Circulatia pe sensul catre Buzau al DN 2 se desfasoara ingreunat, in coloana, luni dupa-amiaza, intre localitatile Slobozia Bradului, din judetul Vrancea, si Ramnicu Sarat, din judetul Buzau, anunta News.ro. La sfarsitul lunii februarie, in centrul municipiului Ramnicu Sarat, o bucata de asfalt s-a surpat pe DN 2, formandu-se un crater in care au fost descoperite pivnite din secolul al XVIII-lea.

Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca din cauza numarului mare de autoturisme, dar si al unei surpari care s-a produs in centrul municipiului Ramnicu Sarat la sfarsitul lunii februarie, circulatia rutiera pe sensul catre Buzau al DN2 (E85) Focsani-Buzau se desfasoara ingreunat, in coloana, intre localitatile Slobozia Bradului, judetul Vrancea, si Ramnicu Sarat, judetul Buzau.

In prezent, traficul rutier se desfasoara astfel: pe sensul de mers Focsani - Buzau, autovehiculele sunt deviate pe strazile Dorobanti si Digului, iar dinspre Buzau catre Focsani, autovehiculele circula pe DN2, pe benzile aferente sensului de mers Focsani - Buzau, respectiv sensul opus.

La sfarsitul lunii februarie, o bucata de asfalt s-a surpat intr-o parcare din Ramnicu Sarat, de pe DN 2, iar o masina a cazut in groapa formata, traficul rutier in zona fiind inchis. Dupa cateva ore, autoturismul Opel cazut in groapa formata a fost scos cu ajutorul unei macarale.

Recent, arheologii au finalizat cercetarile in cazul gropii formate pe DN 2, stabilind ca sub asfalt se afla o pivnita care nu este mai veche de secolul al XVIII-lea, iar raportul a fost trimis Comisiei zonale pentru a decide ce ar trebui facut in zona. Directorul Muzeului Judetean Buzau spunea ca se ia in calcul ca groapa sa fie acoperita temporar cu nisip, fiind exclusa insa turnarea de ciment.