S-a aprobat

Procedura de evaluare si selectie a angajatorilor care beneficiaza de prevederile art. 481 din Legea nr. 76/2002 ***

de     HotNews.ro
Miercuri, 11 august 2004, 0:00


Ordin nr. 406 din 23 iulie 2004 pentru aprobarea Procedurii de evaluare si selectie a angajatorilor care beneficiaza de prevederile art. 481 din Legea nr. 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca, cu modificarile si completarile ulterioare.

Procedura reglementeaza evaluarea si selectia angajatorilor in vederea acordarii din bugetul asigurarilor pentru somaj a sumei reprezentand 50% din cheltuielile cu serviciile de formare profesionala organizate pentru un numar de cel mult 20% din personalul angajat, conform Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca.

Organizarea selectiei are loc in trimestrul II si in trimestrul IV, putand participa angajatorii care au incheiat contracte cu furnizorii de formare profesionala, precum si cei care au finalizat programul de formare profesionala in baza planului de formare profesionala din anul in curs.
Punctajul final al fiecarui solicitant este punctajul programului de formare profesionala, obtinut in urma sesiunii de evaluare, la care se aduna punctele obtinute la fiecare dintre criteriile de selectie.


32 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version