Elevul in varsta de 16 ani de la un liceu tehnologic din Constanta care a agresat o profesoara la inceputul unei ore de curs va fi cercetat sub control judiciar pentru loviri si alte violente si tulburarea linistii publice, informeaza News.ro.

Elevul de la Liceul Tehnologic "Virgil Madgearu" din Constanta fusese retinut, iar procurorii Parchetului Judecatoriei Constanta au decis sambata dupa-amiaza ca el sa fie cercetat sub control judiciar, nemaiavand antecedente penale.

Potrivit politistilor, Sectia 2 Politie Constanta a fost sesizata cu o zi in urma ca la Liceul Tehnologic "Virgil Madgearu" a avut loc un conflict intre o profesoara si un elev. Elevul respectiv, in varsta de 16 ani, a agresat-o pe profesoara, lovind-o in fata, dupa care a plecat din scoala.

Politistii constanteni l-au identificat si l-au dus la sediul sectiei pentru audieri. El a fost retinut pentru loviri si alte violente si tulburarea linistii publice, fiind dus in arestul Politiei Judetene Constanta.

Directoarea liceului, Aurelia Nastase, a declarat corespondentului News.ro ca incidentul a avut loc la inceputul orei de limba franceza. Profesoara agresata a avut nevoie de ingrijiri medicale, in prezent starea ei de sanatate fiind buna.

Conducerea Liceului Tehnologic Virgil Madgearu spune ca elevul respectiv este in clasa a IX-a, este repetent si are o fire conflictuala.