Suspiciunile legate de implicarea Ralucai Sandu, fiica sefului Federatiei Romane de Fotbal, intr-o retea de traficanti si consumatori de droguri s-au adeverit. Parchetul General a confirmat informatia. De acum, e oficial: Raluca Sandu este cercetata de procurori pentru consum de droguri.

Nu mai putin de 11 persoane au fost arestate preventiv in acest dosar: Bogdan Albu, Radu Nastase, Bogdan Ionescu, Mihail Iotta, Razvan Dimitriu, Ioan Radu, Octavian Arhip, Radu Padurean, Ionut Stoica, Robert Mircea Sandu, care este nepotul bosului FRF, si Shailendra Tyagi. Ei sunt acuzati ca au "consumat si au oferit droguri de mare risc (cocaina) mai multor persoane".

Anchetatorii spun ca reteaua a functionat perfect in perioada 2002 - 2004. Indianul Tyagi este ultimul arestat in dosar. in timpul investigatiilor, procurorii au aflat numele altor persoane din retea, fie traficanti, fie narcomani. Jucatoarea de tenis Raluca Sandu este doar unul dintre sportivii care erau clienti ai retelei. Fata "Nasului" risca de la 2 la 5 ani de inchisoare.