Premierul Dacian Ciolos va merge miercuri la lansarea cartii politistului Marian Godina din Aula Bibliotecii Centrale Universitare "Carol I", potrivit programului public furnizat de guvern. Marian Godina este un politist din Brasov cu real talent de povestitor, care a captivat publicul pe Facebook cu povestile sale pline de umor.

HotNews.roFoto: Hotnews

Stilul sau direct si caustic i-a deranjat insa pe sefii directi, care - potrivit marturiilor politistului - i-au cerut sa-si stearga contul de Facebook. In ultima perioada, Godina a inceput sa dezvaluie tot mai multe nereguli din Politia Brasov.

Astfel, politistul a relatat ca sefii sai ar fi incercat sa-l determine sa renunte la amendarea unui sofer dupa ce un politician local a facut interventii la conducerea Politiei.

Ulterior, Godina a remarcat ca lucrarea de doctorat a sefului sai este plagiata.

In urma dezvaluirilor facute de Godina pe Facebook, chestorul Ioan Aron, seful IPJ Brasov, a depus cerere de pensionare. O alta victima a lui Godina este Luana Minea, consilier judetean PSD, cea pe care politistul a acuzat-o ca a facut presiuni asupra sefilor in scandalul permisului ridicat. Luana Minea a demisionat din Autoritatea Teritoriala pentru Ordine Publica.