Circulatia rutiera este ingreunata pe drumul national (DN) 1, in zona Balotesti, judetul Ilfov, pe sensul Ploiesti - Bucuresti, unde un pieton a fost accidentat usor de o masina, pe o trecere de pietoni. Traficul a fost blocat pe o banda de mers mai bine de 40 de minute, coloanele de masini intinzandu-se pe aproximativ cinci kilometri, scrie news.ro.

Accidentul s-a petrecut marti dimineata, in jurul orei 7.20, pe DN 1, in zona Balotesti, la intersectia cu drumul catre Corbeanca, in judetul Ilfov, potrivit Centrului Infotrafic.

Un pieton care traversa strada pe trecerea de pietoni a fost lovit usor de un autoturism, pe sensul de mers Ploiesti - Bucuresti.

Banda de mers pe care s-a produs accidentul a fost blocata, masinile fiind nevoite sa ocoleasca zona pe banda ramasa libera, astfel ca s-au format coloane de autoturisme pe aproximativ cinci kilometri.

La ora transmiterii acestei stiri, traficul a fost reluat, dar este in continuare ingreunat, reprezentantii Centrului Infotrafic estimand ca circulatia rutiera va reveni la normal in aproximativ jumatate de ora.