Prima editie a evenimentului stradal „Zilele lui Zamfir...escu” va avea loc sâmbătă, 12 iulie, între orele 11.00 și 21.00 pe strada Puțul lui Zamfir din București. Daca iti place muzica si esti interesat de tainele acestei industrii Fonogram Studios isi deschide portile. John Puzzle, Viky Red și mulți alți artiști te vor intampina la „Zilele lui Zamfir...escu”.

Zilele lui Zamfir...escu!Foto: Afis

John Puzzle pregătește un playlist special pentru acest eveniment, iar punctul culminant al programului Fonogram va fi concertul live pe care-l va susține Viky Red. Artistul va cânta cele mai cunoscute piese ale sale, precum „Poate”, „Dragoste de-o vară” dar și „Fă-mi tot ce vrei”, cel mai nou single al său, în variantă acustică.

Pe parcursul întregii zile, Fonogram îi va așteapta pe vizitatori cu numeroase momente artistice special pregătite pentru această zi. Totodată, studioul își va deschide porțile pentru cei care vor să vadă care este atmosfera într-un studio de înregistrare și sunt curioși să afle mai multe despre tehnicile folosite pentru înregistrarea unei piese.

Fonogram Studios este una dintre cele 13 companii care participă la „Zilele lui Zamfir...escu”, care este organizat în memoria celui după care a fost denumită strada din București. Evenimentul este ocazia perfectă pentru bucureșteni de a face cunoștință cu lumea muzicii și de a afla tainele acestei industrii. Totodată, este pentru prima oară când Fonogram Studios organizează o zi a porților deschise.

Intrarea este liberă.