Luni, 25 mai 2015, de la ora 18.00, la Clubul Dramaturgilor, se prezinta a opta premiera a stagiunii 2014-2015: spectacolul lectura cu piesa inedita 'Frumoasa Adormita si trezita' (Waking Beauty) de Alexandra Ares, in regia lui Vasile Manta.

In distributie: Daniela Nane, Vali Pena, Ionut Kivu, Gabriela Tanase, Mihai Niculescu, Florentina Tanase, Mariana Ghitulescu, Cristin Art, Antonia Neumark, Marian Simion, Catalin Mirea, Ion Margescu, Stefan Opreanu.

Ca de fiecare data, spectacolul va fi urmat de comentarii si aprecieri ale publicului moderate de Horia Garbea, presedintele Filialei Bucuresti-Dramaturgie a USR. Intrarea este libera.

Alexandra Ares este o tanara autoare de talent, care a debutat in Romania si si-a continuat cariera in Statele Unite, unde a publicat mai multe romane, unele laureate ale unor premii de gen, ca si volume de teatru. Piesa Frumoasa Adormita si trezita (Waking Beauty), care are versiuni in limbile romana si engleza, porneste de la un cunoscut basm privit dintr-un unghi de vedere foarte actual.

Stagiunea Clubul Dramaturgilor este organizata de Filiala Bucuresti-Dramaturgie a Uniunii Scriitorilor din Romania si Institutul Cultural Roman.