La Scena prezinta in avanpremiera joi, 15 mai, de la ora 20:00 ”Vrei să știi ce am făcut în America?”, un spectacol muzical, care are la bază o poveste de dragoste ce se naște în momentul întâlnirii întâmplătoare a două cupluri, într-un bar din Spania.

La Scena: Vrei sa stii ce am facut in America?Foto: Afis spectacol

Regia și coregrafia spectacolului sunt semnate de Mălina Andrei, regia tehnică de Dan Bujor, iar din distribuție fac parte Filip Ristovski, Ramona Cutină, Raluca Stoica și Roman Manoleanu.

”Vrei să știi ce am făcut în America?” este un spectacol interactiv care reușește să integreze și publicul în poveste, acesta din urmă fiind un participant activ la actul artistic. Spectacolul amintește de Broadway-ul American, dar și de spectacolul muzical European trecând de la coregrafii din dansul de cabaret la cel de jazz, de la step la dansul contemporan. Nu lipsește nici muzica live, pianul însoțind partiturile vocale și coregrafice și susținând în același timp și textul, oferind spectatorilor momente pline de dinamism.

Echipa artistică a creat acest spectacol cu gândul de a relaxa și distra publicul spectator, făcându-l părtaș la o oră de fantezie, umor și performanță.

Rezervările se fac la 0727.795.380 sau online pe http://lascena.ro/rezervari-online/