Valorile termice vor marca joi o scadere fata de ziua precedenta si se vor apropia de cele normale pentru aceasta perioada, informeaza meteorologii. Temperaturile maxime se vor incadra intre 6 si 14 grade, iar minimele intre -5 si 8 grade, cele mai scazute fiind in depresiuni. In jumatatea sudica a tarii cerul va fi mai mult noros, ziua si in prima parte a noptii, cand pe arii relativ extinse va ploua slab.

Spre dimineata, cerul va deveni variabil spre partial noros. In zona de munte, local se vor semnala precipitatii mixte. In regiunile nordice, innorarile vor fi temporare, iar ploile se vor semnala pe arii restranse. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, dar temporar si la cote mai reduse si in celelalte zone. Noaptea, in vest, centru si nord, treptat se va forma bruma, iar pe suprafete mici va fi ceata.

  • La Bucuresti

Valorile termice vor marca o scadere fata de ziua precedenta si vor fi apropiate de cele normale pentru acesta perioada a anului. Ziua si in prima parte a noptii cerul va fi innorat si temporar va ploua slab. Spre dimineata, cerul va deveni variabil. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 11 grade, iar cea minima va fi de 3...4 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca.

  • Vineri

In cea mai mare parte a tarii, valorile termice vor fi mai coborate decat mediile multianuale specifice acestei perioade. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare in prima parte a intervalului in zona montana si in sud-est, unde insa doar cu totul izolat vor fi posibile precipitatii slabe, mai ales sub forma de ninsoare la munte si sub forma de ploaie in rest. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 si 12 grade, iar cele minime intre -8 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 7 grade pe litoral. Spre sfarsitul noptii, local in regiunile vestice, centrale si nordice se va produce bruma, iar in cele sudice si estice va fi ceata.