Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie vrea sa achizitioneze, printr-o procedura de licitatie deschisa, 55 de autoturisme, potrivit unui anunt publicat vineri in SEAP, informeaza Agerpres.

Parchetul GeneralFoto: mpublic.ro

Anuntul implica atribuirea unui contract de achizitii publice, prin care autoritatea contractanta isi propune sa achizitioneze 55 de autoturisme cu capacitatea cilindrica de maximum 1.600 de cmc. Autoturismele trebuie sa aiba anul de fabricatie 2016, sa fie de tip berlina, cu patru usi si acces la portbagaj (exclus varianta hatchback), avand puterea de maximum 100 CP si culoarea albastru inchis spre bleumarin.

Ofertantul trebuie sa includa in pret si contravaloarea urmatoarelor servicii: inmatriculare provizorie, RCA pentru 30 de zile si minimum 10 litri de combustibil in rezervor.

Valoarea estimata a contractului este de 2.279.167 de lei, fara TVA, principalele modalitati de finantare si plata fiind reprezentate de bugetul de stat.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 21 noiembrie, ora 16.00. Data limita de evaluare a ofertelor, in SEAP, este 12 decembrie, ora 18.00.

Criteriul de atribuire a contractului este pretul cel mai scazut, iar termenul de livrare a masinilor este de maximum 60 de zile de la semnarea contractului de furnizare, dar nu mai tarziu de 20 decembrie.