Situatie inedita: Doi stomatologi au reclamat ca le-a fost spart cabinetul si au dat politistilor imaginile video cu infractorul, dar au fost amendati cu 10.000 de lei pentru ca nu aveau analiza de risc necesara firmelor

de Adrian Vasilache     HotNews.ro
Luni, 19 februarie 2018, 13:16 Actualitate | Esenţial


Imagini spargere trimise Politiei
Foto: Arhiva personala
Doi stomatologi aflati in Brasov au semnalat Politiei in data de 1 februarie din acest an spargerea cabinetului pe care il aveau in Sectorul 3 din Bucuresti. Doctorul Ruxandra Zogorean sustine ca a trimis politistilor "imagini clare cu chipul autorului". Politistii s-au prezentat la cabinet, au luat amprente, si au constatat intr-un proces verbal ca proprietarii nu aveau sistemul de alarmare si nici analiza de risc la securitatea fizica, ceruta expres de legislatie. Desi procesul verbal stabilea 30 de zile de remediere, dupa doua saptamani reclamantii au primit prin posta o amenda de 10.000 de lei.
 • HotNews.ro a solicitat saptamana trecuta un punct de vedere si Politiei Sectorului 3 din Bucuresti si vom reveni cu explicatii imediat ce le vom primi.
 • Analiza de risc la securitatea fizica este ceruta expres de legislatia in vigoare inca din 2012 (vezi detalii mai jos). Necunoasterea legislatiei nu inlatura vinovatia.
 • UPDATE (2 martie 2018) Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti: "Aplicarea sanctiunii contraventionale este o masura in totalitate distincta de cercetarile efectuate in dosarul penal, cele doua componente juridice privind situatii diferite, care nu se anuleaza reciproc."

Situatia a fost semnalata pe Facebook in data de 12 februarie din acest an de catre Ruxandra Zogorean, doctor stomatolog si sotia lui Mihail Tonciu, si el doctor stomatolog, ambii proprietari ai cabinetului stomatologic spart din Sectorul 3 din Bucuresti.

Ce a postat pe Facebook Ruxandra Zogorean in data de 12 februarie 2018: (atasat captura)


Postare pe Facebook despre spargere
Foto: Hotnews
"Actiunea Politiei Romane: in urma cu doua saptamani am semnalat o spargere intr-un cabinet stomatologic din Sectorul 3, Bucuresti. Hotul a intrat pe geam, la ora 4 am, lucru de care am putut sa ne dam seama datorita unor camere instalate in cabinet, camere instalate de o firma specializata, cu care am incheiat un contract, contract predat politiei, nu asa..

Am trimis imaginile Politiei, imagini clare cu chipul autorului, care dupa spusele lor mai sparsese cateva cabinete in aceeasi seara si asteptam sa ne sune cineva sa ne spuna ca l-au gasit si ca, poate lucrul asta ni s-a datorat si noua, ca de, l-am surprins in actiune.

Cand colo, la o saptamana dupa, am primit un proces verbal, cu o amenda de 10.000 de lei, cum ca am favorizat spargerea apartamentului prin neefectuarea analizei de risc la securitatea fizica a apartamentului, lucru de care n-aveam habar ca trebuie facut si de care n-am fost nici informati. Nu tu avertisment, de ce sa dam avertisment, mai ales cand cineva nu e rau intentionat, cand putem sa abuzam de functia noastra si sa facem ce vrem?! Nu mai prindeti nici un hot, fratilor, justificati-va salariile din amenzile pe care le dai oamenilor nevinovati!

Este absolut socant ce se intampla si Politia, de care ar trebui sa te simti protejat si ocrotit face asemenea abuzuri! Rusinos si strigator la cer, cu astfel de actiuni incurajati maxim spiritul civic al cetatenilor!."


HotNews.ro a luat legatura atat cu proprietarii cabinetului stomatologic pentru a afla in detaliu ce s-a intamplat si a trimis in acelasi timp intrebari si catre Politia Sectorului 3 din Bucuresti.

 • Cum sustine ca s-au intamplat lucrurile Mihail Tonciu, proprietarul cabinetului stomatologic asupra caruia a avut loc spargerea, intr-o declaratie pentru HotNews.ro:

"In data de 1 februarie, medicul care era de garda a venit dimineata, a dechis cabinetul, a vazut o urma de pantof pe masa si geamul deschis. S-a uitat prin cabinet si a vazut ca nu a disparut nimic si ne-a anuntat, noi fiind in Brasov. Am intrat imediat pe camera si am vazut ca la ora 4 dimineata s-a intamplat si am zis sa sunam la Politie sa anuntam.

Au venit politistii la cabinetul din Bucuresti, au luat amprente si s-a facut un proces verbal scris de mana si semnat de catre tatal meu, care era in Bucuresti.

Tot atunci, m-a sunat agentul Poiana si m-a intrebat daca am aceasta analiza de risc. I-am spus ca nu o am si mi-a spus 'bine' si atat. Era tatal meu la cabinet si l-am delegat pe el sa se ocupe, iar cand avea nelamuriri ma suna. Cum a fost si cu analiza de risc. Nu au gasit analiza in documentele cabinetului si de asta m-au sunat.

Nu ne-a spus ca e grav. Au scris un proces verbal in care au precizat ca avem termen de remediere de 30 de zile. Tatal meu a fost acolo tot timpul si a mers si la sectie. Ne-a fost lasat acel proces verbal scris de mana.
(n.a vedeti atasat procesul verbal in care este mentionat termenul de remediere de 30 de zile).

Tatal meu mi-a zis ca s-a intocmit un proces verbal, dar nu mi-a spus ca voi primi o amenda legata de lipsa acelei autorizatii de risc. Urma sa ma ocup de remedieri. Eu am venit in Bucuresti destul de repede. Incidentul s-a intamplat joi, 1 februarie, iar eu luni, 5 februarie am fost in Bucuresti.

Pe 12 februarie insa am primit prin Posta un nou proces verbal cu amenda de 10.000 de lei. (n.a gasiti  mai jos atasat procesul verbal cu amenda, in care se mentioneaza ca a fost incheiat in data de 1 februarie 2018).

Nu am stiut ca trebuie sa facem aceasta analiza de risc la securitatea fizica. nu ar fi fost o problema sa o facem. Am fost acum si am facut-o. Costa 360 de lei pentru 3 ani. Credeti ca ne-am risca sa primim o amenda atat de mare pentru o suma de 120 de lei pe an? E absurd! Plus ca daca mi-ar fi disparut bunuri si atunci as fi avut o asigurare de locuinta si m-ar fi despagubit cu sume fabuloase, as fi inteles sa primesc o amenda ca poate am favorizat spargerea, dar atata vreme cat nu mi-a furat nimic, si eu m-am dus de buna voie sa semnalez ca sa ajut la prinderea hotului sa primesti o astfel de amenda.."


 • Ce scrie in procesul verbal scris de mana in data de 1 februarie de agentul Poiana Romeo, de la Sectia 11 de Politie a Sectorului 3 Bucuresti (vezi poza alaturata):

Proces verbal scris de mana, 1 februarie 2018
(..)
- Punctul de lucru are instalat un sistem tip televiziune cu circuit inchis compus din 4 (patru) camere de supraveghere video, cu arhivare a imaginilor
- Nu exista instalat un sistem tehnic de alarmare la efractie care sa sune local sau sa fie conectat la un dispecerat de monitorizare si interventie desi administratorul era obligat (..)
- Nu exista intocmita o analiza de risc la securitatea fizica desi punctul de lucru este deschis dupa anul 2012, mai precis la data de 28.04.2016. in aceasta analiza de risc, evaluatorul traseaza masuri de securitate ce trebuie implementate de catre administrator.

Aspecte care au favorizat producerea infractiunii:
1) intrucat nu exista instalat un sistem tehnic de alarmare la efractie care sa fie conectat la un dispecerat de monitorizare si interventie, care sa sune local si faptul ca geamurile exterioare nu sunt prevazute cu elemente de protectie mecano-fizice (grilaje, obloane etc) au favorizat producerea infractiunii.

Pentru remedierea deficientelor se impun a fi luate urmatoarele masuri:
1) instalarea unui sistem tehnic de alarmare la efractie si conectarea acestuia la un dispecerat de de monitorizare sau care sa sune local printr-o sirena exterioara, conform art. 8 (Anexa 1 - HG 301/2012)
2) efectuarea analizei de risc la securitatea fizica si implementarea masurilor stabilite in aceasta.

Termen: 30 de zile"


 • Ce se arata in procesul verbal cu amenda de 10.000 de lei, proces incheiat la sectia de Politie in data de 1 februarie, pe care proprietarii cabinetului stomatologic sustin ca l-au primit prin Posta in data de 12 februarie:

Proces verbal amenda 10.000 lei
Foto: Arhiva personala
"- a savarsit urmatoarele: nu a efectuat analiza de risc la securitatea fizica pentru obiectivul Cabinete de medicina dentara din Buc, Cal. Vitan (..), aspect pentru care nu au fost implementate masuri de securitate, fapt pentru care sa favorizat spargerea prin fortarea geamului de tip termopansi patrunderea in obiectiv. mentionez faptul ca obiectivul functioneaza la adresa susmentionata din data de 28.04.2016, conform autorizatiei sanitare de functionare nr. 675.

Faptele comise sunt prevazute de:
-  art. 2 alin 3 din Anexa HG 301.2012 si sanctionate de art. 4 alin 1 lit. c din HG 301/2012;
- art. 3 pct. 2 din Anexa 301/2012"

In procesul verbal in care este stabilita amenda de 10.000 de lei se mai mentioneaza ca "nu a fost de fata nici un martor asistent deoarece procesul verbal a fost incheiat la sediul sectiei 11 Politie dupa ce au fost verificate datele de identificare ale administratorului si ale persoanei juridice/domiciliul fiscal in Aplicatiile Politiei Romane".

UPDATE (2 martie 2018) Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti: "Aplicarea sanctiunii contraventionale este o masura in totalitate distincta de cercetarile efectuate in dosarul penal, cele doua componente juridice privind situatii diferite, care nu se anuleaza reciproc."

Redam mai jos integral precizarile transmise vineri, 2 martie, de catre Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti la solicitarea HotNews.ro:

"La data de 01.02.2018, prin sistemul 112, a fost sesizat faptul ca persoane necunscute au patruns fara drept intr-o societate comerciala (cabinet stomatologic), situata pe raza sectorului 3.

La fata locului s-a deplasat grupa operativa a Sectiei 11 de Politie, care a efectuat cercetarea la fata locului si a demarat investigatiile in aceasta cauza. In prezent dosarul se afla in instrumentarea Sectiei 11 politie, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 3, in vederea identificarii autorului/autorilor si tragerii la raspundere penala.

Precizam ca din datele puse la dispozitie de persoana vatamata, rezulta ca din incinta societatii nu au fost sustrase bunuri.

Referitor la faptul ca reprezentantii societatii comerciale in cauza au fost sanctionati contraventional, facem precizarea ca orice persoana juridica - societate comerciala - are obligatia legala de a respecta prevederile legii nr. 333/2003, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, cu modificarile si completarile ulterioare.

Avand in vedere ca societatea comerciala in cauza nu si-a indeplinit obligatiile prevazute de actul normativ, a fost sanctionata contraventional, iar in situatia in care considera ca aceasta masura ar fi neintemeiata,are posibilitatea de a formula contestatie in instanta.

Aplicarea sanctiunii contraventionale este o masura in totalitate distincta de cercetarile efectuate in dosarul penal, cele doua componente juridice privind situatii diferite, care nu se anuleaza reciproc."

 • Ce firme sunt obligate sa-si faca analiza de risc la securitatea fizica si ce sanctiuni pot fi aplicate

Analiza de risc la securitatea fizica este, potrivit legislatiei in vigoare (HG 301/2012), un document obligatoriu pentru toate societatile comerciale, indiferent de natura capitalului social, care detin bunuri sau valori cu orice titlu si sunt obligate sa asigure protectia acestora.

Analiza de risc la securitatea fizica trebuie sa o faca obligatoriu toate firmele infiintate dupa iunie 2012, iar cele infiintate inainte mai au termen de gratie pana in data de 1 iulie 2018. Depistate  fara analiza de risc, firmele risca amenzi de 10.000 - 20.000 de lei.

Citește AICI mai multe despre obligația efectuării analizei de risc la securitatea fizică.


Citeste mai multe despre   

Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.
7150 vizualizari

 • +25 (25 voturi)    
  Asta e (Luni, 19 februarie 2018, 13:24)

  UglyKidJoe [utilizator]

  Pai dacă e nevoie de bănuți la buget.
 • +24 (24 voturi)    
  d-lor doctori stomatologi (Luni, 19 februarie 2018, 13:26)

  moka [utilizator]

  cand vine cate-un parlamentar din astia care au dat legea asta stupida, stiti ce aveti de facut.
  Sa nu le tratati durerea pana nu va arata ca au analiza facuta.
  Ce-i cu tampenia asta de lege? Dam legi asa, doar sa ne aflam in treaba? Exista in UE un astfel de standard?
 • +8 (8 voturi)    
  Romania stat defect (Luni, 19 februarie 2018, 13:35)

  Kosmos [utilizator]

  Nefiind paguba Politia a amendat victima pt deranj. Daca ar fi fost paguba mica se recomanda ignorarea faptei.
  P.s Toti maharii din politica romaneasca au servicii de paza si protectie. Un fel de Cosa Nostra la care platesti taxa de protectie.pt asta si-au dat si legi.
  • +3 (3 voturi)    
   Si mai e ceva.... (Luni, 19 februarie 2018, 19:40)

   cartofil [utilizator] i-a raspuns lui Kosmos

   Pagubasii au deconspirat hotul, care precis este din cercul de prieteni ai politistilor. Va dati seama ce suparati sunt gaborii. Si atunci, au facut si ei ce-au putut sa se razbune: o amenda sa o tina minte prostii, sa nu le mai arda sa-i mai deranjeze data viitoare....
 • +8 (8 voturi)    
  Fraierilor! Ati uitat in ce tara traiti! (Luni, 19 februarie 2018, 13:38)

  emil bobu [utilizator]

  Daca nu v-a luat nimic, fiti multumiti, reparati ce a stricat si vedeti-va de treaba.

  Si data viitoare amintiti-va ca scopul statului roman e sa va ia toti banii ca sa aiba PSDistii pensii speciale, salarii triple etc.

  Statul roman e de fapt hotul profesionist in povestea asta!
 • +6 (6 voturi)    
  legi facute de hoti pentru hoti (Luni, 19 februarie 2018, 13:48)

  rov [utilizator]

  Hai si cu Facultatea de Inginerie Infractionala...
 • +12 (12 voturi)    
  legi de rahat (Luni, 19 februarie 2018, 13:57)

  Nevermind [utilizator]

  Nu e mentionat daca nu cumva amenda este data de zgardienii de la locala. Altii care se cred importanti si ca ar avea vreun rol in viata, doar pentru ca au o uniforma copiata ilegal dupa cea a politistilor si au fost facuti din pix, pentru placerea primarilor.

  Sunt 2 legi idioate in domeniul asta. Una este asta, iar alta este cea care te obliga, ca societate comerciala, sa ai alarma "autorizata", pusa de firma "autorizata" sau/si contract de paza cu firma "autorizata". Firmele "autorizate" sunt in marea majoritate ale stabilor din MAI care s-au pensionat si au vrut clienti pe tava, captivi. Ambele legi ar trebui sa dispara si media ar putea ajuta prin mediatizarea magariilor "legale".
  • +2 (2 voturi)    
   politia locala (Luni, 19 februarie 2018, 23:44)

   rov [utilizator] i-a raspuns lui Nevermind

   dovada cea mai mare a coruptiei si a mizeriei din primarii. Incompetenti si pusi pe spaga cu tupeu ''tiganesc''!
 • +7 (7 voturi)    
  dublu jaf (Luni, 19 februarie 2018, 14:05)

  Ionescu Raymond [utilizator]

  pagubitul e de vina
  il jefuieste si Statul
 • +7 (7 voturi)    
  Daca nu l-au furat hotzul (Luni, 19 februarie 2018, 14:07)

  Orizont [utilizator]

  Il fura politia
 • +7 (7 voturi)    
  Țeapă (Luni, 19 februarie 2018, 14:08)

  Tescovin [utilizator]

  Dacă ce a furat nemernicul ăla din cabinet face mai puțin de 10.000 lei, se cheamă că dentiștii și-au luat o frumoasă țeapă de la statul român.
  • 0 (0 voturi)    
   Comment sters de user (Miercuri, 21 februarie 2018, 9:25)

   un_deget_de_secaturi [anonim] i-a raspuns lui Tescovin

 • +7 (7 voturi)    
  Sa zica merci ca au scapat usor (Luni, 19 februarie 2018, 14:12)

  Koczka [utilizator]

  Ar fi putut sa-i banuiasca de intelegeri cu infractorii sau chiar ca si-au vandalizat cabinetele in scopul incasarii unor asigurari. Ideea e ca in general victima e de vina iar ei nu au rolul decat de a incasa spagi sau onorarii de la firmele de paza private care fac astfel de evaluari si presteaza serviciile de paza. E ca si CASS-ul pe care il platim degeaba ca daca ai nevoie de asistenta medicala trebuie sa-ti deschizi punga , in cazul asta politia nu are decat rol constatator si de sanctionare a victimelor ( ca tot au avut bani de sistem de supraveghere ). Oricum daca vreun polititst de la judiciar si-ar fi facut treaba si ar fi identificat infractorii, tot il/ii scapa vreun procuror sau vreun judecator 'de treaba'. Asta-i Romania in anul de gratie 2017 !
 • +8 (8 voturi)    
  Birocratia ca sinucidere sociala (Luni, 19 februarie 2018, 14:17)

  Daniels22026 [utilizator]

  Sistemul pervers opereaza pe viu, fara anestezie, o boala inchipuita, care nu exista, respectiv analiza de risc. Desi hotia este acolo, ditamai excrescenta canceroasa, sub ochii nostri, filmata, depistata. Degeaba. Sistemul mafiot pedepseste victima pentru boli inchipuite, nu pentru cele reale.

  De aceea luptam pentru simplificare, pentru statul de drept. Caci birocratia este intr-o mare masura nu atat o expresie a prostiei omenesti, cat o expresie a perversitatii omenesti, a satisfactiei de a face rau oamenilor. Birocratia este ispita sinuciderii sociale, un fel de a gandi complicat impotriva gandirii si solutiilor simple.
 • +7 (7 voturi)    
  O prostie (Luni, 19 februarie 2018, 14:19)

  Doaroparere [utilizator]

  1. Daca fac plan la securitate ==> firma care il intocmeste si politia sunt sigure ca acel planu nu ajunge undeva aiurea? Nu e si asta un risc?
  2. Traim intr-un stat sigur, nu? Este nevoie sa ne baricadam sau de fapt politia nu isi face treaba sa prinda hotii?
  3. Exista un standard sau normativ dupa care se evalueza asa ceva?!?!? E sigura politia ca daca punea o siguranta la termopan nu intra hotul pe alta parte?
  ETC.

  Oricum total absurd; daca cabinetul nu a inchis geamul ==> si-a asumat paguba; totusi a facut ceva - a pus camere si a identificat faptasul!
  Daca sunt mai flower-power si nuvreau lacat la usa - ma obliga politia sa pun?!?!?!??!
 • -2 (4 voturi)    
  Pe de alta parte (Luni, 19 februarie 2018, 14:24)

  mitg [utilizator]

  Anumite produse folosite in stomatologie zilnic sunt precursoare productiei de droguri de mare risc. Ar trebui aflat ce s-a furat exact.

  Nici la farmacie nu poti sa le depozitezi fara sa ai gratii, alarma, doua yale etc. Si la cabinetul stomatologic ar trebui sa fie la fel.
  • +2 (2 voturi)    
   Regimul stupefiantelor este altceva (Luni, 19 februarie 2018, 20:55)

   Doaroparere [utilizator] i-a raspuns lui mitg

   http://www.mures.colegfarm.ro/userfiles/file/Regimul_medicamentelor_psihotrope_si_stupefiante.pdf

   Noi vb de o lege nediscriminatorie - se refera la toate firmele chiar daca fac medicamente sau doar nasturi!
 • +4 (4 voturi)    
  O zi de munca perfecta (Luni, 19 februarie 2018, 14:29)

  OmniStudio [utilizator]

  pentru un politai roman arata cam asa: vine la servici, isi bea cafeaua, discuta cu colegii despre meciul de aseara, mai pune de-o afacere cu vre-un interlop, mananca, ragaie, casca, se scobeste, si la sfarsit, epuizat, scrie in registru cuvintele izbavitoare "in timpul serviciului meu nu s-a intamplat nimic deosebit".
  De aceea, orice perturbatie care ii strica acest program si il pune sa scrie, sa cerceteze, sa rationeze si sa gandeasca trebuie innabusita in fasa. Asa ca reclamantul trebuie pedepsit de urgenta, cu amenzi venite parca de pe alta planeta, ca sa fie exemplu pentru toata lumea.
 • +1 (11 voturi)    
  alta, tot din categoria cu militieni (Luni, 19 februarie 2018, 15:07)

  zambara [utilizator]

  Traversam cu bicicleta pe trecerea de pietoni. Masinile pe prima banda erau oprite ca sa ma lase sa trec.
  Pe cealalta banda vine o masina (pe contrasens) si ma loveste in plin. Imi spulbera si bicicleta.
  Ce fac politistii?:
  Imi dau amenda ca nu i-am dat prioritate masinii care m-a lovit (care de altfel nu avea ce sa caute acolo fiind pe contrasens).
  Asa ca am ramas si cu amenda, si cu bicicleta praf (soferul n-a mai avut chef sa o plateasca) si cu dureri la spate inca vreo 2 saptamani. Noroc ca am scapat cu viata.
  Soferul s-a ales cu suspendarea permisului si cu amenda (tot pentru ca nu mi-a acordat prioritate). Si cu mult tupeu, dupa ce s-au linistit apele si a vazut ca n-a fost grav accidentul.
  Ca sa vezi treaba, (in viziunea militienilor) trebuia sa ne acordam prioritate unul la altul.
  • +4 (6 voturi)    
   nu vad problema (Luni, 19 februarie 2018, 16:52)

   TheBorg [utilizator] i-a raspuns lui zambara

   Nu se traverseaza cu bicicleta pe trecere de pietoni.

   Bicicleta este vehicul si trebuie sa circule pe benzile pentru vehicule, sau pe benzile dedicate.

   Daca vrei sa traversezi pe trecere cobori de pe bicicleta si traversezi pe jos.

   Daca totusi te incapatanezi sa traversezi cu bicicleta pe trecere fara sa cobori de pe ea, trebuie macar sa acorzi prioritate vehiculelor de pe drumul cu prioritate.

   Ca masina incerca sa depaseasca ilegal pe trecere e o discutie separata. Fiecare cu vina lui si cu amenda lui.
  • +5 (9 voturi)    
   Erai pe bicicleta sau cu ea de coarne? (Luni, 19 februarie 2018, 17:20)

   Ciprian1979c [utilizator] i-a raspuns lui zambara

   Daca erai calare pe bicicleta, pe trecerea de pietoni, trebuia sa-ti faca dosar penal, sa zici ''mersi'' ai scapat cu amenda! Nu avea nici o importanta daca ce facuse soferul alalalt era corect sau nu!
 • +2 (2 voturi)    
  Cine face (Luni, 19 februarie 2018, 16:08)

  Ciprian1979c [utilizator]

  analiza asta de risc?...politia sau vreo firma ''prietena''?..ce e analiza de risc? Eu daca am in actul constitutiv scris negru pe alb ca desfasor activitati la terti, ce fel ''analiza de risc'' mi-ar trebui?:))) pt fiecare client in parte?..sau o firma de curatenie care lucreaza prin diverse apartamente? Ar trebui sa se duca direct in instanta cu amenzile alea - nu doar pt ele, ci pentru a se incerca, printr-un precedent, desfiintarea porcariei ăsteia!
 • +3 (3 voturi)    
  Prorogata (Luni, 19 februarie 2018, 17:03)

  kiko123 [utilizator]

  "Termenul (...) privind obligația elaborării analizei de risc la securitate fizică de către unitățile prevăzute la art. 2 alin. (1) din Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor (...), înființate până la data de 16 iunie 2012, se prorogă până la data de 1 iulie 2018".Deci e obligatorie doar dupa aceasta data.


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by
mobile version