Seful Biroului Cercetari Penale al Politiei Municipiului Constanta a ajuns la spital cu capul spart si cu o arcada sangeranda, dupa ce a refuzat sa le lase in pace pe fetele care dansau la bara, intr-un club de striptease din oras. Atras de formele tinerelor, comisarul Vasile Ionescu a incercat sa priveasca spectacolul mai de aproape, fiind intrerupt de agentii de ordine.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Constanta, comisarul Marian Saragea, a declarat ca politistul a intrat in conflict cu oamenii de ordine din sexy-clubul „Go, Go, Girls“ din municipiul Constanta, la inceputul acestei saptamani, pentru ca pipaia insistent si indecent dansatoarele de pe ring.

Potrivit anchetei preliminare, comisarul Vasile Ionescu a ajuns la bar dupa miezul noptii, sub influenta bauturilor alcoolice, insotit de un prieten, si a sarit la bataie cu agentii de ordine, cand acestia l-au somat sa se conformeze regulilor de bun simt.

Comisarul scandalagiu a fost cules de pe strada cateva minute mai tarziu chiar de colegii sai, patrula chemata in ajutor de administratorii localului de noapte gasindu-l pe Vasile Ionescu in strada, sprijinit de un zid, cu capul spart si arcada sangeranda.

Un comunicat de presa remis publicitatii, marti, de Inspectoratul Judetean de Politie Constanta aduce la cunostinta faptul ca persoanele implicate in incident nu au depus deocamdata plangeri. De ancheta se ocupa comisarii-sefi Mihai Ionita si Adrian Nicola de la comanda Politiei Municipiului Constanta, care urmeaza a dispune sanctiuni administrative sau penale, dupa caz.

Dupa definitivarea cercetarilor, ofiterul va fi pus in discutia Consiliului de disciplina, unde se vor lua masuri in conformitate cu Statutul politistului. Comisarul petrecaret Vasile Ionescu nu este la prima abatere, de numele lui fiind legate mai multe scandaluri.