitate de organe care constituie un corp viu. ~ animal. ~ vegetal.Deci mult mai mult decat o celula. Solutia, repet, atat pentru problema in discutie ,cat si pentru confuzia de termeni e educatia.
     • -8 (10 voturi)    
      Lectia de biologie (Duminică, 25 martie 2018, 16:37)

      Setalcott [utilizator] i-a raspuns lui grongobar

      De organisme unicelalare ai auzit?
      • +4 (6 voturi)    
       da (Duminică, 25 martie 2018, 18:24)

       grongobar [utilizator] i-a raspuns lui Setalcott

       Fara discutie DA.Omul insa NU e organism unicelular.Si nici morula ,gastrula sau blastula nu sunt oameni.
       • -3 (7 voturi)    
        Tipic (Duminică, 25 martie 2018, 21:39)

        Setalcott [utilizator] i-a raspuns lui grongobar

        Faci exact ce fac militantii pro avort cand sunt confruntati cu datele stiintifice: abandoneaza stiinta si deturneaza discutia pe teren metafizic, unde se vorbeste ambiguu si filozofic despre ce inseamna a fi om. Dar stiintific vorbind, in primul moment de viata, omul este un organism unicelular. Morula, gastrula si blastula nu sunt nici iepuri, nici amibe, sunt Homo Sapiens.

        Este exact ca si cum cineva ar spune ca negrii nu sunt oameni, ca asa li se pare lor convenabil.
  • +17 (23 voturi)    
   Sau (Sâmbătă, 24 martie 2018, 20:21)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui Setalcott

   The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why.” —Mark Twain.
 • +18 (22 voturi)    
  Romanilor nu le place sharia islamica (Sâmbătă, 24 martie 2018, 20:23)

  vorbis [utilizator]

  dar sunt topiti dupa sharia crestina.
 • +16 (20 voturi)    
  de ce faceti marsuri (Duminică, 25 martie 2018, 0:47)

  Coco Whistle [utilizator]

  ca sa cereti altora ce vreti voi? se vede clar ca e o ruptura in placa tectonica a romaniei. ceea ce vrem nu putem cere, ci implementam noi insine. doar candidati, fiti novatori si flexibili in limitele bunului simt. criminalii la nchisoare. cei care nu se educa, inseala, scosi din organigramele statului.
  • -6 (12 voturi)    
   Comment sters de user (Duminică, 25 martie 2018, 15:17)

   andipetre [anonim] i-a raspuns lui Coco Whistle

   • +2 (8 voturi)    
    Referendum ca sa ce ? (Duminică, 25 martie 2018, 19:01)

    jam.jam [utilizator] i-a raspuns lui andipetre

    sa bage pumnul in gura minoritatii ?
 • +15 (21 voturi)    
  O sa aflam peste cativa ani (Duminică, 25 martie 2018, 10:52)

  kent8 [utilizator]

  ca aceste marsuri nu sunt straine de dorinta Rusiei de a diviza Europa.
 • +11 (15 voturi)    
  doar in Romania (Duminică, 25 martie 2018, 10:59)

  T1M1 [utilizator]

  in toata lumea asta Marsurile au fost organizate importiva violentei armate. Doar in Romania a fost despre familia traditionala si impotriva avorturilor.... asa e cand popii si habotnicii acapareaza orice oportunitate si manifestare publica si ne intorc cu cantec in evul mediu.
  • -12 (16 voturi)    
   Esti usor confuz (Duminică, 25 martie 2018, 12:48)

   Altiro [utilizator] i-a raspuns lui T1M1

   In toate tarile civilizate exista manifestatii pro familie si impotriva avortului. Paradoxul tau este ca, desi critici aceaste lucruri firesti, tu insuti provii dintr-o familie a caror componenti, mama si tata, au hotarat, dupa ce te-au conceput,sa traiesti,nu sa te avorteze. Nimic retrograd, de "ev mediu", ci firesc si normal. Nu crezi?
   • +11 (15 voturi)    
    Si in tarile civilizate exista habotnici (Duminică, 25 martie 2018, 12:54)

    tordz [utilizator] i-a raspuns lui Altiro

    asta nu e o scuza.
    • -7 (13 voturi)    
     Parintii tai sunt habotnici? (Duminică, 25 martie 2018, 13:58)

     Altiro [utilizator] i-a raspuns lui tordz

     Doar pt ca s-au casatorit, te-au conceput si nascut? Cred ca folosesti cuvintele fara sa le intelegi prea bine sensul. De ce normalul si firescul ti se par tie extreme cand esti, tu insuti, produsul unor lucruri firesti?
     • +7 (11 voturi)    
      Parintii mei nu ies la marsuri (Duminică, 25 martie 2018, 17:13)

      tordz [utilizator] i-a raspuns lui Altiro

      ca sa strige impotriva avorturilor. Si nici nu se opun educatiei sexuale la scoala.
   • +8 (14 voturi)    
    Nu cred (Duminică, 25 martie 2018, 13:33)

    T1M1 [utilizator] i-a raspuns lui Altiro

    Si daca ar fi hotarat sa ma avorteze, cu singuranta nu ar fi luat aceasta decizie cu usurinta si fara inima grea.
    Si as vea sa stiu ca ar fi putut sa ia decizia si sa o duca la indeplinire fara interventia unei autoritati lumesti care sa le dicteze ce sa faca cu viata, constiinta si trupurile lor.
 • +13 (19 voturi)    
  BOR vrea copii, copiii altora (Duminică, 25 martie 2018, 12:14)

  nginx [utilizator]

  "Toate familiile noastre tinere ar trebui să aibă câte trei copilaşi. Măcar câte trei copilaşi. Unul pentru tata, unul pentru mama şi celălalt pentru biserică şi pentru ţară, a spus, în faţa participanţilor, Andrei Andreicuţ."

  Frumos ! In sec. 21 familiie trebuie sa toarne copii pentru biserica. Evul Mediu bine te-am regasit !
  • +10 (16 voturi)    
   acum am inteles ... (Duminică, 25 martie 2018, 12:35)

   T1M1 [utilizator] i-a raspuns lui nginx

   ... de ce BOR prin bisericile locale nu a miscat un deget sa ii ajute pe copiii celor plecati la munca in strainatate... erau numai copiii "lu' mama si lu' tata"
   • -7 (13 voturi)    
    Esti total dezinformat (Duminică, 25 martie 2018, 14:27)

    Altiro [utilizator] i-a raspuns lui T1M1

    Sau ti-e lene sa cauti pe net. Exista numerosi preoti care se ocupa de astfel de copii. BOR are in centrele sale social-filantropice astfel de actiuni. Depaseste-ti cliseele si prejudecatile daca vrei sincer sa cunosti, sa te informezi.
    • +3 (7 voturi)    
     ca sa punem lucrurile in persperctiva (Duminică, 25 martie 2018, 22:01)

     T1M1 [utilizator] i-a raspuns lui Altiro

     in 2016 BOR anunta ca a a cheltuit in scop filantropic 95.841.602 lei (http://basilica.ro/in-anul-2016-biserica-ortodoxa-romana-a-cheltuit-in-scop-filantropic-95-841-602-lei/). Avand in vedere ca in aceasta suma sunt incluse cheltuieli cu salarizarea si intretinerea diferitelor spatii unde activitatile au loc (vezi articolul citat), sa zicem cam 50 de milioane ar constitui contributia BOR in scopuri caritabile la nivelul intregii tari.

     In acelasi an, BOR a avut venituri de circa 800 milioane lei - cel putin (Vezi http://www.analizeeconomice.ro/2017/05/ce-venituri-avut-biserica-ortodoxa.html).
     • +3 (7 voturi)    
      tot in perspectiva (Duminică, 25 martie 2018, 23:27)

      T1M1 [utilizator] i-a raspuns lui T1M1

      BOR a cheltuit in scop filantropic in intreaga tara cam tot atat cat a alocat primaria municipiului Cluj pentru asistenta sociala in 2016.
      Vezi p.14-15 din documentul http://www.primariaclujnapoca.ro/userfiles/files/20160107123609570.pdf
    • -4 (6 voturi)    
     Comment sters de user (Duminică, 25 martie 2018, 23:55)

     andipetre [anonim] i-a raspuns lui Altiro

 • +6 (12 voturi)    
  Hmmm.... (Duminică, 25 martie 2018, 13:48)

  paulbutoi [utilizator]

  Pentru o informare corecta ( completa ) , n-ar fi trebuit oare precizat si modelul familiei traditionale - Barladeanu / Pomohaci - pentru care militeaza participantii la mars ?
  • +6 (10 voturi)    
   User ul @altiro te va combate cu argumente (Duminică, 25 martie 2018, 17:34)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui paulbutoi

   Statistice ca vor a absolvi samavolniciile Inaltilor Clerici BOR
   De BunaVestire Tuturor Le Doresc Doar Bine!
 • -7 (9 voturi)    
  Relatiile heterosexuale (Duminică, 25 martie 2018, 17:23)

  Irina25 [utilizator]

  Relatiile heterosexuale sunt pentru cei cu mentalitate de Evul Mediu, de regula oameni cu IQ scazut. Tousi, absenta lor totala ar duce la stingerea speciei umane, motiv pentru care trebuie tolarate.
 • +4 (10 voturi)    
  Doar 2000 ? (Duminică, 25 martie 2018, 21:16)

  cabora [utilizator]

  parca erau 3 milioane.
  • +3 (9 voturi)    
   La demiterea Piratului de pe Biruintza (Duminică, 25 martie 2018, 22:57)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui cabora

   Erau 7,4 milioane....apoi 3 milioane Traditionali, acum datorita frigului s au Comprimat douamii...


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by