Purificatoarele de apa Zepter -mijlocul de prevenire perfect pentru prevenirea bolilor provocate de apa pe care o consumam. Specialistul Dana Voicu, brand director home care Zepter Romania,a discutat despre pericolul crescut asupra sanatatii in cazul consumului de apa neconforma in cadrul intalnirii online de marti, 22 martie.

Dana VoicuFoto: Zepter
  • Intalnirea online s-a incheiat. Invitatul va reveni cu raspunsuri la toate intrebarile adresate.

De Ziua Mondiala a Apei, ZEPTER continua misiunea sa pentru sanatate printr-o ampla campanie de informare si atentioneaza populatia cu privire la pericolul crescut asupra sanatatii in cazul consumului de apa microbiologic impura -poluata, infestata sau contaminata.

Afla care sunt dezavantajele (nestiute) ale metodelor traditionale de acces la apa pura si descopera beneficiile sistemelor ZEPTER de purificare a apei in profilaxia unor boli grave care afecteza populatia.

Purificator de apa Zepter

CONCURS

ZEPTER organizeaza un concurs pentru cititori. Toti cei care pun intrebari relevante, pe tema intalnirii online, in formularul de comentarii de mai jos, vor castiga un TDS metru, instrument ce determina continutul combinat al tuturor substantelor solide dizolvate in apa si cu ajutorul carora poti singur sa-ti verifici calitatea apei pe care o consumi.

Vezi regulamentul concursului aici

TDS metru

Interviul integral