Dosare Juridice

webRelease: Trei noi parteneri si alte zece promovari la Tuca Zbarcea & Asociatii

de     HotNews.ro
Miercuri, 18 decembrie 2013, 20:07 Dosare Juridice


Societatea de avocati Tuca Zbarcea & Asociatii a anuntat avansarea a trei avocati la statut de partener, in cadrul uneia dintre cele mai ample proceduri de promovare interna din ultimii ani. Dupa cooptarea in iunie 2013 a lui Catalin Baiculescu in calitate de partener, Tuca Zbarcea & Asociatii continua promovarile interne cu alte 13 numiri in diverse roluri din cadrul firmei.

Astfel, Cristian Radu, Vlad Cercel si Dragos Apostol ridica la 24 numarul partenerilor de la Tuca Zbarcea & Asociatii. Anterior, acestia facusera parte din grupa de elita a firmei (Managing Associates) si, in aceasta calitate, au detinut o serie de responsabilitati administrative si s-au implicat efectiv in luarea anumitor decizii in firma.

Pe langa cele trei numiri in echipa de management, alti zece avocati au avansat in ierarhia firmei, si anume: Alexandra Peres, Alina Ungureanu, Amalia Dumitru si Dan Cristea - in grupa de Managing Associates, Nisa Jecu, Sergiu Cretu, Ioana Marculet, Dana Blaer, Anca Melinte, Ana Popa -in grupa de Senior Associates.

"Promovarile din 2013 reflecta rezultatele meritorii si calitatile profesionale exceptionale ale avocatilor nostri intr-un an dificil si marcat de incertitudini. Portile firmei raman in continuare deschise, ne dorim si in 2014 noi promovari in toate clasele de senioritate", a declarat Florentin Tuca, Managing Partner al Tuca Zbarcea & Asociatii.

Cristian Radu este un avocat cu experienta de 10 ani in aspecte de drept societar si comercial, fuziuni si achizitii si legislatie aplicabila in domeniul petrolului si gazelor naturale, precum si legislatia jocurilor de noroc. Printre cele mai reprezentative proiecte in care a fost implicat in ultimii ani se numara achizitia Expur SA de catre grupul francez Sofiproteol/Saipol, achizitia activelor destinate productiei de ulei ale Cargill Oils SA de catre Expur SA, achizitiile succesive efectuate de NIS Petrol (Gazprom) in Romania, sau recenta expansiune pe piata din Romania a Getin Holding, un important grup financiar din Polonia. 

Vlad Cercel are o experienta practica de 11 ani in domeniul comunicatiilor si tehnologiei informatiei si al concesiunilor, proiectelor de infrastructura si achizitiilor publice. Vlad Cercel face parte din echipa de avocati care ofera in prezent consultanta in proiecte majore de infrastructura (cum ar fi proiectul de concesiune a autostrazii Comarnic-Brasov si a Centurii Bucuresti Sud si autostrazilor Bucuresti-Pitesti si Bucuresti-Constanta) si in sectorul utilitatilor publice - administrarea domeniului public si privat, energie termica (precum delegarea gestiunii serviciului de alimentare cu energie termica in municipiul Iasi). In domeniul comunicatiilor, el a fost implicat recent in proiectul prin care Vodafone Romania a incheiat cu Orange Romania un important acord de partajare a infrastructurii fizice asociate retelelor de comunicatii ale celor doua companii.

Dragos Apostol
Foto: Tuca Zbarcea & Asociatii
Dragos Apostol este specializat in procese complexe de privatizare, fuziuni si achizitii in domenii de industrie variate, precum si tranzactii din sectorul imobiliar si proiecte miniere. De-a lungul celor 14 ani de cariera juridica, el a fost implicat in tranzactii precum preluarea de catre statul roman a controlului asupra societatii Daewoo Automobile Romania SA si privatizarea ulterioara a acesteia catre Ford Motor Company, oferind asistenta in toate etapele, pana la finalizarea recenta a procesului. Tot recent, el a fost implicat in proiecte importante pe piata bancara, cum ar fi: preluarea de catre UniCredit Tiriac Bank a portofoliului de retail al RBS Bank Romania sau procedura de divizare partiala prin care Piraeus Bank a preluat o parte din activele ATE Bank si, ulterior, in vanzarea participatiei majoritare detinute in ATE Bank Romania catre un investitor roman. De asemenea, Dragos Apostol asista in mod curent Carrefour Romania si alti investitori imobiliari in legatura cu proiectele acestora de expansiune si dezvoltare pe piata locala.

In prezent, echipa Tuca Zbarcea & Asociatii cuprinde peste 100 de avocati, dintre care 24 sunt parteneri.

Cristian Radu a devenit partener in cadrul Departamentului de Consultanta al Tuca Zbarcea & Asociatii. Avand o experienta profesionala de 10 ani, el s-a specializat in domeniile drept societar si comercial, fuziuni si achizitii, indeosebi in sectoarele FMCG si petrol si gaze. El a acordat asistenta juridica unor societati romanesti si straine in vederea implementarii si dezvoltarii activitatilor acestora in Romania. In ultimii ani, a fost unul dintre coordonatorii proiectelor de investitii derulate de NIS Petrol (Gazprom), Sofiproteol/Saipol (Expur SA), Getin Holding sau OMV Petrom. De asemenea, Cristian Radu s-a specializat in legislatia jocurilor de noroc, acordand consultanta juridica unor importanti jucatori internationali pe aceasta piata.
Cristian Radu
Foto: Tuca Zbarcea & Asociatii


Vlad Cercel a devenit partener al Tuca Zbarcea & Asociatii, avand 11 ani de activitate profesionala. Ariile sale de expertiza acopera atat domeniul achizitiilor publice, concesiunilor si al altor forme de parteneriat public-privat, cat si domenii care presupun un nivel ridicat de specializare, precum comunicatiile electronice si tehnologia informatiei. El a oferit asistenta juridica referitor la particularitatile reglementarilor privind achizitiile publice si concesiunile din diverse sectoare, indeosebi infrastructura si utilitati publice. Vlad Cercel este expert autorizat in achizitii publice si manager autorizat de proiect parteneriat public-privat.

Vlad Cercel
Foto: Tuca Zbarcea & Asociatii
De asemenea, in calitate de fost Director al Directiei Juridice in cadrul Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii, Vlad Cercel a fost direct implicat in elaborarea legislatiei primare si secundare in domeniul comunicatiilor prin care a fost transpus cadrul de reglementare de la nivelul Uniunii Europene din acest sector.

Dragos Apostol a devenit partener al Tuca Zbarcea & Asociatii dupa 14 ani de practica juridica. El a acordat asistenta juridica in proiecte complexe de concesiuni si drept imobiliar, precum si fuziuni, achizitii si procese de privatizare, reprezentand investitori importanti in domeniul minier, petrol/gaze, constructii de masini, agricultura, industria alimentara, precum si fonduri de tip ¬private equity¬ sau societati de administrare a activelor. El detine o experienta vasta in aspecte de drept corporativ si a acordat asistenta juridica mai multor societati romanesti si straine pentru buna derulare a activitatii acestora in Romania. Dragos Apostol este expert autorizat in achizitii publice.2264 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
    Publicitate la stiri (Miercuri, 18 decembrie 2013, 23:56)

    Koczka [utilizator]

    Am vazut-o si p-asta ! Publicitate la stiri. Cam cat cascaval a bagat T&Z pt 'stirea' asta. As fi fost mai curios ce mai face doamna judecator Tuca ? Ca pe multi justitiabili i-a nenorocit de au ramas fara case. Mai ales cand se judeca cu d'alde Sova mama si alti rechini imobiliari. Revenind T&C credeam ca ne dati o stire despre cum ofera cadouri de Craciun nevoiasilor, inaugurarea unui camin pt cei de pe strada sau de ce nu asistenta juridica pro bono Statului sau unor firme in procedura de faliment.


Abonare la comentarii cu RSS

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică