Idolatrizat de majoritatea romancelor, vedeta TV Mircea Radu nu este un tip care sa joace femeile pe degete. Considera iubirea ceva sacru si intim si, de aceea, probabil, nu si-a prezentat iubitele prin presa.

Doar Raluca, blonda care-i sta alaturi de mai bine de un an, a avut parte de un pic de publicitate, semn ca ea este, fara doar si poate, una dintre cele mai importante persoane din viata starului. Pana acum, pentru ca, de curand, Mircea a fost zarit de paparazzi in compania altei femei!

Considerat unul dintre cei mai atragatori barbati din Romania, Mircea Radu, moderatorul emisiunii "Din dragoste", de la "Antena 1", are parte de multe admiratoare. Din pacate, foarte putine reprezentante ale Evei reusesc sa-i intre in gratii, Don Juan-ul nostru fiind vazut foarte rar in compania unei femei. Sa aiba pretentii asa de mari domnul Mircea? Probabil...

Surprins cu o bruneta

Cu toate acestea, de mai bine de un an, Mircea Radu apare in lume cu blonda Raluca Moraru si, pana de curand, se parea ca relatia cu ea ar fi una destul de solida.

Eroare! Recent, Mircea a fost surprins de paparazzi in tandreturi cu o bruneta! Ce sa fie la mijloc? Plictiseala, nevoia de schimbare sau, pur si simplu, tanara femeie l-a facut pe "Cupidonul mioritic" sa-i cada la picioare? Nimeni nu poate da un raspuns cert, doar Mircea, si, pentru a avea o credibilitate mai mare ar putea folosi chiar "Caravana Dragostei".

Cumparaturi in zona «Unirii»

Conform revistei "Ciao!" din aceasta saptamana, starul "Antenei 1" a fost surprins, mai multe zile, cu o tanara, care nu se specifica daca este o noua iubita sau o simpla prietena. "De cate ori sunt impreuna, sunt foarte veseli si vorbesc incontinuu. Se pare ca au foarte multe sa-si spuna. Ba, mai mult, isi fac cumparaturile impreuna, in zona Unirii.

Desi cei doi nu se comporta ca un cuplu, ci mai degraba ca doi prieteni, s-ar putea totusi ca momentul in care aceasta prietenie se va transforma in ceva mai mult sa nu fie prea departe, avand in vedere ca Mircea Radu este vazut mult mai des cu aceasta bruneta, decat cu iubita sa", scrie "Ciao!", care mai mentioneaza ca "este pentru prima data cand vedeta postului din Baneasa se afiseaza in

locuri publice cu o persoana de sex feminin fara sa se straduiasca macar sa se ascunda". Acestea fiind zise, ne punem intrebarea, o fi ceva la mijloc cu bruneta misterioasa sau jurnalistii sunt prea carcotasi?! Vom vedea...