ADCOS Romania se implica in afirmarea tinerilor

Saptamana IT pentru Excelenta - SITE

de     HotNews.ro
Luni, 13 decembrie 2004, 0:00


ADCOS Romania a participat, in perioada 6-10 decembrie, la Saptamana IT pentru Excelenta, eveniment realizat de organizatia studenteasca 3i in colaborare cu Academia de Studii Economice Bucuresti si dedicat studentilor din domenii precum: Cibernetica, Informatica Economica, Automatica si Calculatoare din cadrul ASE, UPB (Universitatii Politehnice Bucuresti) si Universitatii Bucuresti.

Scopul SITE a fost de a familiariza cei peste 90 de studenti participanti cu standardele unui domeniu atat de exigent cum este Tehnologia Informatiei si cu gradul de pregatire care se cere unui tanar la angajarea intr-o astfel de institutie.

ADCOS a prezentat, pe linga solutiile sale de management al afacerilor - ERP-ul propriu AIS, solutia e-Project Management, CRM-ul GoldMine (Customer Relationship Management), aplicatia de e-Learning sau cea de Automatizare a Fortelor de Vanzari Mobile - si provocarile unei firme de software cu clienti pe piete externe, cu participare activa si constanta la targurile interne si internationale si

cu implicare sustinuta in promovarea imaginii si talentelor romanesti peste hotare.

La finalul evenimentului, Andreea Marinescu, Project Manager in cadrul
organizatiei 3i, a declarat : " Firma ADCOS a reusit sa reprezinte foarte bine conceptul care o defineste (Software at it's best!') in ambele ocazii in care s-a prezentat in fata participantilor SITE, impartasind cu acestia atat o parte din experienta profesionala cat si din experienta personala.

Prezentarea, caracterizata prin interactivitatea dintre D-na Mariana Duma si studenti, dar si prin onestitatea declaratiilor, a creat o atmosfera de prietenie si discutie libera.39 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version