Dacia Unirea Braila – Dinamo 0 - 2 (in tur 0 - 1)

FC Arges – "U" Craiova 1 - 1 (in tur 0 - 1)

Farul – Otelul 2 - 0 (in tur 2 - 1)

FC National – Sportul 3 - 0 (in tur 0 - 2)

Declaratii dupa meciul Dacia Braila 0-2 Dinamo

Florentin Petre (capitan Dinamo): ”M-a surprins placut echipa din Braila, care are un antrenor foarte bun. Vreau sa dedic acest gol si lui Catalin Hildan, desi nu pot spune ca a fost ultimul gol pentru Dinamo”

Mihai Ciobanu (antrenor Dacia Unirea Braila): ”Dinamo a tratat cu multa responsablitate tactica si s-a impus meritat. Noi am avut putine ocazii, si fireste, in aceste conditii nu puteam emite pretentii la calificare. Partidele din Cupa Romaniei cu Divizionarele A au reprezentat un barometru pentru noi ca sa ne dam seama care ne este valoarea adevarata"

Declaratii dupa meciul FC Arges 1-1 Universitatea

Pavel Badea (manager general Universitatea): "A fost un meci important pentru ambele echipe. Craiova şi-a respectat blazonul. Urmează o perioadă dificilă pentru noi in care, dacă nu se unesc toţi cei din jurul echipei, Craiova va avea o situaţie grea la final de campionat".

Constantin Stancu (antrenor secund FC Argeş): "Ştiam că va fi un meci dificil. Rezultatul din tur putea fi răsturnat dacă jucătorii respectau indicaţiile dinaintea meciului. La foarte mulţi jucători nu s-a văzut insă determinarea in joc, dorinţa de a ciştiga.

Sau poate astea sint posibilităţile la această oră ale jucătorilor".

Declaratii dupa meciul FC National 3-0 Sportul

Cosmin Olaroiu (antrenor FC National): ”Sint fericit pentru calificare, insa sint si amarit. Daca am fi jucat la fel si in campionat, acum eram pe primul loc. E diferenta prea mare in jocul nostru de la un meci la altul”

Dan Petrescu (antrenor Sportul): ”Eu sint principalul vinovat pentru ca i-am simtit lipsiti de concentrare, insa n-am putut sa-i motivez. Speram sa ajungem in finala, dar Caramarin e un jucator mare si el a facut diferenta”

Declaratii dupa meciul Farul 2-0 Otelul

Mihai Gurita (atacant Farul): “Mi-am dorit foarte mult sa marchez. Am vrut sa-i demonstrez lui Boghici ca nu are nici o treaba cu fotbalul si ca s-a inselat in privinta mea, cind a spus ca nu am valoare de Otelul”

Sorin Cirtu (antrenor Otelul): “Victorie meritata, fara dubii. Sint dezamagit de prestatia elevilor mei, care au comis greseli si-n tur, si-n retur. Am avut un lot subtire, cu care nu am facut fata in campionat, Cupa si Cupa UEFA”