Mihail Leva, director de productie la Hexi Pharma, a fost pus sub urmarire penala de procurorii Parchetului General in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale, fiind acuzat de complicitate la participatie improprie la infractiunea de zadarnicire a combaterii bolilor, informeaza Agerpres.

Hexi PharmaFoto: hexi.ro

Mihail Leva va fi cercetat sub control judiciar.

In acelasi dosar, Flori Dinu, director general al Hexi Pharma, va fi dusa sambata la Judecatoria Sectorului 5 cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Flori Dinu, a fost ridicata cu mandat, vineri dupa-amiaza, si a fost dusa la Parchetul General pentru a i se aduce la cunostinta calitatea de suspect in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale.

Ea a fost retinuta vineri seara, pentru 24 de ore, de procurorii Parchetului General.

Potrivit Biroului de Presa al Parchetului General, Flori Dinu este acuzata de savarsirea a 99 de infractiuni de inselaciune in forma continuata si 29 de infractiuni de inselaciune in forma simpla.

Flori Dinu a fost prima persoana cu calitatea de suspect in dosarul Hexi Pharma.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, si-a pierdut viata, duminica seara, intr-un accident rutier petrecut in judetul Ilfov, pe drumul ce leaga localitatile Buftea de Corbeanca