Un barbat de 27 de ani, din municipiul Radauti, a murit, iar fiica sa de trei ani si sotia au fost grav ranite dupa ce s-au rasturnat de mai multe ori cu masina in care se aflau pe un drum national din judetul Suceava, din cauza vitezei exesive. Copilul a ajuns la spital in coma de gradul patru, scrie News.ro.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Suceava, accidentul s-a petrecut in orasul Milisauti, de pe drumul national 2 H, dupa ce tanarul de 27 de ani a pierdut controlul asupra directiei masinii in care se afla impreuna cu sotia si copilul.

Practic, soferul a intrat in depasirea unei coloane de autovehicule si, din cauza vitezei excesive, sustin politistii, a patruns pe acostamentul de pe sensul opus de mers, unde a intrat in derapaj.

In consecinta, masina s-a rasturnat de mai multe ori pe contrasens si s-a oprit in parapetul de pe marginea soselei, soferul fiind proiectat prin parbriz pe campul din apropiere.

"In urma accidentului, conducatorul auto a decedat din cauza leziunilor grave suferite. De asemenea, o femeie de 31 de ani, sotia soferului, si fiica celor doi au fost ranite, starea fetitei fiind grava, in conditiile in care se afla la spital in coma de gradul IV", a declarat, luni, pentru News.ro, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Suceava, Ionut Epureanu.

Politistii suceveni au intocmit dosar penal pentru ucidere si vatamare corporala din culpa.