Presedentia celui mai admirat si spectaculos club din lume, Real Madrid, ramane pentru urmatorii patru ani tot in mana lui Florentino Perez. Cel care a creat de fapt actualul Real a obtinut un procent zdrobitor in alegerile de duminica, procentul final fiind de 94,2%. „Astazi a castigat Real Madrid.

A castigat viitorul“, au fost primele cuvinte ale lui Perez, care nu a evitat sa sublinieze cele mai importante doua aspecte: „Alegerea sustinatorilor echipei Real Madrid a fost auzita cu forta, iar vointa lor s-a facut cunoscuta cu claritate. Mai mult, participarea la vot a fost cea mai ridicata din istorie“. Astfel, fata de 13.734, cifra de participare din 2000, 31.

007 de persoane cu drept de vot, din 65.197, au indicat numele pe care il doresc in fruntea „galacticilor“, 28.416 preferandu-l pe Perez. De cealalta parte, Lorenzo Sanz, fostul presedinte s-a limitat sa declare: „Noi nu suntem Opozitia. Aici nu suntem la Parlament. Sincer, nu am sperat la prea mult“.

La sfarsitul alegerilor, cel care i-a adus la Real pe Figo, Zidane, Ronaldo si Beckham, a precizat ca nu va renunta la politica sa, si va mai aduce un jucator, considerand ca Walter Samuel nu este de ajuns: „Trebuie sa incerc sa aduc cei mai buni jucatori din lume pentru fiecare post. Patrick Vieira este, in opinia mea, cel mai bun din lume pe postul sau“.

Totodata, Perez, care a anuntat ca nu va participa la o licitatie pentru Rooney, a inlaturat orice dubiu in privinta lui Beckham: „Nu este cea mai buna idee sa-l vindem. Beckham este un jucator important pentru noi si este profesionist desavarsit“.