Un elev al Liceului Tehnologic "Virgil Madgearu" din Constanta a fost retinut vineri seara de politisti, dupa ce a agresat fizic si verbal o profesoara in sala de curs, la inceputul orei, potrivit IPJ Constanta, citat de Agerpres.

Elevul, in varsta de 16 ani a agresat-o pe profesoara de franceza la inceputul orei de curs, dupa ce aceasta i-a atras atentia ca nu face parte din colectivul acelei clase si i-a cerut sa paraseasca sala. In urma acestei solicitari, elevul i-a adresat vorbe insultatoare profesoarei si a lovit-o peste fata cu palma, dupa care a fugit din incinta unitatii scolare, precizeaza IPJ Constanta.

Dupa cateva ore, elevul agresor a fost identificat si retinut de politisti, in prezent fiind cercetat pentru infractiunile de lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice, urmand sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta.

Elevul agresor repeta clasa a IX-a in cadrul ciclului de invatamant scolar-profesional la Liceul Tehnologic "Virgil Madgearu", iar cererea pentru reinmatricularea in clasa a IX-a a fost semnata de bunica sa, parintii fiind plecati, se pare, sa munceasca, peste hotare, au precizat pentru Agerpres surse din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Constanta.

Incidentul vine la doar o zi dupa ce un elev in varsta de 17 ani de la un liceu din Constanta a fost arestat preventivpentru 30 de zile dupa ce in ultimele saptamani a amenintat si santajat trei colegi de clasa, cerandu-le acestora diferite sume de bani pentru a nu-i agresa.