Ministrului libanez de Interne i s-a furat de doua ori haine in timp ce se afla in vizita oficiala in Bucuresti la inceputul acestei saptamani, a relatat duminica publicatia electronica Naharnet, citand cotidianul Ad Diyar. Marwan Charbel l-a insotit in Romania pe presedintele libanez Michel Suleiman.

Primul incident a avut loc in timpul unei cine oficiale oferite in onoarea lui Suleiman de presedintele roman Traian Basescu.

Dupa ce a ajuns la locul unde urma sa aiba loc masa festiva, ministrul libanez si-a lasat haina la garderoba. In momentul plecarii, oficialul nu si-a mai gasit haina.

Publicatia libaneza scrie ca oficialii romani l-au informat de disparitia obiectului vestimentar pe presedintele Basescu, care i-a oferit prompt o noua haina ministrului libanez.

Ulterior, in timpul unei alte cine, haina lui Charbel a disparut din nou.

Ziarul precizeaza ca, in ziua urmatoare, ministrului i s-a facut frig in timpul unei ceremonii in care Suleiman a depus o coroana de flori la monumentul soldatilor necunoscuti, astfel ca presedintele a cerut ca Charbel sa primeasca o alta haina.