Doua britanice au avut un “menaj” de 13 ani, pina cind una a inceput sa se poarte ca un barbat si sa-si bata partenera

Doua lesbiene din Marea Britanie au trait timp de 13 ani ca un cuplu obisnuit de heterosexuali, casatorindu-se cu ajutorul unor acte falsificate, dupa ce una dintre femei a reusit sa convinga pe toata lumea ca este barbat, in urma unor tratamente hormonale.

Lucy Kong si Susan Abberstein s-au casatorit in 1986, dupa ce Susan a decis sa ia hormoni masculini, sa imbrace haine barbatesti si sa-si schimbe numele in Samuel. Cuplul s-a comportat firesc, ca sot si sotie, si chiar a reusit sa aiba un copil conceput “in eprubeta”, pina cind Susan-Samuel a inceput sa se comporte ca un barbat adevarat, devenind tot mai dominator si mai violent.

Satula de acest tratament, Lucy, acum in virsta de 37 de ani, a “divortat” si a decis in urma cu citeva zile sa dezvaluie incredibila lor poveste.

Bizara relatie a inceput in 1983, atunci cind Lucy avea 16 ani si s-a indragostit de Susan, care avea 26 de ani. “Am avut un iubit la 15 ani, dar relatia n-a mers si intr-un an ne-am despartit.

M-am mutat in propria mea casa si la scurt timp am cunoscut-o pe Sue care imi era vecina”, a povestit Lucy care a precizat ca mai avusese relatii cu doua fete si ca era in perioada cind experimenta lesbianismul. “Parea extrem de sigura pe ea si mi-a aratat ca o interesez.

Asta m-a atras la Susan, chiar daca stiam ca sint draguta si ca puteam avea o multime de baieti”, a continuat ea. In doi ani, fetele au decis sa se casatoreasca, iar pentru asta Susan s-a oferit sa devina Samuel, spunind ca intotdeauna si-a dorit sa fie barbat. Susan si-a taiat parul, a inceput sa poarte pantaloni, a luat hormoni masculini care au avut ca prim efect cresterea mustatii.

Apoi vocea i s-a inasprit si femeia a trebuit chiar sa se barbiereasca.

Femeia batuta a redevenit heterosexuala

In 1985, Lucy si “Samuel” au fost prima pereche care a primit o casa din partea primariei, in cadrul unui program social, fericitul cuplu pozindu-se atunci cu primarul orasului Humberside. Peste un an, cuplul a semnat actele de casatorie, fara a trebui sa prezinte oficialilor vreun act de nastere.

“Am decis sa ne casatorim pentru ca ne iubeam si ni se parea ca asa este firesc sa facem. Sue poza asa de bine in barbat incit a pacalit pe toata lumea”, a spus Lucy. Lesbienele au platit apoi 2.500 de lire pentru a avea un copil, prin inseminare artificiala. Ben s-a nascut in 1992 si in tot acest timp a crezut ca are doi parinti normali.

Relatia a inceput sa se degradeze la sfirsitul anilor ‘90, cind Susan s-a transformat intr-o persoana autoritara.

“Era violenta si mult mai puternica decit o femeie obisnuita. Era exagerat de geloasa si ma voia doar pentru ea”, a spus Lucy, care a parasit-o pe Susan in 1999, luindu-l si pe Ben cu ea.

Despartirea lor a fost oficializata saptamina trecuta, dupa ce in ultimii cinci ani cele doua femei si-au refacut viata. Lucy are acum o relatie cu un scriitor de 55 de ani, iar Susan continua sa se comporte ca un barbat si traieste cu o femeie in Yorkshire.