In urma cu zece ani, cele cinci componente ale formatiei britanice "Spice Girls", Victoria, Mel, Melanie, Emma si Geri, faceau valuri in topurile muzicale din toata lumea cu megahitul "Wannabe".

La vremea aceea, sexoasele si dinamicele vedete pop erau in vizorul tuturor si aveau milioane de fani, insa, de cand s-au despartit, faima lor a ramas undeva in umbra trecutului, chiar daca fiecare dintre ele a incercat sa iasa la suprafata, fie prin muzica, fie prin orice altceva.

Dar iata ca numele fetelor au fost readuse in prim-plan din nou de una dintre cele mai extravagante vedete din Albion, cantaretul Robbie Williams. In cautarea femeii care sa-l determine sa renunte la celibat, Robbie dezvaluie, treptat, aventurile sale amoroase.

Zilele acestea, trasnitul barbat a declarat, unui post de radio argentinian, ca "le-a avut" pe patru dintre cele cinci componente ale formatiei "Spice Girls", dar ca este un gentleman si nu va dezvalui care este cea care "a scapat". Se stie ca starul pop a flirtat cu ceva vreme in urma cu "Ginger’" Geri Halliwell si cu "Sporty" Mel Chisholm.

Asadar, raman trei nume incerte: Mel, Emma si Victoria Beckham.

Sa inceapa, oare, un alt scandal in familia Beckham?!