Toate datele de pe un indicator rutier instalat pe DN 17, la iesirea de pe un tronson al soselei de centura a Sucevei, sunt eronate, aratand ca intre Dej si Cluj-Napoca ar fi o distanta de trei kilometri, in realitate fiind 56 de kilometri, iar de la Suceava la Gura Humorului ar fi 145 de kilometri, relateaza Mediafax.

Indicatorul a fost instalat sambata la iesirea de pe soseaua de centura a Sucevei pe DN 17 si arata ca intre Suceava si Gura Humorului distanta ar fi de 145 de kilometri, in conditiile in care aceasta este de 36 de kilometri.

Acelasi indicator arata ca de la Suceava la Campulung Moldovenesc sunt 148 de kilometri, in realitate distanta fiind de 58 de kilometri

Pe indicatorul rutier este mentionat si ca de la Suceava si pana la Bistrita ar fi 159 de kilometri, in conditiile in care distanta este de 187 de kilometri.

Conform indicatorului, de la Suceava si pana la Dej sunt 179 de kilometri, in conditiile in care distanta reala este de 251 de kilometri, iar pana la Cluj Napoca - 182 de kilometri, cand distanta este de 310 kilometri.

Potrivit datelor de pe spatele indicatorului, acesta a fost executat de o firma de semnalizare rutiera din judetul Timis.

Cu doar 400 de metri inaintea acestui indicator este montat, de mai multi ani, un alt panou rutier pe care sunt scrise datele corecte.

Lucrarile la primul tronson al soselei de centura a municipiului Suceava sunt aproape finalizate, in prezent fiind instalate indicatoare rutiere si se incheie montarea de parapete.

Primul tronson al soselei de centura a municipiului Suceava, de 5,2 kilometri, care face legatura intre DN 2 si DN 17, urma sa fie deschis la sfarsitul lunii decembrie 2014, dar termenul a fost prelungit pana la mijlocul lunii ianuarie, iar acum se estimeaza ca saptamana viitoare ar urma sa fie receptionat.

Vezi fotografii pe Mediafax.