Actorul Marius Manole, pe blogul sau:

Daca oamenii astia de la ICR nu incearca sa ne indobitoceasca , eu nu stiu ce vor de fapt. E adevarat ca ei stiu foarte bine ca un popor fara cultura e mult mai usor de manipulat... Da ma gandesc ca au si domnii astia copii si ca vor trai in tara asta .. sau.. Habar n-am daca le circula vreun gand prin cap , dupa cate se pare nu prea. Ma rog, ideea e ca in contextul asta, cativa oameni destepti au propus o alternativa. ”We are here” au facut o campanie menita sa introduca crowdfundingul in Romania...

Campanie care ne face si pe noi mai responsabili si ne da posibilitatea sa ajutam atat cat putem, anumite evenimente de cultura din Romania... Pe sistemul, daca voi nu vreti , noi vrem si va si demonstram ca nu suntem un popor de lasi..... Cineva spunea de curand ca noi romanii ne iubim tara doar din gura.. Poate ca nu e asa , poate am depasit etapa si poate ca dupa 25 de ani alegem sa nu mai fim nepasatori, sa nu mai fim spectatori la propria noastra cadere.. Stiu ca suntem saraci, ca nu ne permitem sa aruncam cu bani in stanga si in dreapta ... dar aici putem dona si un euro .. E cat o bere, pana la urma..

Putem renunta la o bere sa sprijinim un eveniment cultural , ca tot noi o sa ne plangem dupa aceea ca nu suntem educati , ca traim intr-o tara de dobitoci, ca politicienii fac ce vor cu noi si ca nu stim cum sa ne impotrivim.. Eu va rog sa sprijinim Festivalul de teatru tanar de la Alexandria IDEO IDEIS .

Va rog , pentru ca sincer cred ca e vital sa ne crestem copii frumos, sa-i invatam sa fie responsabili, sa gandeasca si sa ia decizii bune.. de multi ani alaturi de Medeea Marinescu, Vlad Zamfirescu, Catalin Stefanescu, Marcel Iures, Andi Vasluianu si multi altii, am ales sa sustinem acest festival, sa-l ajutam sa creasca..Puteti sa fiti alaturi de noi ... puteti dona prin SMS sau CARD , e foarte simplu.. o sa spuneti ca ”ce se rezolva cu un euro”.. offf!!!!!!!...poate ca nu un ero e important, atitudinea e ceea ce conteaza ... sa ne facem vizibili , sa scoatem capul si sa urlam cand nu ne e bine, sa stim ca avem si noi dreptul ... Haideti!!!!!..Cu siguranta e vreun om de afaceri care e darnic si care nu a auzit de initiativa celor de la WE ARE HERE... Ajutati-ne cu un share si urmariti site-ul ... trebuie sa reusim :))

http://www.we-are-here.ro/proiecte/festivalul_national_de_teatru_tanar_ideo_ideis